• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek ve Kız Bebek İsimleri :)

ısım konusunda bu ne acele daha cocuk dusumuyomussun bıle ben kendımden bılıyorum hamılelıgımın basından sonuna kadar kac ısımde karar verıp vazgectık her ay bı ısımden vazgeıyoruk neredeyse :1:senın sımıdıen sevecegın ısım hamıle kLıpta dogana kadar kırk kere farklı ısımle degısır sımdıden hıc sıkıntı etme bence :34:

Ben bir isme tutturdum mu o bende kalıcı olabiliyor ama işin kısmı o ismi bulabilmek -.-

Bende yeni evliyim bu ay çalışmalara başlıcam bizde bebiş için 😋 ben erkek olursa Mehmet Aslan kız olursa Meryem Melek koyucam 2 isimli olmaları daha hoş olur diye düşünmüştüm. Fikrim değişirmi bilmem.. Allah bebek isteyen herkesi tez zamanda evlat sahibi yapar inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin :) Allahım başta sağlıklı ve analı babalı büyütsün tüm evlatlarımızı...

Allah nasip ederse kızımız olursa adı Zeynep veyahut Kevser oğlumuz olursa da adı Yusuf olacak inşallah ne anamın ne babamın ne kaynanamın ne kayınbabamın adı hepsi de biliyorlar ben tasvip etmiyorum dedenin nenenin isminin konulmasını...

Eşim 2 yaşındayken babasını kaybetmiş yani hiç hatırlamıyor babasını. O yüzden babasının ismini koyacağız, benimde gönlüm olsun diye kendi babamın adını da ekledik

Back
X