• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek ve Kız Bebek İsimleri :)

Kız olursa Masal,Esin, Derin olabilir dşye düşünüyoruz biz eşimle. Erkek için de Egemen, Kıvanç, Deniz, Tufan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eski sevgilimle hayal ettiğimizde oğlumuzun adını Ulus kızımızın adını Nefes koymayı düşünüyorduk... Şimdi yola onsuz devam ediyorum hayırlısıyla evlenir de çocuğum olursa oğluma Yalın Koray kızıma Miray Lara isimlerini vereceğim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oğlum olursa Ömer, Ali yada ikisi birlikte. Kızım olursa da Ayşem istiyorum. İnşallah :) Aslında Şura ismine yıllardır bayılırım ama bu sıralar cılkı çıktığı için artık istemiyorum. önüne gelen Şura, Mira falan..:ssz:

Erkekte Yavuz Selim, Semih
Kızda Eylül, Zehra isimlerine bayiliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şammas, Cemşit....
Dudu, Mübeccel...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ece kıZimin adı düşündüpümğz diğer isinlerde.
Ege,efe,mira,eda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oğlum olursa Ömer, Ali yada ikisi birlikte. Kızım olursa da Ayşem istiyorum. İnşallah :) Aslında Şura ismine yıllardır bayılırım ama bu sıralar cılkı çıktığı için artık istemiyorum. önüne gelen Şura, Mira falan..:ssz:

Şura ismi Aleksandra'nın kısaltması canım)) Ben de çok severim)

Eşim 2 yaşındayken babasını kaybetmiş yani hiç hatırlamıyor babasını. O yüzden babasının ismini koyacağız, benimde gönlüm olsun diye kendi babamın adını da ekledik

Allah rahmet eylesin canım...çocuğuma kızarken babamın adını birde onların yanında anmak garip bir duygu olur diye düşünüyorum ben ondan...sağ salim evladım olsun da ismi kalsın amaaan:1: geçen ay kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu 6-8 hafta arasında...Allah isteyen herkese versin inşallah..fakat ismini seçerken anlamınada dikkat edin lütfen...erkekte KAYRA ismi konmazmış yeni öğrendim..tanrı demekmiş çünkü bunun gibi şeylere dikkat edilmesi lazım...:31:

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Eğer olursa evladımız

Kız: Süreyya ya da Maide

Erkek: Henüz düşünmüş değiliz ama Fuat güzel isim bana göre ya da Recep

Arkadaşlar 6 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz ama isim konusunda şimdiden düşünmeye başladık erkek olursa eşimle benim babamın ismini birarada koyacağız ama 2.bir erkek çocuk ismi ve kız isminde henüz net kararda değiliz anlamlı vede günümüze daha uygun isimler olursa seçimimde kolaylık olur fikirlerinizi paylaşırsanız gerçekten sevinirim...

Kız; ekin, derin, minel, mina, ılgın, yağmur, ırmak, nil, nehir, nisa, pırıl, parla, çağla, doğa, ada, hira, asya, dünya, hayat, hayal, çisil, iklim, tanem, beril, sare, defne, aslı, bade, duru

erkek; kuzey, aras, atlas, ılgaz, çınar, ayaz, asil, altuğ, sarper, mert, taha, bartu ,buğra

Oğlum 1 yaşın da ismi Faruk Yağız kayın pederin ismi Faruk tu ondan .kız ismi yağızs uygun düşünüyorum naz duru naz esila naz gibi

Bende 35 haftalık hamileyim ve kv daha hamile kaldıgımı duyunca heveslenmeye başladı.Kız olursa elif erkek olursa mustafa.Bu isimler benimde sevdiğim isimler fakat eşime ben bunlar olsun istiyorum deyip karışması gıcıgıma gidiyo.O da annesini kıramamış...Bana bişey söyleyemiyo ve bi kaç kere sordu isim düşündünüzmü diye bende yok dedim.Sanki arkamdan iş çeviriyo gibi hissettim ve sinir oldum.Halbuki ben ona soracaktım gönlünden geçen bir isim varmı diye ama kendini tartmasını bilemedi ben ne yapıyım.Kv severimde ama böyle olunca bi gıcık tuttu beni.Annemle kuzenimde onun dediği ismi koy nasıl olsa senin istediğin isimde olacak diyolar.Belki daha hayırlı olur kırma diyolar ama içimde kaldı aklıma geldikçe sinir oluyorum elimde değil.Bu ara da bebeğim erkek ve Mustafa Eymen olacak değişmezse.Sanki benim konum gibi dert yandım kusura bakmayın.
Kız da beğendiğim Sare,Nisa,Ela,Başak ve Eylül
Erkekde Eymen,Emir,Aras,Bulut benim favori isimlerim...:49:

İsimlerin anlamlarinida her yonden arastirin derim ben.
Mesela sanem isminin anlami put demekmis. Sanem yerine senem konulabilirmis. 1 harf bile anlami degistirebiliyor. Onun icin dikkat edin, hayirlisi olsun 😊

Bende 35 haftalık hamileyim ve kv daha hamile kaldıgımı duyunca heveslenmeye başladı.Kız olursa elif erkek olursa mustafa.Bu isimler benimde sevdiğim isimler fakat eşime ben bunlar olsun istiyorum deyip karışması gıcıgıma gidiyo.O da annesini kıramamış...Bana bişey söyleyemiyo ve bi kaç kere sordu isim düşündünüzmü diye bende yok dedim.Sanki arkamdan iş çeviriyo gibi hissettim ve sinir oldum.Halbuki ben ona soracaktım gönlünden geçen bir isim varmı diye ama kendini tartmasını bilemedi ben ne yapıyım.Kv severimde ama böyle olunca bi gıcık tuttu beni.Annemle kuzenimde onun dediği ismi koy nasıl olsa senin istediğin isimde olacak diyolar.Belki daha hayırlı olur kırma diyolar ama içimde kaldı aklıma geldikçe sinir oluyorum elimde değil.Bu ara da bebeğim erkek ve Mustafa Eymen olacak değişmezse.Sanki benim konum gibi dert yandım kusura bakmayın.
Kız da beğendiğim Sare,Nisa,Ela,Başak ve Eylül
Erkekde Eymen,Emir,Aras,Bulut benim favori isimlerim...:49:

Iyi işte ili tarafında gönlü kalmaz Mustafa eymen güzel

İsimlerin anlamlarinida her yonden arastirin derim ben.
Mesela sanem isminin anlami put demekmis. Sanem yerine senem konulabilirmis. 1 harf bile anlami degistirebiliyor. Onun icin dikkat edin, hayirlisi olsun 😊

Bunu biliyordum ama Senem için de aynı anlamı taşıdığını söylüyorlar:44: düşündüğüm 3 isimden biri bu ama kararsızım bu yüzden :)

Back
X