Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlum olursa Ömer, Ali yada ikisi birlikte. Kızım olursa da Ayşem istiyorum. İnşallah :) Aslında Şura ismine yıllardır bayılırım ama bu sıralar cılkı çıktığı için artık istemiyorum. önüne gelen Şura, Mira falan..![]()
Eşim 2 yaşındayken babasını kaybetmiş yani hiç hatırlamıyor babasını. O yüzden babasının ismini koyacağız, benimde gönlüm olsun diye kendi babamın adını da ekledik
Arkadaşlar 6 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz ama isim konusunda şimdiden düşünmeye başladık erkek olursa eşimle benim babamın ismini birarada koyacağız ama 2.bir erkek çocuk ismi ve kız isminde henüz net kararda değiliz anlamlı vede günümüze daha uygun isimler olursa seçimimde kolaylık olur fikirlerinizi paylaşırsanız gerçekten sevinirim...
erkeği düşünmedim ama kız olursa düşündüğüm tek bir isim var: Defne :)
Bende 35 haftalık hamileyim ve kv daha hamile kaldıgımı duyunca heveslenmeye başladı.Kız olursa elif erkek olursa mustafa.Bu isimler benimde sevdiğim isimler fakat eşime ben bunlar olsun istiyorum deyip karışması gıcıgıma gidiyda annesini kıramamış...Bana bişey söyleyemiyo ve bi kaç kere sordu isim düşündünüzmü diye bende yok dedim.Sanki arkamdan iş çeviriyo gibi hissettim ve sinir oldum.Halbuki ben ona soracaktım gönlünden geçen bir isim varmı diye ama kendini tartmasını bilemedi ben ne yapıyım.Kv severimde ama böyle olunca bi gıcık tuttu beni.Annemle kuzenimde onun dediği ismi koy nasıl olsa senin istediğin isimde olacak diyolar.Belki daha hayırlı olur kırma diyolar ama içimde kaldı aklıma geldikçe sinir oluyorum elimde değil.Bu ara da bebeğim erkek ve Mustafa Eymen olacak değişmezse.Sanki benim konum gibi dert yandım kusura bakmayın.
Kız da beğendiğim Sare,Nisa,Ela,Başak ve Eylül
Erkekde Eymen,Emir,Aras,Bulut benim favori isimlerim...![]()
İsimlerin anlamlarinida her yonden arastirin derim ben.
Mesela sanem isminin anlami put demekmis. Sanem yerine senem konulabilirmis. 1 harf bile anlami degistirebiliyor. Onun icin dikkat edin, hayirlisi olsun 😊