Erkekler bakımlı kadını mı sever yoksa doğal olanı mı ?

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
kızlar sizce erkekler bakımlı ssülü püslüüüü kadınları mı sever yoksa doğal sade kadınları mı ???? :44:

tabiki süslü süslü rüküş kadınları sadeymiş kim bakar erkekler caf cafı seviyor

bakımlı ama doğal olucaksın,yani makyajıda ayarında yapıcaksın giyim tarzında abartı olmucak,konuşman oturman kalkman hepsi bir ayarda olucak bi nevi kendin olucaksın...doğal makyajı çıkarınca tanınmaz halde olmucaksın yani (böyle kadınlarada tilt oluyorum kız olduğum halde erkek nasıl dayansın :76:

haklısın cnm vallaaaa

Hafif Makyajlı, Bakımlı Bayanları Severler..
Boya Küpüne Düşüp Çıkanları Genelde Gecelik Seviyorlar..

Bir de Aklınızda Bulunsun Kızlar; Erkekler Belleri Açılan Kızlardan Nefret Ediyorlar..

Dogal olmak bakimsiz olmak anlamina gelmedigi icin ikiside diyecegim. Dogal, yani yüzüne bir odaya yetecek kadar boya sürmeyeceksin, tavirlarin yapmacik olmayak ve bakimli, yani dis görünüsüne yinede dikkat edeen ve temiz olmali.

benim eşim mesela bana mini etek giymek kesinlikle yasak neden çünkü başka erkeklerin mini etek giyen bayanlara baktığnı düşünüyor ama kendisi bakmıyor mu evet bakıyor...

evde istediğin kadar bakımlı olabilirsin mini giyebilirsin makyaj yapabilirsin ama dışarı çıkarken makyajıma saçıma eteğime her şeyime karışır...

erkekler bakımlı şık makyaj yapmış dikkat çeken topuklu giyen bayanları beğeniyorlar. ama seviyorlar mı o kadarını bilemiyorum yalnız şunu biliyorum

çoğusu diyor ki evlendikten sonra kadınlar kendini bırakıyor.. evde kavga etmemek için bırakıyor bazıları da işte

dışarı çıkarken bi surat çekmemek için bazen inanın ki öylesine bi makyajla öylesine bi saçla çıktığım çok oldu ilk başlarda evliliğimizde tek memnun olsun diyerekten ama bi baktım ki dışarda hop hoş kızlar var. ben de yeter ulan dedim ben de aynen makyajımı yapıyorum artık bakıyorum kendime :))

Hafif Makyajlı, Bakımlı Bayanları Severler..
Boya Küpüne Düşüp Çıkanları Genelde Gecelik Seviyorlar..

Bir de Aklınızda Bulunsun Kızlar; Erkekler Belleri Açılan Kızlardan Nefret Ediyorlar..

çıtçıtlı atlet giymekte fayda var yan,

caniiiiim bence bakimli kizdan abartmadan....

hani herkes bakimi makyaja bagliyor hemencicik.....

ama öyle degil kadin temiz olmali bakimli olmali güzel kokmali...

askim senin agzin bile parfüm yemin ediyorum der..veya ayaginin altini bile öpebilirim bebek gibisin der ki ben makyaj hic yapmam bi rimel bi allik okadar ahim sahim güzelde degilimdir.... yaniii

kesinlikle bakimli kadin

bence orta şekerli:) yani bakımlı olcan ama abartıya kaçmadan mesela benim gördüğüm çoğu erkek abartı makyaj yapan tak takıştır tarz kadınları biraz itici buluyolar..doğal olmakta da tabii yataktan kalktığın gibi dolaşmıycan:) işte ortasını bulmak lazım

Yanlış anlaşılmasın köpekleri çok severim :)) Yapay duran her şey bence itici olur.Takma saç,kirpik,takma tırnak ... Çıtçıtlı atlet giyme şekerim hava sıcak :))

benim aşkım doğallığı seviyor kesinlikle makyaj yapmamı istemiyor. böyle çok daha güzel ve sade olduğumu söyler. ama özel günlerde de kendisi kuaföre filan götürür. saçımı makyajımı yaptırayım diye ama normalde sadelikten yana. bu işime geliyor. çünkü ben de makyaj yapmayı pek sevmiyorum.

Türk kadınının bakımlı olma anlayışı malesef boyanıp gezmek, maşa veya fön
Saçlarının uçları kırık dolu olabilir, ama fön çektiyse kendisini bakımlı sanıyor bir çoğu
Çok cafcaflı kadın, bir kadının da bir erkeğinde daha çok dikkatini çeker, ama erkekler sevmiyor bunu. Erkeklerin isteği; bakımlı olsun, ama kokoş/rüküş olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…