bakımlı ama doğal olucaksın,yani makyajıda ayarında yapıcaksın giyim tarzında abartı olmucak,konuşman oturman kalkman hepsi bir ayarda olucak bi nevi kendin olucaksın...doğal makyajı çıkarınca tanınmaz halde olmucaksın yani (böyle kadınlarada tilt oluyorum kız olduğum halde erkek nasıl dayansın :76:
Yerine göre sade olup yerine göre süslenen kadınları severler.Her erkek doğallıktan yanadır.Bazı kızlar görüyorum 18-19 yaşlarında yüzlerine pırıltılı fondöten sürüp yanaklarına bir ton allıkla dolaşan.Cidden çok abartı.Yakından bakınca daralıyorum.Bu tür şeyleri yerine göre kullanmalı insan.Sevgililerim benim sadeliğimi hep sevmişlerdir.Eminim sizde de öyle olmuştur
ben temiz diyorum . bazı bayanlar bakımlıyım adına bi ton makyaj yapıyor ama bari renkler uydurabilseler. bir de tırnakları kesmek taraftarıyım .lisede tırnak uzatıyordum bi arkadşın tırnakları da uzundu içleri yeşil yeşil olmuştu miğdem bulandı bir daha tınak uzatmadım.
bence de doğal ama bakımlı olucaksın, gerekirse mini etek de giyeceksin makyaj da yapıcaksın ama bi yeri açtıgında bi yeri kapatıcaksın mesela, yani herşey dozunda olacak. Abartı makyajdan nefret ediyorlar, bunun için doğal bir makyaj yapman gerek temiz ve şık olmak gerek. ben böyle düşünüyorum. Gerçi biraz dikka çekmeye başlayınca hemen kıskançlıklar kıstlamalar geliyo ama bunlara göğüs germek gerek bence, kendinden taviz vermemmelisin. Çünkü sokakta aynı şeyi giymiş bayana mini etekli bayana bakıolar ama kendileri giydirmiolar kız arkadaşlarına neymiş diğer erkekler bakıomuş... kendileri de bakmasın o zaman :hıh:
Wallahi hepiniz bakımı hafif makyajlı vs demişsiniz.. Sanırım benimkisi çok değişik bir tür Sabah uyanıp yataktan kalktıığımdaki saçım başım dağınık hiç makyajsız pijamalarla olan halime bayılıyor.. öyle gördüğünde işte ben senin bu haline aşığım diyor.. Biraz makyaj yapıyım giyiniyim süsleniyim şimdi gezmelik oldun , öteki türlü sevmeliksin diyor