Erkekler bana karşı hep duygusuz

bazen beklentileri mümkünse düşük tutmak lazım üzülmemek için
Ben buna katılmıyorum. İlişkiden beklentilerim bellidir, insan üstü çaba gerektiren şeyler de değil. Bu beklentileri karşılayamayan ya da karşılamak istemeyen adamın hayatımda yeri olmaz. Yanlış anlaşılmasın, konu sahibine boşan falan demiyorum. Ama beklentilerimi düşürmek yerine beklentilerimi karşılayacak biriyle birlikte olmayı ya da evlenmeyi tercih ederim. Niye kendimi beklentimi karşılamayacak adama layık göreyim ki?

Açık açık eşinle konuşsan mı diycem ama yani konuşmuşsun da bilmiyorum acaba daha ciddi uyarsan mı belki hep laf arasında söylemişsindir

Alınmak gücenmek yok, adamlar haklı.

Adam bugün işten eve gelirken aklıma sen geldin, sana gelecegimi düsününce mutlu oldum, seni de mutlu etmek istedim düsüncesini bi demet cicekle somutlastırır mesela. Adamın amacı ne, ben mutluyum, senle paylasayım birlikte mutlu olalım. Ama bu alısverisin karsı tarafı duvardan hallice tepkisiz kalıyosa o cicekleri görünce hatta işi ileri götürüp ne gerek vardıya baglıyorsa bi daha bırakın cicegi bi demek maydanoz göremese haktır :KK53:

Altta bi üye eve bi kilo domatesle gelen kocasına apartmanı coşturacak seviyede sevgi gösteren birinden bahsetmiş mesela. Komsunun domateslerle ask yasadıgını hic sanmıyorum. :pO coşku eve geldigine, seni gördügüme, evimizi ve beni düsündügüne çok mutlu oldum demenin somutlastırılmıs hali.

Yani tüm o hediyeler, jestler, süprizler bi çeşit duygu alışverişidir aslında. Almak istiyorsanız karsılıgında bi sey vermeniz, etki görmek istiyorsanız o etkinin hakkını veren bi tepki vermeniz lazım. Duygularınızın, sevginizin, mutluluğunuzun turşusunu kurmayın, saçın biraz havaya. Yoksa dur sunu begendigimi belli edeyim bakayım alacak mı vs. ile yürümez bu işin matematiği.

Tabi aslında matematikle de yürümez bu işler. Içinizden gelerek mutlu olmuyorsanız böyle seyler sonucunda yapı meselesi deyin gecin. Ama yazık adamları da suçlamayın beni süprizlerle mutlu etmeye calısmıyolar diye. Sizi oldugunuz gibi sevip kabul etmisler, uyum saglamıslar belli ki.
Geçen gün ortak arkadaşımız eski erkek arkadaşımı sordu. Ne yapıyor görüşüyor musunuz dedi. Görüşmediğimizi söyledim aklıma düştü sosyal medyadan baktım evlenmiş olduğunu gördüm. Ona karşı hiçbir duygum yok. Sadece bir şey merak ediyorum size sormak istedim. Iliskimiz 5 sene kadar sürdü. Ben evlilikten hic bahsetmiyordum. O ara ara agzımı arıyordu evlenmek için. Bir sey söylemiyordum bu konuda sıkıntı vermiyordum ona. O da öyle duygulu biri değildi bana karşı. Sonra ben 5 senenin sonunda ayrılma kararı aldım. Şuanki esimle evlenecegim gün mesajlar atmış arkadaşıma benim evime geleceğini yazan mesajlarmış. Arkadasim evine gelecek bir olay çıkmasın dedi ciddiye almadim. Nitekim de gelmedi. Bu olaydan 1 yil sonra olan sevgilisine pankartli falan evlilik teklif etmiş. Benim sorum şu bu adam bana neden boyle bir sey yapmadı? (Aslinda benim sevmediğimi biliyor ama en azindan ufak bir teklif edebilirdi :KK70:) Yani sorun bende miydi kendimi sorguluyorum cunku esim de bana karşı ince dusunen biri degil. Kisisel algilamaya basladim bu davranışları. Erkekler bana karşı hep mesafeli ve duygusuz davranıyor. Sizce bunun nedeni benim karakterim mi?

ben sorunu anlamadım

yani adam size evlilik teklif etmemiş ki pankart vs açsın

evleneceğiniz zaman kapınıza gelmemiş, doğru olanı yapmış

geçmiş geçmişte kalsın

günümüzde yaşadığınız sorunları da zaten bana hep böyle davranılıyor diye yorumlamayın

Simdi beklentiniz olsa ve yapmasa haklisiniz derdim.de hem istemiyordum diyorsunuz hem neden yapmadı diye kafa yoruyorsunuz
Bazi seyler de etki tepki meselesi
Tamam cogu erkek odun :) düşünemiyor falan ama 5 sene sevgili olup da beklentisiz bir beraberlik varsa adam da evlilik düşünmez
Tamam evlilik meraklısı gibi görünmemek lazım da sifir beklenti olunca karşı tarafa da nasilsa evlenmeyecegiz rahatlığı veriyor
Simdi evlisiniz neden evliliginize odaklanmak yerine geçmişe takildiniz?

Bunu bir komşum çok iyi beceriyor . Mesela eşi gelirken eve domates alıyor , bu kapıyı açınca ayyyyy hoşgeldin canımmmm ne aldın seeeennnn ???? Allahım bu domatesler ne kadar lezzetli görünüyor diye apartmanın içinde bağırıyor . Sürekli yorulur , kolu ağrır . Bulaşık yıkamaktan tırnakları mahvolur . Çocukları yok ama ev işi yapmaktan harap olur . Kocası gelince çocuk gibi sevinir . Sürekli dudağını aşağı sallandırıp dondurma ister .
Güvenlik , apartman görevlimiz , çoluk çocuk, genç yaşlı demeden herkes bu kadına iyilik yapmaya çalışır çünkü yaptıklarının her yerde söyleneceğini bilir .

Bu hareketler aptal erkekte işe yarar ya. Eşim eve domatesle geldiginde bu domatesler ne kadar lezzetli gorunyor Allahm diye apartmana bagirsam hayatinda ilk defa mi domates goruyorsun noluyor ne yapiyorsun der eşim. 😂

Not: Eşim hediye alan, özel gunleri atlamayan, dusunceli bir tiptir o konularda. Ama boyle hareketler yapsam cidden sogur adam.

Bu hareketler aptal erkekte işe yarar ya. Eşim eve domatesle geldiginde bu domatesler ne kadar lezzetli gorunyor Allahm diye apartmana bagirsam hayatinda ilk defa mi domates goruyorsun noluyor ne yapiyorsun der eşim. 😂

Not: Eşim hediye alan, özel gunleri atlamayan, dusunceli bir tiptir o konularda. Ama boyle hareketler yapsam cidden sogur adam.
Bana biri böyle yapsa aklından şüphe ederim,🙃

Örnektir o bence ya. Domatese methiyeler düzülmemiştir 😂 akıllı insan işi değil.

Bunu bir komşum çok iyi beceriyor . Mesela eşi gelirken eve domates alıyor , bu kapıyı açınca ayyyyy hoşgeldin canımmmm ne aldın seeeennnn ???? Allahım bu domatesler ne kadar lezzetli görünüyor diye apartmanın içinde bağırıyor . Sürekli yorulur , kolu ağrır . Bulaşık yıkamaktan tırnakları mahvolur . Çocukları yok ama ev işi yapmaktan harap olur . Kocası gelince çocuk gibi sevinir . Sürekli dudağını aşağı sallandırıp dondurma ister .
Güvenlik , apartman görevlimiz , çoluk çocuk, genç yaşlı demeden herkes bu kadına iyilik yapmaya çalışır çünkü yaptıklarının her yerde söyleneceğini bilir .
Cok doğru. Güçlü görünüp ben yaparım diyenler kaybediyor bu hayatta. Mıy miy miy aptal kadın olmak lszim

En başından beri böyle davransan bence alışabilirdi de . Ben yapıyorum bazen özeniyorum , ama sonra kendim gülüyorum kendi Halime . Hiçbir işe yaramıyor .

İnsallah oyledir.
Gozumde canlandi sanki karşisindaki 3 yasindaymiss gibi aman da amannnn sennn ne aldin domaaatesss mi ahh bunlar ne kadar lezzetli diye bagiran biii kadin. 😂
Hele siz , elmas takım almıştı geçen yıl, onu görmeliydiniz . Adam kendi çapında elmas tanrısı edasıyla yürüyordu 🤣
Sorarım size ??? Hanginizin elmas seti var ??? Benim yok mesela 🥴

En başından beri böyle davransan bence alışabilirdi de . Ben yapıyorum bazen özeniyorum , ama sonra kendim gülüyorum kendi Halime . Hiçbir işe yaramıyor .

Yok sanmam en başinda oyle hareketler yapsam sonumuz ne olurdu bilmiyorum. 😂 Arada ben de simariklik yapiyorum da herhangi bir işe yarasin diye değil, oylesine yaparim.
Bu simariklik bile degil çok degisik birsey ve devamli boyle biri çekilir şey degil ha.
Gercekten karsidakinin de biraz aptal olmasi lazim bu hareketlerden etkilenerek biseyler yapmasi icin. 😬

Bana biri böyle yapsa aklından şüphe ederim,🙃
Ben bu komşumu çok severim . Geçen yıl pandemiden önce kek yapıp çardakta yiyelim diye aşağı indirdim . Elimdeki kek tepsisisini görünce öyle mutlu oldu ki . Kırk kere teşekkür etti . Aynısı evdeydi eşim çayla beraber yedi , eee nasıl olmuş dedim güzel , iyi işte dedi . Bu kadar .

Ya gerçekten bazı konuları hayretle okuyorum. Siz evlenmişsiniz, karşı taraf evlenmiş. Neyin muhasebesini yapıyorsunuz? Sizle evlenmemiş olması hiç evlenme isteğinin olmayışını göstermez. Belki sizden ayrıldıktan sonra ayaklarını yerden kesen bir aşk yaşadı? Belki sizle olan ilişkisinin yorgunluğunu yeni aşkla geçirdi? Neyse ne? Sonuçta şu an evlisiniz ve geçmişteki sevgilinizi düşünmeniz hiç hoş bir şey değil.

Back
X