Erkekler bu kadar çok severken neden böylesine kolay vazgeçerler

Kusura bakmayın ama ben bu yazının hiçbiryerinden sizi sevdiği düşüncesini çıkaramadım..siz nasıl "çok severken" terkettiği sonucunu çıkardınız anlamadım..

Klasik erkek işte bir kadını elde etmeye çalışmış ettikten sonrada soğumuş ve hayatının aşkını bulana kadarda sizin gibi birsürü kişi daha olucak..boşuna sizi sevmeyen bir adam için acı çekmeyin..

o kadar tanıdık bir hikaye ki.. aslında erkekler kadınlar gibi uzun tartışmalara, triplere gelemiyor ve onlar için ideal kadın hayatını kolaylaştıran kadın oluyor. Yani bizim mücadeleci tavrımız onlara itici geliyor. Farklı türleriz işte.. Sana karsı olan yakın davranışları, akıl çelici sözleri maalesef seni sevdiğini göstermiyor, seni begenmiş ve hoşlanmış olabilir ama anlaşamıyor oluşunuz yüzünden kafasında seni bitirmiş. Bunu da kolaylıkla yapabiliyorlar.

benimde başıma aynısı geldi..tıpatık süreleri bile aynı..suan hipnoterapi alıyorum düzelebilmek için nafile..o soruya cevap yok

bende aynen harfiyen katılıyorummm çok güzel açıklamışsınız ... şuan çok üzülüyorsun ama ne yazıkki gerçekten böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…