• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler bu kadar çok severken neden böylesine kolay vazgeçerler

3 ay önce yakınlaşmaya başladık onunla. Çok kısa bir flörtün acısını atlatmaya çalışırken onunla buldum kendimi. Başlangıçta aşık değildim. Sadece flört ediyorduk sonra sevgili olduk. Ama neredeyse her gün tartışıyorduk. Bana göre bunun sebebi henüz birbirimizi yeterince tanımadan ilişkiye başlamamızdan kaynaklanıyordu. Arkadaşlık dönemini yaşamış olsaydık sanırım birbirimizi daha iyi çözebilecektik. Yanlış anlamalar davranışlara getirilen yanlış yorumlamalar tiripler derken bir süre sonra dengeye girmeye başladı ilişkimiz. Birlikte gülüyorduk, eğleniyorduk. Ben çok konuşup kendimi her durumda ifade etmeye çalışan biriyim o ise benim kadar açık değil. Ben tartışmalarda reaksiyonu fazla gösteren ağır konuşan tarafım. O ise tartışmaktan hoşlanmayan taraftı. Ben çok konuşurdum ama o bazen öyle bir cümle söylerdi ki bin bağırış çağırıştan daha çok yaralıyordu. Son zamanlarda yine tartışmaya başladık, bana istediğim önemi vermediğini hissettiğim için sorguluyordum. Sonra bir tartışma sonrası ben çok ağır laflar ettikten sonra bana telden cevap vermemeye başladı. Yanına gittim neden cevap vermiyorsun dedim çünkü o beni yanıtlamadıkça kendi kendime sinirlenip daha çok ağır laflar kullanıyordum. Yoruldum tartışmak istemedim dedi. Sarıldı. Sonra ona yazdıklarıma bakmasını istedim. Okudu ve gitmeye kalktı daha ne diyebilirim ki dedi. Durdurdum onu çok sinirliydim o yüzden ... deyip ikna etmeye çalıştım. Bana zaman ver dedi. Düşünmek için zaman ver. Neyi düşüneceksin dedim her şeyi dedi. Birkaç gün sonra tekrar konuştuk beni eskisi gibi sevmediğini söyledi. Değer verdiğini kaybetmek istemediğini ama artık sevmediğini söyledi. İlk başta tamam dedim dilediğin kadar zaman sana dedim... Sonra o bekleyiş canımı sıktı. O kadar alışmışım ve sevmişim ki farkında olmadan, sonra gidip yalvardım , ağladım hırçınlaştım.. Bu sefer arkadaş kalalım ben sana karşı dürüst oldum artık sevmiyorum dedi. Bekleme beni dedi. O eski adamla alakası bile yoktu. Beni öpmeden sarılmadan duramazdı elini bile tutmama izin vermedi. Sonra bende bir daha aramadım. O arada yazdı normal ve kısa cevaplar verdim bir arkadaş gibi.. Sonra bir partide karşılaştık, geldi sarıldı öptü, ben mesafeliydim. Bütün gece bana baktı. Ben arkadaşlarımla dans ederken sürekli gözü bendeydi. Sonra ondan önce mekandan ayrıldım. 2 haftadır ayrıyız. Şuan arkadaşlarıyla turda. Ben de bu sırada düşünüyorum. NEye karar vermeliyim onu geri döndürmeye mi bitirmeye mi? Beni bu kadar severken 2 ayda vazgeçmesi beni düşündürüyor... Benimde hatalarım vardı ama oda çok hata yaptı.Gitmesin diye yalvardım ağladım lütfen aşkım bize son şans ver dedim umursamadı bile. Başlangıçta zor kızdım ve caziptim ona yalvardıktan sonra daha da soğudu. Bir süre konuşmayınca tekrar yokladı. Şimdi turdan nasıl biri olarak dönecek bilmiyorum. Ama ben normal ve arkadaşça davranıcam. Karşısında aşk acısından arınmış güçlü ve herşeyi unutmuş bir kız bulacak.Sanırım tek yapmam gereken bu , güçlü olmak.İlk günler nasıl acı çektim anlatamam. Hayatın sanki artık hiçbir anlamı kalmadı benim için. Şuan iyiyim ama o dönünce tekrar görünce aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum...

Kusura bakmayın ama ben bu yazının hiçbiryerinden sizi sevdiği düşüncesini çıkaramadım..siz nasıl "çok severken" terkettiği sonucunu çıkardınız anlamadım..

Klasik erkek işte bir kadını elde etmeye çalışmış ettikten sonrada soğumuş ve hayatının aşkını bulana kadarda sizin gibi birsürü kişi daha olucak..boşuna sizi sevmeyen bir adam için acı çekmeyin..

o kadar tanıdık bir hikaye ki.. aslında erkekler kadınlar gibi uzun tartışmalara, triplere gelemiyor ve onlar için ideal kadın hayatını kolaylaştıran kadın oluyor. Yani bizim mücadeleci tavrımız onlara itici geliyor. Farklı türleriz işte.. Sana karsı olan yakın davranışları, akıl çelici sözleri maalesef seni sevdiğini göstermiyor, seni begenmiş ve hoşlanmış olabilir ama anlaşamıyor oluşunuz yüzünden kafasında seni bitirmiş. Bunu da kolaylıkla yapabiliyorlar.

benimde başıma aynısı geldi..tıpatık süreleri bile aynı..suan hipnoterapi alıyorum düzelebilmek için nafile..o soruya cevap yok

o kadar tanıdık bir hikaye ki.. aslında erkekler kadınlar gibi uzun tartışmalara, triplere gelemiyor ve onlar için ideal kadın hayatını kolaylaştıran kadın oluyor. Yani bizim mücadeleci tavrımız onlara itici geliyor. Farklı türleriz işte.. Sana karsı olan yakın davranışları, akıl çelici sözleri maalesef seni sevdiğini göstermiyor, seni begenmiş ve hoşlanmış olabilir ama anlaşamıyor oluşunuz yüzünden kafasında seni bitirmiş. Bunu da kolaylıkla yapabiliyorlar.

bende aynen harfiyen katılıyorummm çok güzel açıklamışsınız ... şuan çok üzülüyorsun ama ne yazıkki gerçekten böyle oluyor :(

Back
X