- 19 Temmuz 2016
- 36
- 26
- 3
- Konu Sahibi ugurkadini
-
Adanalilar Allah'in adami derler ama pek oyle cikmadi o yuzden yazdimNe olmuş Adanalı ise?
üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.
Off ya bu arabeskler ne zaman bitecek bu memeleketteAdanalilar Allah'in adami derler ama pek oyle cikmadi o yuzden yazdim
üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.
fake misin gerçek misin?
şu namusu iki bacak arasında aramanızı anlamıyorum
gelecek iki nokta kan için kendinizi heba etmenize ayrıca gıcık oluyorum
seni seven iki bacak arası için sevecekse yerim öyle erkeği ben!!!!
bi kendinize gelin ya
tamam yapılmış bi hata dersin geçersin önüne bakarsın
bi mal yüzünden de hayatını ne zehir ediyorsun
eski sevgilim dedigim ayni kisi oluyor. orda binyanlis anlasilma varo olmadı bari eski sevgilim olsa diyosun, yani senin derdin pek aşk sevgi değil gibi...
bence işini gücünü eline alıp bu sevgili konularından 3-5 sene uzak dur
bi kadının sevgilisi işi bu devirde...
"Dur" nasıl deniyor?Adamda suç yok. Kaldıramayacağın yükün altına girmeyeceksin.
Bekaret senin için önemliyse o pozisyona kadar gelmeyeceksin. Bunun dur dedimi, geç kaldımı yok. Geçmiş ola.
Ne olmuş Adanalı ise?
Maşallah önemlide en uçuk haberlerde oradan çıkıyor hergün adanada sıradan bir günadana gibi yerlerde bu tür şeyler önemli belki ondan demiştir. hani ben de antepliyim bizde de öyle.
gelgelelim konu sahibesi mazlumun ahı kalmaz kimsede. eminim sen de bu travmayı atlatacaksındr birgün. belki de onun nişanlısı diktirenlerdendir, kimbilir??
Rabbim sana çıkış bir yol versin inş, onunda cezasını. amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?