erkekler bu kadar haysiyetsiz olabilir mi?

ugurkadini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
36
26
3
üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.

fake misin gerçek misin?
şu namusu iki bacak arasında aramanızı anlamıyorum
gelecek iki nokta kan için kendinizi heba etmenize ayrıca gıcık oluyorum
seni seven iki bacak arası için sevecekse yerim öyle erkeği ben!!!!
bi kendinize gelin ya
tamam yapılmış bi hata dersin geçersin önüne bakarsın
bi mal yüzünden de hayatını ne zehir ediyorsun

Yapacak birşey yok artık olan olmuş. Kimseye çok fazla güven olmaz

üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.

o olmadı bari eski sevgilim olsa diyosun, yani senin derdin pek aşk sevgi değil gibi...

bence işini gücünü eline alıp bu sevgili konularından 3-5 sene uzak dur

bi kadının sevgilisi işi bu devirde...

Erkeklerin hepsi hayaiyetsiz değil,ne yazık ki karşına çıkmış olanı haysiyetsizmiş.Ucuz atlatmışsın yine de.
İntihara teşebbüs nedir ?Bi silkelen kendine gel.Bi zardan daha mı kıymetsiz canın var?​

Babanızın sizi bekar durdurmayacağı kadar geleneksel bir aileniz varsa o son aşamaya gelmeden önce de dur demeliydiniz. Neyse olan olmuş artık. Şimdi bekareti sorun etmeyecek biriyle ilişki kurana dek bekleyeceksiniz.

Zaten bana hep saçma gelmiştir bekaretle namus ölçmek. Bir kadın bekaretini bozmadan da çok şey yapabilir, kim nasıl takip edebilir bunu? Ya da bir erkeğin yediği naneler sorulmuyorsa kadınlarınki neden sorulur? Bir tek kadının sex yapması mı namus? Garip bir ülkede yaşıyoruz vesselam

Adamda suç yok. Kaldıramayacağın yükün altına girmeyeceksin.

Bekaret senin için önemliyse o pozisyona kadar gelmeyeceksin. Bunun dur dedimi, geç kaldımı yok. Geçmiş ola.

fake misin gerçek misin?
şu namusu iki bacak arasında aramanızı anlamıyorum
gelecek iki nokta kan için kendinizi heba etmenize ayrıca gıcık oluyorum
seni seven iki bacak arası için sevecekse yerim öyle erkeği ben!!!!
bi kendinize gelin ya
tamam yapılmış bi hata dersin geçersin önüne bakarsın
bi mal yüzünden de hayatını ne zehir ediyorsun
o olmadı bari eski sevgilim olsa diyosun, yani senin derdin pek aşk sevgi değil gibi...

bence işini gücünü eline alıp bu sevgili konularından 3-5 sene uzak dur

bi kadının sevgilisi işi bu devirde...
eski sevgilim dedigim ayni kisi oluyor. orda binyanlis anlasilma var

Seni bu şekilde kabul edicek insan mutlaka çıkacaktır
Unutmayın ki namus iki bacak arasında değildir

Adamda suç yok. Kaldıramayacağın yükün altına girmeyeceksin.

Bekaret senin için önemliyse o pozisyona kadar gelmeyeceksin. Bunun dur dedimi, geç kaldımı yok. Geçmiş ola.
"Dur" nasıl deniyor?
"Dur" demeden önce hangi pozisyondaydı?
Bunları öğrenmek gerek!

Ne olmuş Adanalı ise?

adana gibi yerlerde bu tür şeyler önemli belki ondan demiştir. hani ben de antepliyim bizde de öyle.

gelgelelim konu sahibesi mazlumun ahı kalmaz kimsede. eminim sen de bu travmayı atlatacaksındr birgün. belki de onun nişanlısı diktirenlerdendir, kimbilir??
Rabbim sana çıkış bir yol versin inş, onunda cezasını. amin.

zaman geri döner mi hayır

o adamdan koca olur mu hayır

o zaman seni geçmişin ile birlikte kabul edecek birileri ile saygılı sevgili ilişkiye başlayacaksın

herkes mi evlendiğinde bakire sanıyorsun ki sen

bekaretini kaybetmene değil, böyle bir yaratık için harcadığın zamana üzül bence. ama artık ne yapıcagını değil bundan sonra hangi insanlara nasıl güvenceğini düşünmelisin, iyice güvenmeden böyle işlere kalkışma derim allah yardımcın olsun

adana gibi yerlerde bu tür şeyler önemli belki ondan demiştir. hani ben de antepliyim bizde de öyle.

gelgelelim konu sahibesi mazlumun ahı kalmaz kimsede. eminim sen de bu travmayı atlatacaksındr birgün. belki de onun nişanlısı diktirenlerdendir, kimbilir??
Rabbim sana çıkış bir yol versin inş, onunda cezasını. amin.
Maşallah önemlide en uçuk haberlerde oradan çıkıyor hergün adanada sıradan bir gün :27:

Back
X