erkekler bu kadar haysiyetsiz olabilir mi?

Valla herkes ozgur iradesiyle oneride bulunuyor dikim mi yaptirsin sonra evlendigi kisiye yalan mi soylesin bir gun cikmaz mi ortaya cikmasa bile vicdan azabi cekmez mi insan yaptigi icin o zaman kiz ailesine soylesin ailesi gitsin evlendirtsin ya da evlenecegi kisiye direk boyle seyler yasadim desin o da evlendikten sonra her firsatta yuzune mi vursun bilemedim arkadaslar ama gizli olmasin da ailesi de yipranmasin duydugunda tek istegim bu dogru veya yanlis

iyi veya kötü yorumlar icin tesekkur ederim evet genelinde haklisiniz ama zaten hakliyim veya masumum demedim. hata dedim ve bunun farkindayim. dogru yasadim ve sonuclarina katlanicam. ama daha fazla gurur kirici yorumlar yazmayin ve lutfen buyuk konusmayin. yasamayanlar anlamaz buyuk konusanlar da yasasin istemem.

iyi veya kötü yorumlar icin tesekkur ederim evet genelinde haklisiniz ama zaten hakliyim veya masumum demedim. hata dedim ve bunun farkindayim. dogru yasadim ve sonuclarina katlanicam. ama daha fazla gurur kirici yorumlar yazmayin ve lutfen buyuk konusmayin. yasamayanlar anlamaz buyuk konusanlar da yasasin istemem.
Canim valla ben anlayabiliyorum seni ama yasamamis oldugumdan saglikli yorum yapamiyorum ama bildigim tek sey tek kadin namusu yoktur erkegin de namusu vardir sen bunun bedelini odeyeceksin madem o neden odemeyecekmis no 309 dizisine bak annesi kizi goturdu evlenecek dedi illa hamile olman gerekmiyor bu durumda arkadaslar yorumumu pek begenmiyorlar haklilar belki de ama bu fikir aklima geldi

Canim valla ben anlayabiliyorum seni ama yasamamis oldugumdan saglikli yorum yapamiyorum ama bildigim tek sey tek kadin namusu yoktur erkegin de namusu vardir sen bunun bedelini odeyeceksin madem o neden odemeyecekmis no 309 dizisine bak annesi kizi goturdu evlenecek dedi illa hamile olman gerekmiyor bu durumda arkadaslar yorumumu pek begenmiyorlar haklilar belki de ama bu fikir aklima geldi
tesekkur ederim evet yasamadan bunu anlamak yorum yapmak biraz zor. evet sevdim yasadim ama sevilmemisim ustune aldatilmisim. yasadiysan katalanacaksin diyorlar zaten katlaniyorum. ama yorumlara baktigimda suc sadece bende. ben hatami kabul ediyorum da o erkegin yaptiklari cok mu hafif seyler. cok acimasiz yorumlar geliyor bu da boyle bir olaya sahit olup yasamadiklari icin galiba. Rabbim yasatmasin ne bir evlada ne bir anaya.

Üzülme , merak etme sevgili es adayıda ona gelirken diktirir gelir ruhu duymaz...
o şahıs da gerek bende hakedecegimizi alicaz biliyorum. benim canimi yakan asil konu ben ne yapicam dedigimde diktir gitsin dedi. bana dedi o yasasin daha da diyecek biseyim yok ona

o şahıs da gerek bende hakedecegimizi alicaz biliyorum. benim canimi yakan asil konu ben ne yapicam dedigimde diktir gitsin dedi. bana dedi o yasasin daha da diyecek biseyim yok ona
Dünyanın sonu değil yahu , zamanı geldiğinde de şartlar sana ne yapmanı gerektiriyorsa onu yaparsın ... O şahıstan uzak dur emin ol evlendigi kadın bin pişman olacaktır. Böyle adamla ömür mu geçer bırak ucuz kurtulmussun.

Of ya namus tamda orda dimi? Eski sevgilini değil kendi kafani değiştir bence

Öyle diktiriyim falanda deme ,bu sahtekarlık olur dürüst ol karşındakine

Bu devirde kaldımı iki damla kana bakıca k

Millet bekar 3.5 çocuklu kişilerle evlenip sorumluluk aliyosa bu devirde onabk8mse bakmıyor demektir

Of ya namus tamda orda dimi? Eski sevgilini değil kendi kafani değiştir bence

Öyle diktiriyim falanda deme ,bu sahtekarlık olur dürüst ol karşındakine

Bu devirde kaldımı iki damla kana bakıca k

Millet bekar 3.5 çocuklu kişilerle evlenip sorumluluk aliyosa bu devirde onabk8mse bakmıyor demektir
Olma mı yavrum olma mı?
Bu forumda bile erkek yapar kadın yapamaz diyen zar kafalı kadın düşmanı bir kadın gördüm ben..
Kadınlar böyleyse düşün artık..
Mutlsks birazdan gelir biri, bunları söyler bak görürsün.

İşte bu yüzden destekliyorum zar dikimini.
Yaptırın kızlar, az bile kadın düşmanlarına..

Adanalilar Allah'in adami derler ama pek oyle cikmadi o yuzden yazdim

filmlerden mi gaza geldin :) adanlı madanalı fark etmez... değil mi ki erkek hiç birine güvenme..... intihar ne ayol daha ne dertler var dünya da... hele bi dangoz için hiiiiiiççç kılını bile kıpırdatma...

Back
X