ne yardımı istiyorsun?
estetik mi yaptıralım sana?
söylüyorum işte
evlilikteki sorunların göğüslerinden daha önemli olacak diye.
Alakası bile yok. Tek beğenilmeyen neredeyse yok gibi olandır. Yani yandan baksan bir eğim dahi görmüyorsan onda sorun var evet. Sonuçta dişinin bir özelliği bu erkek bunu görmek ister. Gerisi tamamen vücud oranı güzel duruş kıyafet seçiminden ibaret. büyük göğüs iyidir felan diyen erkek cinsel obje olarak gördüğü için söylüyor onu. Asıl komik olan da sadece büyük göğüsleri olduğu için kendini güzel sanan dekolte giyip cıbıl cıbıl sokaklarda fink atanlar. Erkekler bakınca sanarki beğendiler. Halbuki çoğu onu sadece seks yapılacak kadın olarak görüyor farkında değil. Öyle olmama tüm erkekler adult filmlerdeki gibi kadınlara aşık olurlardı ama yok öyle birşey görüdğünüz gibi. Büyük meme sadece cinsel objedir. Hele ki kocasından ilgi görmeyip de beni daha çok sevsin diye silikon yaptıranlar var. Yazık o paraya.
ya ama bn bunu çok sorun ediyor ablacım.çok karamsar düşünmeye başladım şimdiden.evlenince aşk meşk kalmayacaksa....uff canım sıkıldı.işte evli olmadığım için sizin gibi düşünemiyorum.lütfen yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?