Erkekler büyük göğüs mü ister?

seni seven senin bedenini degil senin ruhunu sevmiştir asık olmustur.............gerisi bos........sen canını sıkma...............

büyük göğüs çabuk deforme olur..tahta gibi olmasıda güzel değil tabi,ama ele avuca gelecek kadar olsun makbulduraklinialirimsmile
ele avuca geliyosa sıkıntı yapma,tahta gibi dümdüzse,ilerde silikon taktırırsınkaydirigubbakcemile5
her herkek büyük göğüs sevmeztabi memleketsel fantazileri varsa o ayrıgamyoncuiremsu

Eğer büyük göğsüm yok diye benle evlenmiyorsa yada sorun çıkarıyorsa hiç evlenmesin daha iyi derim geçer giderim.

Ayrıca bence ilişkide sorun yapılması gereken en son şey bile değil göğüs..

hiç eşinin göğüslerini öproblem edip boşanan bir adam görmedim... sende olanı sana ait olduğu için sevecektir mutlaka canım... Tabi sen bu durumu onun gözünün içine içine sokup dikkati oraya çekmessen...

Erkekler büyük göğüs var/yok diye tabii ki boşanmazlar ve bu yüzden sizden vazgeçmezler...
Ama bence şu gerçek ki seviyorlar sanırım...
akannehir

Son düzenleyen: Moderatör:
Butun yunan tanricalari kucuk goguslu, dikkat edin..

En guzeli oyleydi zamaninda yani. Yunan tanricasi gibi gaciyim dersin, daha ne istiyosun demi kaydirigubbakcemile3

Kimse kendini kandırmasın, erkeklerin geneli büyük göğüs ister.

Büyükten kastım öküz kafası gibi değil elbette.:hulya:

Her bolgenin kendine ait guzelleri var

Ama artik begenilen kadin tipi hic gercekci bile degil: ince bel, kucuk popo, ama buyuk gogus. Estetikle anca olur, ama sacma..

bence daha cok yakisip yakismamasi önemli
yani citi piti bir bayanin irice gögsü olursa itici olabilir ama tam terside itici durur

Evlendikten sonra küçükmüş büyükmüş pek farketmiyor canım,sorun yok rahat ol :))

eğer sevmiyor olsalardı hep büyük göğüslü kadınlar model, manken, sunucu vs olmazdı diye düşünüyorum :) hem göğüsler kadını erkekten ayıran birer öğe, soruyu kendimize sorsak: "küçük göğüslerim olmasınımı isterim büyük mü desek?" cevabı açık değil mi? Küçük göğüs sahibi kişilerde memnun değil ki onca topik açılıyor ilgili forum bölümünde herşey deneniyor büyütmek için :) eee durum böyleyken neden kandıralım birbirmizi? Cevabını bildiğimiz bir soruyu nede soralım? Elbette herşeye rağmen zevk meselesi akannehir

önemli olan senin ne sevdiğin...
başlarım erkeklerin keyfine..

şahsen ben küçük göğüs seviyorum ama benimkiler büyük(aslında vucuduma göre büyük desem daha doğru olcak)

gömlek ya da üstten düğmeli kıyafetler alırken sorun yaşıyorum delleniyorum.
beden 36 ama düğmeler kavuşmuyor ...
38 denesem kıyafet büyük geliyor..

büyük göüğüsün tek avantajı var. dekolte hoş duruyor. pilajda ya da kalp yaka bir abiye giyince falan hoşuma gider ama onun dışında bir avantajını görmedim.

ha kocam evlenince göğüslerimin kulu kölesi olcakmış.. çok da tın!
etim,kemiğim için benle evlendiyse işimiz var..

canım evey erkekelr büyük göğüsleri severler ama seven insana hepsi yalan gelir tabi göğsün hiç olmasada amenna der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…