Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bir erkek seviyorsa bir kadını cokda onemsemez bunu..
evet malesef her erkek sevgilisine ben seni her halinle severim farketmez der ama o fantazilerinde illa ki koca memeli kadınlar vardır hepsi eminim ki pamela andersen a iç çekerek bakıyolar bunu istemeyen erkek yok aslında bizde onların sorun edicekleriş bölgeleri büyük istiyoruz diyip onları komplexe sokmalıyız ama işte biz kadınalr sevdiği zaman gözü bişi görmüyo:dilcikar:
aklıma bişey geldi ama söyleyemedim utandım :kedi:
sen onu olduğu gibi seviyorsun değil mi? o da seni öyle seviyordur. büyük ya da küçük olduğu için değil. senin bir parçan olduğundan...
aklıma bişey geldi ama söyleyemedim utandım :kedi:
sen onu olduğu gibi seviyorsun değil mi? o da seni öyle seviyordur. büyük ya da küçük olduğu için değil. senin bir parçan olduğundan...
Hayatım da "büyük göğüslerden iğreniyorum, tercihim küçük göğüs" diyen bir erkek tanımadım, yaşı kaç olursa olsun.....
Bu küçük göğüslü kadınların çıkardığı ve dünya üzerinde küçük göğüslü kadın sayısı fazla olduğu için genele yayılıp gerçekmiş gibi inanılan bir masal sadece....
Erkeklerin de buna benzer bir masalları var biliyorsunuz.... Boyu değil işlevi önemli masalı....
bu tamamen evleneceğin kişinin inceliğine, sevgisine, sana olan yaklaşımına bağlı
evlenmeden önce bunu ben de sıkıntı etmiştim kendimce
eşimin yaklaşımı o kadar güzeldi ki ben kendimi dünyanın en güzel vücuduna sahip kadını gibi hissediyorum
Hayatım da "büyük göğüslerden iğreniyorum, tercihim küçük göğüs" diyen bir erkek tanımadım, yaşı kaç olursa olsun.....
Bu küçük göğüslü kadınların çıkardığı ve dünya üzerinde küçük göğüslü kadın sayısı fazla olduğu için genele yayılıp gerçekmiş gibi inanılan bir masal sadece....
Erkeklerin de buna benzer bir masalları var biliyorsunuz.... Boyu değil işlevi önemli masalı....
Memeler büyüdükçe sarkma riski artarsempatiksalakcinni
Emzirdikten sonra da sarkacağından, üstüne basıp düşmemek için dikkatli yürümek zorunda kalınır benim gibi-tatlicadiarzu-
anşalsıldıki her tarafında kendine ait sorunları olabiliyor.yani kadın olarak sadece bizim kafamıuza taktıklarımız bizi ilgilendiriyor.fazla kafaya takmamalıyız diyorum ama inşallah başarırız.