Erkekler büyük göğüs mü ister?

ifilove ne edepsizliği yapmışım ben
repten söylemek yerine pekala burada söyleyebirisiniz
ama sizinle daha fazla muhattap olamıycam
umarım göğüsleriniz büyürde burda saldırıya geçmezsizisiniz
iyi günler

peki bunu ben sizemi yazmışım
konu sahibi arkadaşımız bi soru sormuş ona yazdım
siz atlayın sevgilin yalancı diye iftira atın diye yazmadım bunu

Ben ilk mesajımı bu postunuza istinaden yazmışım. Yani büyük göğüs yazdığınızda bunun çok büyük göğüsler demek olduğunu anlamamı beklemeyin.

Ayrıca atlamak falan ayıp. Akranınız yada ahbabınız yok karşınızda.

peki siz ne hakla alayımsı bi şekilde bunu diyen erkek yalancıdır
bu sadece masaldır diyebilyosunuz
iftira değilmidir bu
tüm erkeklerin böyle olmasını nasıl bekleyebilirsiniz
komplekslisiniz çünkü konu sahibine değil direk bana cevap yazdınız
ben bu sitede 1 yıldır varım hiç kimseyle tartışmaya girmemişimdir çünkü burası tartışma forumu değil
ama konu benim sevgilimin yalancı olduğuna kadar geliyosa ben kendimi savunurum
ki ben size hiç bişey dediğimi hatırlamıyorum
geldiğiniz gibi bunu diyen erkek yalancıdır dediniz
ne zannediyosunuz acaba kendinizi

Fikir alış-verişi yapılan bir ortamda, bi sürü farklı karakterde insanın olduğu yerde tabiki farklı fikirler, çatışmalar, tartışmalar olacak.
Sandığınızın aksine tartışmak, tartışabilmek iyi şeylerdir. İnsanın ufkunu açar.
Ama bunu adabıyla, uslubuyla, edebiyle yapabilmek zordur.

Bu konu da ilk mesajımı yazdığımda kimseden alıntı yapmadım. Eğer ortada sizin bahsettiğiniz gibi "atlama" (özür dileyerek, sizin kelimeniz olduğu için kullanıyorum) durumu varsa bunu yapan ben değilim.
İlk postumda tanıdığım erkekler hakkında yazdım. Ben hiç büyük göğüs iğrençtir diyen erkekle karşılaşmadım dedim ve bunu çıkaranın küçük göğüslü kadınlar olduğunu söyledim. Yani erkeklere söylediğim bir şey yok.

Daha sonra sizin cevabınıza istinaden erkek arkadaşınız kibar erkeklerin davrandığı gibi davranmış demişim. Sizin algıladığınız gibi erkek arkadaşınız yalancının teki falan dememişim.

Bir insana centilmence cevap vermiş demekle, yalan söylüyor demek arasında büyük fark var. Bunu anlarsanız sorun kalmayacak.

Ayrıca bu konuda kompleksli olmadığını söyleyen birisinin benim yazılarımı kendine göre yorumlayıp "vay sen benim erkek arkadaşıma yalancı mı diyorsun" diye çıkışması da ayrı bir ironi olmuş.....

ifilove ne edepsizliği yapmışım ben
repten söylemek yerine pekala burada söyleyebirisiniz
ama sizinle daha fazla muhattap olamıycam
umarım göğüsleriniz büyürde burda saldırıya geçmezsizisiniz
iyi günler

Arif'e tarif gerekmez.....
Benim söylememden ziyade siz yazarak gösteriyorsunuz.

Hayatım da "büyük göğüslerden iğreniyorum, tercihim küçük göğüs" diyen bir erkek tanımadım, yaşı kaç olursa olsun.....

Bu küçük göğüslü kadınların çıkardığı ve dünya üzerinde küçük göğüslü kadın sayısı fazla olduğu için genele yayılıp gerçekmiş gibi inanılan bir masal sadece....

Erkeklerin de buna benzer bir masalları var biliyorsunuz.... Boyu değil işlevi önemli masalı....

arkadaşım tırnak içinde belirttiğin kelime benim kelimem
yani bu cevap bana yazılmış
peki ben niye üstüme alınmayayım
kendiniz dersinizki erkekler büyük göğüs sever saygım sonsuz
ama gelir gelmez benim sözümü tırnak içine alıp cevap yazıyosanız ben üstüme alınırım
ha sizin bana edepsiz demeniz ayıp değil benim size atlamak demem ayıp öylemi

lütfen bu konuyu uzatmayalım artık
zira saygı çercevesinden çıktı bile

arkadaşım tırnak içinde belirttiğin kelime benim kelimem
yani bu cevap bana yazılmış
peki ben niye üstüme alınmayayım
kendiniz dersinizki erkekler büyük göğüs sever saygım sonsuz
ama gelir gelmez benim sözümü tırnak içine alıp cevap yazıyosanız ben üstüme alınırım
ha sizin bana edepsiz demeniz ayıp değil benim size atlamak demem ayıp öylemi

Hala "arkadaşım" falan diyor ya....

Size yazsam alıntı yaparım. Gördüğünüz gibi alıntı yaparak post atabiliyorum. İğrenç kelimesinin patentini aldınız da haberimiz mi yok? Tırnak içinde yazılma sebebi, başkasının ağzından, yani bir erkeğin ağzından olan konuşma vurgusunu yapmak için.

Niye üstünüze alındığınızı söyledim zaten. Kompleks denilen mevzu işte......

Uzatacaksanız özelden mesaj atın lütfen......

Gerçekten konu sahibine ve diğer userlere ayıp olmaya başladı....

ya bu arada göğüs değil "meme" dememiz gerekiyor
göğüs tüm bağır anlamında
saçma oldu ama belirtiyim dedim :D

ya bu arada göğüs değil "meme" dememiz gerekiyor
göğüs tüm bağır anlamında
saçma oldu ama belirtiyim dedim :D

Doktor olmak pek romantik değil sanırsam bilmiyorumkismile

a.s. ŞAKA TABİ DOC

Ya bu konu bile kavga sebebi olmuş misafir umduğunu değil bulduğunu beğenmiş konu sahibi arkadaşım .Seni her halinle sever , sen kompleks yaparsan o da yapar bunu unutma sengözlerimebaksanab Sen perihan savaş'ın bi filminde vardı ya ben dönyanın en gözel karısyam diye dolan ortalıkta ooo senden kıymetlisi olmaz düşünme böle şeyleri

küçük memeyi büyütme yöntemleri
1)kocan bol bol oynıcak ,ellicek sündürecek
2)hamile kalacaksın
bu iki yöntemle memeler büyür ama sarkma ihtimali ve şuanki memelerini özleme ihtimalinde yüksek

Sen perihan savaş'ın bi filminde vardı ya ben dönyanın en gözel karısyam diye dolan ortalıkta ooo senden kıymetlisi olmaz düşünme böle şeyleri

Allah iyiligini versin, durduk yere guldurdun beni ha kaydirigubbakcemile3

Bu yontem ise yariyor soyliiiim kaydirigubbakcemile3

Biz kendimizi begendigimiz zaman etrafimiza yansiyor bu. Sacma gelebilir ama gercekten oyle..

güzelim neredeyse evleneceksin düşünmen gereken daha önemli şeyler var. Cinsellik olarak düşünüyosan önemli olan boyutlar değil işlevlerdir. Çok sexi vücutlu olupta soğuk biri olmaktansa , bazı kusurları olup sıcak biri olmak daha önemlidir. Ki seninki kusur değil bence. Bak dünya güzellerine hiç göğsü büyük olan varmı. Keşke benimde küçük olsada daha rahat giyinip daha rahat hareket edebilsem. Büyük göğüs gerçekten çok zorluk. Eşin sana aşıksa senin heryerini beğenir. Ama senden soğursa en güzel yerin bile itici gelir.

büyükte sever küçükte sever her türlü severler heralde delikafadulden

Biz böyle işte erkekler ne ister filan diyoruz büyük gögüslu geniş kalçalı.. Onlar ise kadınlar ne ister sorusuna tek cevapları şeylerinin uzunlukları. Onlara göre kadınlar uzun sever başka hiç bir şey önemli değil.

o zaman şöyle diyebiliriz aşk kusurları örter.kişi olgunsa büyük küçük kompleksi zaten yapmaz.eğer öyle olmasaydı her kadın erkeği için onların malum yerlerine büyük küçük muamelesi yapardı.bu tamamen sevgiyle aşılacak olay.

küçük memeyi büyütme yöntemleri
1)kocan bol bol oynıcak ,ellicek sündürecek
2)hamile kalacaksın
bu iki yöntemle memeler büyür ama sarkma ihtimali ve şuanki memelerini özleme ihtimalinde yüksek

galıba kişiden kişiye degişiyor benım 2 tane cocugum var aksıne küçüdü ve hala büyütmeye amelıyat dısıda bı cozum bulamadım.emzırırken buyukte ozaman o işe yaramıyor.halada emzırıyorum zaten:roflol:

Back
X