• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler değişir mi?

sevmekvesevilmekgerek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
381
205
53
evet hanımlar konu başlığımdan da belli olduğu gibi erkekler değişir mi?

Bir adam hayal edin; sizi sevdiğini söylüyor ama hayatında sizden başka kişilere de yer veriyor.
kendinizi değersiz hissettiyor.Sadece cinsel anlamda sizinle birlikte olmak istediğini anlıyorsunuz ama bunu inkar edip sizi sevdiğini söylüyor.
Evet böyle biriydi sevdiğim ama şimdi değiştiğini eskisi gibi olmayacağını söylüyor.Peşimden çok koşuyor ayrılınca değerimi anladığını söylüyor sizce değişmişmidir. Barışmalımıyım bu durumda yoksa hiç muhattap olmamalımıyım.

klişedir sevmesem birlikte olmam. Üzgünüm ama sizi ücretsiz partner olarak görüyor. Hiç muhatap olma. ileride kendine kızacağın şeyleri yapma! Bırak gitsin. O senin peşinden koşsun çok istiyorsa seviyorsa!! Değmez karşı cinslere hiç bir şey değmez. Hele ki önceliği seks ise.

klişedir sevmesem birlikte olmam. Üzgünüm ama sizi ücretsiz partner olarak görüyor. Hiç muhatap olma. ileride kendine kızacağın şeyleri yapma! Bırak gitsin. O senin peşinden koşsun çok istiyorsa seviyorsa!! Değmez karşı cinslere hiç bir şey değmez. Hele ki önceliği seks ise.

Haklısınız Bana yaptığı muameleyi hatırlayınca tiksiniyorum

evet hanımlar konu başlığımdan da belli olduğu gibi erkekler değişir mi?

Bir adam hayal edin; sizi sevdiğini söylüyor ama hayatında sizden başka kişilere de yer veriyor.
kendinizi değersiz hissettiyor.Sadece cinsel anlamda sizinle birlikte olmak istediğini anlıyorsunuz ama bunu inkar edip sizi sevdiğini söylüyor.
Evet böyle biriydi sevdiğim ama şimdi değiştiğini eskisi gibi olmayacağını söylüyor.Peşimden çok koşuyor ayrılınca değerimi anladığını söylüyor sizce değişmişmidir. Barışmalımıyım bu durumda yoksa hiç muhattap olmamalımıyım.
Inanmak istiyosun galiba..

Bunun cinsiyeti yok..
İnsanlar kolay kolay değişmiyor..
Ve kimsenin de kimseyi değiştirmeye hakkı yok..

Ben onu değiştirmeye çalışmadım hiç
Bence insanlar değişir,
Ama karaktersiz biri öyle birden karakter edinemez. Belki dibi görünce bir ihtimal, öyle sizden ayrılmış da hatasını anlamış çok etkili gelmedi bana.

Banada pek etkili gelmedi ne için bana bu şekilde davrandın dedim neden ayrıldık diyorum senin iyiliğin için diyor benim iyiliğim için ne yaptın diyorum kal geliyo bende kalsın o dönem zor bi süreçti anlatamam diyor

Back
X