• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler değişir mi?

istiyorum seviyorum ama üzülmekte istemiyorum
Daha 3-5 gun once sana kendini bu kadar degersiz hissettiren, cinsel anlamda kullaniyor gibi dusunduren(bu hepsinden igrenc) biriyle nasil bi farklilik veya mutluluk bekliyorsun?
Evet, insanlar degisebilir, buyuk acilar yaşarlar mesela ve yanlis yapmalarina neden olan dusunceler komple degisir, haliyle bu da hareketlerine yansır.. Ama karakter bozukluğu oyle kolay kolay degismez, üzgünüm..

Adam aslında kendini sevmediği ve değer vermediği için bir kişi ile yetinmiyor kendince ispatlamaya çalışıyor belki sizi özlemiştir ki bence bu cinsler sevgiyi tutku ya da seks sanıyor hevesleri geçince bırakıp canları istediğinde tekrar dönme cesareti de gosteriyorlar nasıl bir zavallik ve sevgi bilmezlik ise...

Adam aslında kendini sevmediği ve değer vermediği için bir kişi ile yetinmiyor kendince ispatlamaya çalışıyor belki sizi özlemiştir ki bence bu cinsler sevgiyi tutku ya da seks sanıyor hevesleri geçince bırakıp canları istediğinde tekrar dönme cesareti de gosteriyorlar nasıl bir zavallik ve sevgi bilmezlik ise...

aynen sevmeyi farklı düşünen cinste biri

evet hanımlar konu başlığımdan da belli olduğu gibi erkekler değişir mi?

Bir adam hayal edin; sizi sevdiğini söylüyor ama hayatında sizden başka kişilere de yer veriyor.
kendinizi değersiz hissettiyor.Sadece cinsel anlamda sizinle birlikte olmak istediğini anlıyorsunuz ama bunu inkar edip sizi sevdiğini söylüyor.
Evet böyle biriydi sevdiğim ama şimdi değiştiğini eskisi gibi olmayacağını söylüyor.Peşimden çok koşuyor ayrılınca değerimi anladığını söylüyor sizce değişmişmidir. Barışmalımıyım bu durumda yoksa hiç muhattap olmamalımıyım.
no no no no degismez

evet hanımlar konu başlığımdan da belli olduğu gibi erkekler değişir mi?

Bir adam hayal edin; sizi sevdiğini söylüyor ama hayatında sizden başka kişilere de yer veriyor.
kendinizi değersiz hissettiyor.Sadece cinsel anlamda sizinle birlikte olmak istediğini anlıyorsunuz ama bunu inkar edip sizi sevdiğini söylüyor.
Evet böyle biriydi sevdiğim ama şimdi değiştiğini eskisi gibi olmayacağını söylüyor.Peşimden çok koşuyor ayrılınca değerimi anladığını söylüyor sizce değişmişmidir. Barışmalımıyım bu durumda yoksa hiç muhattap olmamalımıyım.
hiiiç muhatap olma değişmez en azından size bakış açısı değişmez sevginizi kulanmaya çalışıyor belli

hiiiç muhatap olma değişmez en azından size bakış açısı değişmez sevginizi kulanmaya çalışıyor belli

Evet yeni öğrendiğim birşey daha var hayatındaki diğer kişiyi ailesi bulmuş onunla evlendirmek istemiş o yüzden bana öyle davranıp beni kendinden uzak tutmak istemiş bende ailen yine karşına birini çıkaracak sen yine beni reddeceksin dedim seni istemiyorum sakın beni ne ara ne sor dedim tavrımı koydum ama bi yandanda belki değişir düşüncesi var

Olumsuz bakmicam evet degisebilir esim benden once onune gelenle dusmus kalkmis kizlara etmedigini birakmamis evlilik vaadi de verms hatta bikacina... Benle ilk tanistiginda kizlar rahat birakmadi aylarca hatta yillarca aradilar dayanamadim ayrildim bizimki durur mu yine gidip dusup kalkmis kizlarla haberini aldim bu arada ben birlikte olmadim esimle evlilik oncesi birliktelik tarzim degil dondu dolasti ayriyken bile mesajlastik sonc olarak suan evliyiz tel no degisti face vs hepsinin sifresi bende zaten sanayiye bile bensiz gitmiyor malesef (daha dun gittik) degisebilir ama en son gorusmeye basladigimizda ipleri komple elime aldim suan nedersem o baska sikintilariniz var ama kari kiz olayimiz tamamen bitti

Back
X