- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
Yani önceden F*** buddydiniz şimdi birini bulamadı size sardı ?
öyle olabilir mi gerçekten hayatında başka biri olmadığı için mi bana dönmüştür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani önceden F*** buddydiniz şimdi birini bulamadı size sardı ?
Daha 3-5 gun once sana kendini bu kadar degersiz hissettiren, cinsel anlamda kullaniyor gibi dusunduren(bu hepsinden igrenc) biriyle nasil bi farklilik veya mutluluk bekliyorsun?istiyorum seviyorum ama üzülmekte istemiyorum
öyle olabilir mi gerçekten hayatında başka biri olmadığı için mi bana dönmüştür.
Adam aslında kendini sevmediği ve değer vermediği için bir kişi ile yetinmiyor kendince ispatlamaya çalışıyor belki sizi özlemiştir ki bence bu cinsler sevgiyi tutku ya da seks sanıyor hevesleri geçince bırakıp canları istediğinde tekrar dönme cesareti de gosteriyorlar nasıl bir zavallik ve sevgi bilmezlik ise...
no no no no degismezevet hanımlar konu başlığımdan da belli olduğu gibi erkekler değişir mi?
Bir adam hayal edin; sizi sevdiğini söylüyor ama hayatında sizden başka kişilere de yer veriyor.
kendinizi değersiz hissettiyor.Sadece cinsel anlamda sizinle birlikte olmak istediğini anlıyorsunuz ama bunu inkar edip sizi sevdiğini söylüyor.
Evet böyle biriydi sevdiğim ama şimdi değiştiğini eskisi gibi olmayacağını söylüyor.Peşimden çok koşuyor ayrılınca değerimi anladığını söylüyor sizce değişmişmidir. Barışmalımıyım bu durumda yoksa hiç muhattap olmamalımıyım.
"Can çıkar huy çıkmaz" demiş atalarımız.genel anlamda kimse değişmez.biraz -o da isterse-yontulabilir.ama bu da kadını tüketir.
daha ne kadar kötü olabilir?Değişir evet ama kötü yönde..
hiiiç muhatap olma değişmez en azından size bakış açısı değişmez sevginizi kulanmaya çalışıyor bellievet hanımlar konu başlığımdan da belli olduğu gibi erkekler değişir mi?
Bir adam hayal edin; sizi sevdiğini söylüyor ama hayatında sizden başka kişilere de yer veriyor.
kendinizi değersiz hissettiyor.Sadece cinsel anlamda sizinle birlikte olmak istediğini anlıyorsunuz ama bunu inkar edip sizi sevdiğini söylüyor.
Evet böyle biriydi sevdiğim ama şimdi değiştiğini eskisi gibi olmayacağını söylüyor.Peşimden çok koşuyor ayrılınca değerimi anladığını söylüyor sizce değişmişmidir. Barışmalımıyım bu durumda yoksa hiç muhattap olmamalımıyım.
hiiiç muhatap olma değişmez en azından size bakış açısı değişmez sevginizi kulanmaya çalışıyor belli