• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler değişir mi?

Bu adam eşiniz mi ? Daha önce diğer konunuzu okumuştum. Boşanma sürecine girdiğinizde değiştiğini söylüyorsa inanmayın. Kimse değişmez.

Sevgi sadece söylenecek birşey degildir aslinda hissedilen karsi tarafın gösterdiği birşeydir. Bence siz sevildiginizi hissetmiyorsunuz.

Sadece erkekler değil genel olarak insanlar değişmez. Şu yaşıma kadar değişenini görmedim. Değiş-miş gibi yaparlar sadece.

Sen degisebilir misin ben degisemem bana iyi gelene iyi kotu gelene kotu giderim iyi gelen de bi yamukluk yapsin kotu giderim bu isler boyle kabulleneceksin huyu boyle diyeceksin damarina basmayacan o da ayni sekilde gecip koyup gideceksin

İnsanlar isterlerse değişirler ama güven tek kullanımlıktır.
Hele ki aldatmak, sadakatsizlik,bir başka beden bir başka kalp söz konusu olduğunda eskiden de ya olur öyle modunda ise değişmez. Değişmiş gibi dursa 3-5 yıla tekrar çıkar.

Sen degisebilir misin ben degisemem bana iyi gelene iyi kotu gelene kotu giderim iyi gelen de bi yamukluk yapsin kotu giderim bu isler boyle kabulleneceksin huyu boyle diyeceksin damarina basmayacan o da ayni sekilde gecip koyup gideceksin

Bende değişmem beni değiştirmek istiyenlere hep yol verdim Buda öyle olucak

Sevgi sadece söylenecek birşey degildir aslinda hissedilen karsi tarafın gösterdiği birşeydir. Bence siz sevildiginizi hissetmiyorsunuz.
Aynen önceden hissetmiyordum peşimden koşmazdı şimdi koşuyor çok diretiyor barışmak için herşey dedim istemediğimi dedim önceden sen bilirsin derdi şimdi lütfen bi şans ver diyor.

Back
X