- 19 Kasım 2016
- 683
- 1.324
- 43
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
Bu adam eşiniz mi ? Daha önce diğer konunuzu okumuştum. Boşanma sürecine girdiğinizde değiştiğini söylüyorsa inanmayın. Kimse değişmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle.niye omrunu çurütesin ki.asgari müştereklerde buluşabileceğin birini bul.Ben o kadar sabırlı biri değilim kimseyi değiştiremem kimseninde beni değiştirmesine izin vermem en sağlıklı karar uzak durmak gibi
28 yaşındaki bi erkek daha nasıl gelişebilirDeğişmez ama gelişebilir bence...
Bu adam eşiniz mi ? Daha önce diğer konunuzu okumuştum. Boşanma sürecine girdiğinizde değiştiğini söylüyorsa inanmayın. Kimse değişmez.
Olene kadar gelişmeye devam ediyoruz bence...28 yaşındaki bi erkek daha nasıl gelişebilir
aksi huysuz sinirli cok kotuydu bana karsi ama simdi o adam gitti yerine baskasi geldi ne oldu bende bilmiyorumeşiniz nasıldı?
Evlenelim de bakalım ne dicek.
vallahi helal olsun size iyi değiştirmişsiniz adamıaksi huysuz sinirli cok kotuydu bana karsi ama simdi o adam gitti yerine baskasi geldi ne oldu bende bilmiyorum
Sen degisebilir misin ben degisemem bana iyi gelene iyi kotu gelene kotu giderim iyi gelen de bi yamukluk yapsin kotu giderim bu isler boyle kabulleneceksin huyu boyle diyeceksin damarina basmayacan o da ayni sekilde gecip koyup gideceksin
Aynen önceden hissetmiyordum peşimden koşmazdı şimdi koşuyor çok diretiyor barışmak için herşey dedim istemediğimi dedim önceden sen bilirsin derdi şimdi lütfen bi şans ver diyor.Sevgi sadece söylenecek birşey degildir aslinda hissedilen karsi tarafın gösterdiği birşeydir. Bence siz sevildiginizi hissetmiyorsunuz.
Evlenelim de bakalım ne dicek.