Erkekler değişir mi?

Ben değişen gormedım.Yaşları gectıkce daha da huysuz oluyorlar

Değişmez

Bebekten once ayrıldığımız için o deneyim nasıl olurdu diye aklıma geliyor. Mutfakta iş yaparken içerden beni çağırdığında duymadım diye bağırarak çağıran “ kulağında problem var doktora gorun” diyen adam bebek krizini de yonetemezdi aslında doğru

Degisir.Eger dersini saglam alirsa eski halinden eser kalmazz

oncelikle cok gecmis olsun. inanin bunlari yasadiginiz icin cok uzuldum. hic bir canli siddeti haketmez. ayrica siddetin buyugu kucigu de olmaz. siddet siddettir. tum bunlari yapan bir insan da asla duzelmez. cocugunun da o ortamda buyumesi hic saglikli olmaz. bosanma kararin sonuna kadar dogru. hicbir sekilde kararindan donme
allah yardimcin olsun

Adamda merhamet duygusu yok ki bunu bebek vs degistirmez
Soğuk falan olsa hadi değişir diye düşündü adam tam bir öküz bir de cocukcagiz kavgalara buyurdu daha kötü olurdu onun için

Kavgasız bir ortamda büyümesi çocuğun daha önemli sen onu dusunmelisin bu hodugu değil bence

Evet zorlanıyorum ve hamilelik de buna etki ediyor. Butun ihtimaller aklıma geliyor. Acele mi ettim sabırsız mı davrandım diye kendimi sucluyorum. İşin içinden çıkamayınca buraya yazıyorum
Buraya istediğiniz zaman yazabilirsiniz tabi ki.

Eşiniz daha balayındayken size şiddet uygulamamıs mıydı? Böyle bir adam karşısında kendinizi suçlamayın Allah aşkına.

Emin olun ailenizin yanında daha sağlıklı bir doğum ve sonrası geçirirsiniz. Eşiniz sizi hastaneden geldiğiniz gibi ayağa dikip kendine hizmet ettirecek tıynette bir adam. Anneliğin ilk heyecanına, tecrübesizliğine birde onun bağırış, çağırıs ve dayağın ı eklemeyeceginiz için şanslısınız aslında, Bunları düşünün biraz da.

Acaba diyeceğiniz hiçbirseyiniz yok.

Saldırmadı ama onların gormediği bir anda yumruğunu sıktı ters ters bakarak. Kendini tuttuğu zaman hep o hareketi yapar. Eski neseli, kendime guvenen halime donmek istiyorum nasıl olur bilmiyorum

Saldırmadı ama onların gormediği bir anda yumruğunu sıktı ters ters bakarak. Kendini tuttuğu zaman hep o hareketi yapar. Eski neseli, kendime guvenen halime donmek istiyorum nasıl olur bilmiyorum
Ben gecmis konulariniza da yazmıştım arkadaslar kizmisti. .ben adamdan cok size kiziyorum . Nisanlilikta bile siddet emaresi gosteren , balayinda size el kaldiran bir varliga karsi neden bu kadar zayifsiniz .
Hayatta her sey hepimiz icin bakin 12 gun once 4 yildir çılgınlar gibi asik oldugum adamin ne kadar kotu kalpli biri oldugunu ogrendim , daha dogrusu gördüm. O an bitti benim icin .
Her gun konuştuğum sevdigim biriydi , yokluğunu bile hissetmiyorum . Sevgi aninda bitebilen bir sey . Kotu kalpliligin , siddetin , aldatmanin acabasi olmamali . Sizde neden var ? Normal sartlarda bu kadar umursamam bile ama ilk yazdigim konunuzda da cok umursadigim için yazmıştım gunlerce uzuldum sizin icin . Tekrar söylüyorum konu sahibi artik annesiniz , tek basiniza gibi dusunemezsiniz . Bir an once kalkin ayagiya . Benim hak ettigim bu mu diye sormuyor musunuz kendinize hic ?
Insan sevildigi icin guzel bir iliski yasar , cok iyibir ve hanimi yuva koruyucu bilmem ne oldugu icin degil . Kendinizi cabanizla bagdastirmayin artik . Bu adam sizi sevmemis . Ama sizde kendinizi hic sevmemissiniz sevseniz zaten bu olanlarin hic biri olmazdi.
Kendinizi sevin. Var oldugunuz için, sevilmeye ,guzel bir iliskiye layik oldugunuzu bilin. Bosverin kocayi sevgiliyi artik . Kendinizo kendinize adayin , cocugunuza adayin . Kendinizi gelistirin . Ask yeniden gelirse gelir .

Bebegimi bile demiyorsunuz . Öncelikle bu bebegi esinize bir yol olarak gormekten vazgecin . O sizin canınız, sahiplenin biraz allah askina
Ben bunu söyleyecektim ama neyde dedim söylemeyeyim. Sanki bebeği kocasını düzeltecek bir araç bir alet olarak yapmış. Ortada nişanlılıkta bile şiddet uygulayan bir adam varken "bebek eve gelince düzelir mi?" diye sormasını buna bağlıyorum ben. Bebeği değil bebeğimi hanımefendi. Bebeği sadece bir araç olarak yapmasaydınız keşke. Bir sürü kadın kocam düzelir umuduyla çocuk yapıp o çocukları da bu hayata sürüklüyor lar. Yazık.

Şiddetin büyüğü küçüğü olmaz şiddet şiddettir, değişmez canım .Ne deyim keşke şiddet uygulayan, dediğim dedik bir adamla çocuk yapmasaydınız bide .Madem ortada çoçuk var , böyle bir ortamda çoçuğun sağlığı da iyi olmaz.Değişeceğini düşünmek yerine nasıl kurtulurum diye düşünmen gerekiyor artık ..Kaç yıl daha bu adamla devam edeceksin ?

Bunların hepsi doğru, hepsine katılıyorum. Anlık bir ferahlık hissedip tekrar eski halime dönüyorum. Bazen forumda baskalarının konularına yazılanlardan bile kendime teselliler arıyorum. Kısır döngü.. ilaç kullanmam lazım galiba dimi. Birkaç saçma tip dışında ( yuvanı yıkmasaydın, yuvayı dişi kuş yapar vs) herkes sizler gibi soyledi, dillerinde tüy bitti. Taşa anlatsalar anlar kabul ederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…