- 4 Şubat 2020
- 180
- -78
- 13
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
işte özür dilediği kişinin arkasından kötü konuşmuyorsa ümit var demektir. ama yüzüne özür dilediği kişinin (aynı mevzuda)arkasından kötü konuşuyorsa işiniz zor. potansiyel zayıf demektir. buna benzer senaryoları kafanızda ve gözünüzde canlandırın. ve bu potansiyeli iyice analiz edin. hakkınızda hayırlısı olsun diye dua ediyorum.Trafikte birisi onun önüne kırarsa aynısını ona yapıyor ve hızlanıp aradaki farkı açıyor. Hızlı bi arabası var. Hem karşılık vermiş oluyor hem de motorunun gücünü göstermiş oluyor.
Eğer kendisi özür dilediyse ve karşıdan da olumlu dönüş aldıysa, dilediği özürden memnun oluyor, dediğiniz gibi yorumlar yapıyor.
Ama karşıdan cevap alamadıysa ya da trip gördüyse özür dilediği için rahatsız oluyor
Vallaha benim eşim degisti bambaska biri oldu.ilk zamanlarimizda anasigil yuzunden cok eziyet etti bana.dovdude ama simdi cok degisti yillar gectikce kavgalarimizda azaldi mesela.eger esiniz ozunde merhametli yumusaksa degisir bence.simdi esim bana kiyamaz ailesi yaninda beni savunur deger verir.zamanla oldu tabi biraz katlandim bende.ayrilamadim cok seviyordum cunku.simdi bensiz hicbisey yapmaz bana sormadan danismadan ailesini bile aramazTrafikte birisi onun önüne kırarsa aynısını ona yapıyor ve hızlanıp aradaki farkı açıyor. Hızlı bi arabası var. Hem karşılık vermiş oluyor hem de motorunun gücünü göstermiş oluyor.
Eğer kendisi özür dilediyse ve karşıdan da olumlu dönüş aldıysa, dilediği özürden memnun oluyor, dediğiniz gibi yorumlar yapıyor.
Ama karşıdan cevap alamadıysa ya da trip gördüyse özür dilediği için rahatsız oluyor
Artık kendimi bile yuvayı benim yıkmadığıma ikna edemiyorum. Evi terk ettin ama sebeplerin vardı değil, bekleseydim duzelir miydi, acele mi ettim, dedikleri gibi eften puften sebeplerle yuvamı mı yıktım? Diye düşünüp işin içinden çıkamıyorum.İşin uzmanı olarak yazıyorum.
Kendi büyüttüğümüz çocuklarımız dahil olmak üzere 13 yaş üzeri hiç bir bireyi, kendisi istemediği sürece değiştirip düzeltemeyiz.
Kişi kendindeki eksiği, hatayı fark edip düzeltmeyi kendisi isteyecek,
aksi halde değişim imkansız.
İşin 2.derece mağdurlarından biri olarak yazıyorum ve ilk defa özelimi bu kadar açıyorum.
Neden? Derseniz size çok üzülüyorum da ondan.
Mümkün olsa da size yardım edebilsem.
Biz (kardeşimle ikimiz) küçükken de babam; kızdığında, işler yolunda gitmediğinde,
rahatı kaçtığında anneme ağzına geleni söyleyip onu aşağılıyordu şimdi de...
Tek fark gençken hızını alamayıp anneme vurduğu da oluyordu artık onu yapamıyor.
Böyle bir değişim sizin için yeterliyse,
buyrun arayın kocanızı.
Anneme noldu? Derseniz anti depresan kullanıyor.
Mutsuz, tükenmiş ve babama hiç tahammülü yok.
Artı psikolojik olarak normal olmadığının yakın çevremizdeki herkes farkında.
Kardeşinle sana noldu? Derseniz, çok şükür okuduk, mesleğimizi elimize aldık,
kendimizi kurtardık ama çocukluğuma dair hiç mutlu aile anım yok.
Bunun ne kadar acı olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez.
Üzgünüm daha fazla yazamayacağım.
Özünde merhametli de o özü ortaya çıkarmak için hep mağdur ve mazlum görünmek gerekiyor. Ben sabredemedim. Şimdi de orda burda soruyorum işte düzelir miydi diye......Vallaha benim eşim degisti bambaska biri oldu.ilk zamanlarimizda anasigil yuzunden cok eziyet etti bana.dovdude ama simdi cok degisti yillar gectikce kavgalarimizda azaldi mesela.eger esiniz ozunde merhametli yumusaksa degisir bence.simdi esim bana kiyamaz ailesi yaninda beni savunur deger verir.zamanla oldu tabi biraz katlandim bende.ayrilamadim cok seviyordum cunku.simdi bensiz hicbisey yapmaz bana sormadan danismadan ailesini bile aramaz
Bu duygu durumundan nasıl çıkabilirim?Artık kendimi bile yuvayı benim yıkmadığıma ikna edemiyorum. Evi terk ettin ama sebeplerin vardı değil, bekleseydim duzelir miydi, acele mi ettim, dedikleri gibi eften puften sebeplerle yuvamı mı yıktım? Diye düşünüp işin içinden çıkamıyorum.
Arada bir buraya yazıyorum destekleriniz için sağ olun.
Artık nasıl ölebilirim diye planlar düşünüyorum
Bazı ayrılıklarda cocuklar ergenlik cagına geldiğinde, anneyi üzüp “babamdan ayrılmasaydın” gibi laflar ediyorlarmış. Evet oyle bir babada mutsuz olacaktı ama ayrılık sonrası onu bu duygudan da nasıl uzak tutabilirim?
Okurum lutfen onerinBu duygu durumundan nasıl çıkabilirim?
Bu eş müsveddesinden nasıl kurtulabilirim?
Diye düşüneceğinize nasıl ölebilirim?
Diye düşünüyorsanız acilen bir psikiyatrist ile görüşün.
Size daha önce de yazdım bunu.
Okurum derseniz size kitap tavsiye edeyim.
Kolay okunan, psikolojik alt yapılı romanlar var.
Kral Kaybederse-Gülseren Budayıcıoğlu (psikiyatrist dr)Okurum lutfen onerin
Misafir geldi. 10 dakika once duyduğum cümleleri aynen yazıyorum. “ vah vah kızım niye boyle oldunuz, çok zor çok, kaderin kötüymüş bu genç yaşta, tüh nolcak şimdi bu çocuk, seni niye almaya gelmedi kocan, benim eşim bana hiç el kaldırmadı ama ben de hiç karşılık vermedim, yazık oldu sana”. Direkt başıma ağrı girdi kendimi odaya attımKral Kaybederse-Gülseren Budayıcıoğlu (psikiyatrist dr)
Narsist bir erkekle karısının ve metresinin gerçek yaşam öyküsü.
Özünde iyi niyetli gibi görünen bununla birlikte yersiz ve haddini aşan konuşmalar bunlar.Misafir geldi. 10 dakika once duyduğum cümleleri aynen yazıyorum. “ vah vah kızım niye boyle oldunuz, çok zor çok, kaderin kötüymüş bu genç yaşta, tüh nolcak şimdi bu çocuk, seni niye almaya gelmedi kocan, benim eşim bana hiç el kaldırmadı ama ben de hiç karşılık vermedim, yazık oldu sana”. Direkt başıma ağrı girdi kendimi odaya attım
Sizin sorununuz kendinizi sevmemek. Kendinize bir milim değer verseydiniz , bu adama kalbinizde bir milim sevgi kalmazdi. Gerçekten uzuluyorum ama ote yandan yapacakta hic bir sey yok . Hala yok ergenlikte çocuğum böyle böyle der mi diyorsunuz adamin umrunda mi cocuk ? Gerci sizinde umrunuzda degil, esinizi duzeltmek icin yapmışsınız hic bir ise yaramamis .Artık kendimi bile yuvayı benim yıkmadığıma ikna edemiyorum. Evi terk ettin ama sebeplerin vardı değil, bekleseydim duzelir miydi, acele mi ettim, dedikleri gibi eften puften sebeplerle yuvamı mı yıktım? Diye düşünüp işin içinden çıkamıyorum.
Arada bir buraya yazıyorum destekleriniz için sağ olun.
Artık nasıl ölebilirim diye planlar düşünüyorum
Ben adamı sevmiyorum ki, yeni hayatıma alısamadım. Evliyken bir mutlu bir mutsuzdum. Şimdi hep mutsuz hissediyorum. O mutlu anlarımdan da oldum. Kendi evimdi, kendi düzenimdi. Beni üzen boyle seyler. Yoksa eminim ki onu sevmiyorum duygusal boslugum dolduğu an aklıma gelmez.Sizin sorununuz kendinizi sevmemek. Kendinize bir milim değer verseydiniz , bu adama kalbinizde bir milim sevgi kalmazdi. Gerçekten uzuluyorum ama ote yandan yapacakta hic bir sey yok . Hala yok ergenlikte çocuğum böyle böyle der mi diyorsunuz adamin umrunda mi cocuk ? Gerci sizinde umrunuzda degil, esinizi duzeltmek icin yapmışsınız hic bir ise yaramamis .
Bence arayin esinizi yalvarin . Sizin layik olduğunuz bu kadari cunku .
Arayin magrur olun , yalvarin . Belki yeniden kabul eder
Tesekkur ederim önerdiğiniz kitabı sipariş edecegim. Bittiğinde yine önermeniz için size yazabilirim eğer aklınızda bir sey olursaÖzünde iyi niyetli gibi görünen bununla birlikte yersiz ve haddini aşan konuşmalar bunlar.
Yazık olacak bir şey yok.
Dünyada eşinden ayrılan ilk kadın siz değilsiniz son da olmayacaksınız.
Bana sorarsanız böyle apır, sapır konuşan insanlara cevabını verin ki benzeri tatsız konuşmaları tekrarlamasınlar.
Ayrıca yaşananlar sizin suçunuz değil.
Bu dünyaya kocalarımız kızmasın diye sürekli alttan almaya, onların istedikleri gibi davranmaya ve saçma sapan kaprislerini çekmeye gelmedik.
Önce kendi değerinizin farkına varın sonrası daha kolay olacak inanın.
Bazı ayrılıklarda cocuklar ergenlik cagına geldiğinde, anneyi üzüp “babamdan ayrılmasaydın” gibi laflar ediyorlarmış. Evet oyle bir babada mutsuz olacaktı ama ayrılık sonrası onu bu duygudan da nasıl uzak tutabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?