Bi arkadaş vardı konu açan,evlendikten sonra adamın cinsel ilişki sırasında şiddetten ve küfürden hoşlandığını ve bu durumdan tiksindiğini,normal hayatında çok farklı biri olduğunu,şoklarda filan olduğunu yazıp,yardım istiyodu....[/B]
küfür iyi de, şiddetten hoşlanan adamın şeyine tekme atacaksın al sana şiddet diye, bak bakalım bi daha hoşlanıyor mu
genellemeler yanlıştır ama çoğu Türk erkeği için söylüyorum,
sevdikleri ve evlenmek istedikleri kadını çok arzularlar ama birliktelik teklif etmezler. onlar için bir saygı göstergesidir bu. ve kıyamadıklarını söylerler.
Evliliği cinsel birliktelik için yaptığımız için bu hallerdeyiz zaten..bastırıp bastırıp sırf cinsel çekim yüzünden evlilikler yapılıyo doğu toplumlarında ve ilk geceden sonra herşey tepetaklak dönüyo..ağzını silip gerçek yüzlerini gösteriyo iki tarafta...sonra cinsel açıdan birbiriyle hiç uyuşmayan,teninin kokusundan dokunuşundan tarzından tiksinen bir yığın çiftin sonu,ihanet,sapkın ilişkiler ya da adliye oluyo...
Resmen seks için evlenyoruz bu ülkede..o yüzden gerdek gecesine utanmadan arlanmadan yumruklarla giriyoruz,yatağımızı,çarşafımızı tanımadığımız insanlar süslüyo..
Devlet eliyle,belediyenin nikah memuruna verdiği yetkiyle "yatmak" için evlenilmez..birlikte yaşamak,hayatı birlikte paylaşmak için evlenilir...
Evlenmeden önce evlenmeyi düşündüğümüz kişinin nasıl koktuğunu,nasıl göründüğünü,iç güdülerini,tarzını,öncesini sonrasını,nasıl olduğunu,neden hoşlandığını bilmek lazım bence...Bunun içinde belli bir yaşa ve bilince sahip olunması gerekiyor tabi...
Bi arkadaş vardı konu açan,evlendikten sonra adamın cinsel ilişki sırasında şiddetten ve küfürden hoşlandığını ve bu durumdan tiksindiğini,normal hayatında çok farklı biri olduğunu,şoklarda filan olduğunu yazıp,yardım istiyodu....
Fikirlerim radikal gelebilir ama benim fikirlerim..adı üstünde
aynen katılıyorum. evlenmeyi, ''sevişme belgesi almak'' gibi görüyor toplum.
cinselliğin evlilikte önemi büyük ancak karşındaki insanın uygun bir partner olup olmadığını evlenmeden önce anlamak bilmek gerekir. sonra cinsel sorunlardan boşananlardan ya da cinsellik anlamında hiç mutlu olmamış bir kişi olarak yaşar gidersin ya da aldatırsın.
ancak evlenilecek kişiyle bunu sık sık yapmamak en iyisi. çünkü nişanlılık döneminde sürekli ilişkiye giren kişiler daha evlenmeden önce monoton bir cinsel birlikteliğe sahip oluyor.
herneyse erkekler sevdikleri kızları da aynı şekilde arzular ancak evlilik düşündükleri için sabırla bekleyebilirler. ancak kız isterse seve seve yaparlar, istemez durumu söz konusu değil yani.
valla bu konuda geri kafalı deyin yada başka bişi farketmez ama dedikleriniz ne kadar doğru olsada bazı yerlerde katılamıyorum malesef. insan şehvet düşkünü bişey değilse zaten seviyorum dediği insanı arzulaması çok normal ama birlikte olduğu insanın teni tenine uyacakmı yada yatakta nasıl acaba die her çıktığı insanla yatacakmı yani.. sonuçta kim ilk aşık olduğu birlikte olduğu insanla evlenmişki. mutlaka bi ayrılık yaşar sonra karşısına baskası cıkar asık olur evlenir vs. belki ilk çıktığı brlikte olduğu insanlada evlilik düşünüyordu sonra ilişkiye girdiler ayrıldılar snraki birlikte olduğu insanı test etmek için bide onla girecek yani ilişkiye,, ben bunu anladım, evlilik öncesi birbirlerini tanımalılar tenleri uyuyormu bilmeliler cümlelerinizden. birbirini seven iki insan bi öpüsten de bunu anayabilir dediğim gbi şehvet düşkünü değilse gerçekten aşkla öpüyrsa... şahsen benim olesine birlikte olduğum bişi hissetmediğim bi insanı öpme düşüncem bile midemi bulandırıyor yani bu evlenilecek insanmı acaba die önümüze gelenle yatacak değiliz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evliliği cinsel birliktelik için yaptığımız için bu hallerdeyiz zaten..bastırıp bastırıp sırf cinsel çekim yüzünden evlilikler yapılıyo doğu toplumlarında ve ilk geceden sonra herşey tepetaklak dönüyo..ağzını silip gerçek yüzlerini gösteriyo iki tarafta...sonra cinsel açıdan birbiriyle hiç uyuşmayan,teninin kokusundan dokunuşundan tarzından tiksinen bir yığın çiftin sonu,ihanet,sapkın ilişkiler ya da adliye oluyo...
Resmen seks için evlenyoruz bu ülkede..o yüzden gerdek gecesine utanmadan arlanmadan yumruklarla giriyoruz,yatağımızı,çarşafımızı tanımadığımız insanlar süslüyo..
Devlet eliyle,belediyenin nikah memuruna verdiği yetkiyle "yatmak" için evlenilmez..birlikte yaşamak,hayatı birlikte paylaşmak için evlenilir...
Evlenmeden önce evlenmeyi düşündüğümüz kişinin nasıl koktuğunu,nasıl göründüğünü,iç güdülerini,tarzını,öncesini sonrasını,nasıl olduğunu,neden hoşlandığını bilmek lazım bence...Bunun içinde belli bir yaşa ve bilince sahip olunması gerekiyor tabi...
Bi arkadaş vardı konu açan,evlendikten sonra adamın cinsel ilişki sırasında şiddetten ve küfürden hoşlandığını ve bu durumdan tiksindiğini,normal hayatında çok farklı biri olduğunu,şoklarda filan olduğunu yazıp,yardım istiyodu....
Fikirlerim radikal gelebilir ama benim fikirlerim..adı üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?