Erkekler güzel kizlara niye sadece bakiyor ?

Arwen 94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
55
7
86
21 yasimdayim güzellik desen var isim var calisiyorum bakimlida bi insanim ama hic bi erkek ciddi anlamda bana yaklasmiyo hep uzaktan bakiyolar ve ya yolda yürurken laf atiyolar ama hic kimse bi adim atmiyo ciddi bi sekilde.sevgilim yok diyorum hic kimse inanmiyo seni bos birakmazlar diyolar annemi bile inandiramiyorum ama gercekten olmuyo hep uzaktan uzaga kesiyolar ben bakinca kafalarini ceviriyolar neden yani bi kisi bile cesaret edip yaklasmaz mi

Naapsinlar istersin ?
Sokaktaki adam gelse hadi tanisalim dese tamam mi diyeceksin? Aman ha dikkat sapik ugursuz vs olmasin
Herseyin bir zamani vardir canim sabret ve bekle derim

Yolda yürürken laf atan adamın gelip sırf güzelsin diye evlilik teklifi yapmasını beklemiyorsun dimi?

Yakından tanımadan neden sana çıkma teklif etsinler ki?

Güzel olduğun için sana ilanı aşk eden birini mi tercih ederdin?

Naapsinlar istersin ?
Sokaktaki adam gelse hadi tanisalim dese tamam mi diyeceksin? Aman ha dikkat sapik ugursuz vs olmasin
Herseyin bir zamani vardir canim sabret ve bekle derim
aynen...
gelip konuşmaya çalışsa sapık derdim herhalde :)

Genelde kendi hakkında böyle bahsedenler bu sorunu yaşıyorlar.
Sizdeki aşırı özgüven patlamasından dolayı yaklaşmıyor olmasınlar?
Ha birde adettendir; foto koyun görelim.
Buraya foto koymam istersen özelden numarani yaz ekliyim bak whatsapp dan ben söylemiyorum etrafimdaki insanlar söylüyo

Mesele sadece guzellik degil ki.
Guzel kizlarin illa sevgilisi olur diye bir sartta yok. Bence etraftaki insanlarin soylemleri seni etkilemis. Gec olsun guc olmasin. Allah karsina iyi insanlar cikarsin. Onemli olan bu.

İş yerinde ki bir arkadaşımızda da var aynı sorun. Kız çok güzel manken gibi 33 yaşında. Şuan sevgilisi yok. Evlenmek istiyor aday bulamıyor. Neden oluyor böyle bende anlamıyorum. Ya çok seçicisiniz , yada insaları korkutuyorsunuz.

belkide gerçekten güzel değilsin :) resim koyda görelim
Sirf sizin merakiniz giderilsin diye neden baski yapiyorsunuz foto koyun belkide cirkinsinizdir diye yaziyorsunuz..ayip yahu.internet ortami burasi.lafa gelince kadin dayanismasi.

Konu sahibi ne denir bilemedim.ins en kisa zamanda gonlune gore biri gelir bulur seni

diğer konuya girecektim.başlığı gördüm kahkaha attım.ne yapacaklarki diye geçirdim içimden.zaten mümkünse uzaktan baksınlar.uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş.ne alaka diyeceksin bilmiyoruım.seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli :)

insanlarda genelde bu güzel etrafında kimler vardır banamı bakacak diye önyargı oluşmuş olabilir bu yüzden adım atmıyorlardır belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…