aynen...Naapsinlar istersin ?
Sokaktaki adam gelse hadi tanisalim dese tamam mi diyeceksin? Aman ha dikkat sapik ugursuz vs olmasin
Herseyin bir zamani vardir canim sabret ve bekle derim
Buraya foto koymam istersen özelden numarani yaz ekliyim bak whatsapp dan ben söylemiyorum etrafimdaki insanlar söylüyoGenelde kendi hakkında böyle bahsedenler bu sorunu yaşıyorlar.
Sizdeki aşırı özgüven patlamasından dolayı yaklaşmıyor olmasınlar?
Ha birde adettendir; foto koyun görelim.
Numarani yaz canim özelden o zamanbelkide gerçekten güzel değilsin :) resim koyda görelim
:) sen bana özelden face adresini yaz...numaramı neden veriyimNumarani yaz canim özelden o zaman
Sirf sizin merakiniz giderilsin diye neden baski yapiyorsunuz foto koyun belkide cirkinsinizdir diye yaziyorsunuz..ayip yahu.internet ortami burasi.lafa gelince kadin dayanismasi.belkide gerçekten güzel değilsin :) resim koyda görelim
Acaba bunun için sadece bakıyor olabilirler mi? İnsan zeka da arayabilir sonuçta. Hiç tanımadığın birine erkek mi kız mı, resmini bilmem ne sitesinde kullanır mı demeden resim göndermeyi mi düşünüyorsun?Numarani yaz canim özelden o zaman
Kendini kimseye ispatlamak zorunda degilsin.neden gaza geliyorsun hemen.yapma su meraklililar meraklariyla kalsinlarBuraya foto koymam istersen özelden numarani yaz ekliyim bak whatsapp dan ben söylemiyorum etrafimdaki insanlar söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?