Erkekler güzel kizlara niye sadece bakiyor ?

Oylede bi sevgililer gününe daha sevgilisiz girmek istemiyorum.zaten bu yasa kadar hic boyle bi takintim yoktu.
Ya salla sevgililer gününü..Bir bulaşırsan pişman ederler insanı.Kişisel gelişimine odaklan.Hobi kursları.Eğitm vs kafanı oyala.Bpşver onlara muhtaç olanda suç.Yarın birgün bir terkedilirsin aldatılırsın nerden bulaştım dersn.Yeni biriyle tanışmaya korkarsın.

Oyle ama insanin tecrube edinmesi gerekiyor biraz.herkes saf oldugumu soyluyo milletin masallah 20-30 tane sevgilisi oluyor en az bu yasa kadar.bu iyi bisey demiyorum kesinlikle yanlis anlamayin ama insan evlenmeden once biraz tecrube edinmek istiyor.hayatimda hersey yolunda tek eksik bi erkek arkadas :) iste o da olmuyo

Artık yolda görüp tanışma olayı geçmişte kaldı ki.
Ne kadar güzel olursan ol kolay kolay gelip kendilerini rencide ettirmezler .
Şimdi kız tavlamak erkekler için daha kolay sosyal medya var beğeniyolarsa ordan yazıyolar zaten .
Bi de şu var artık kızlar erkeklerin peşinde koşuyor o yüzden arama gereği duymuyolar bi çoğu .
Annemlerin zamanındaymış o erkekler kızların peşinde gezermiş vs .

bakımlı ve alımlısın... Yani seni bir erkeğin taşıması zor demektir bu. Erkeklerin kendilerine güveni olsada gururlarının kırılmasına bile bile göz yummazlar. Sen bir şey yapmasan bile sana bakan erkekleri gördükçe kendini sorgulamaya başlar zaten... Güzel kızların çoğu bekar oluyormuş zaten. Bir de sert bir dış görünüşün olabilir. Benim öyle mesela. Sana gelmeye cesaret edemiyorlar da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…