ne okuyorsun bakalım:) tamam inandım:) gönlün güzel olsun...Evet hafta sonu ders calisiyorum hep.disari cikip gezmeye filan vaktim yok yani ki nasil biriyle taniscamsinavlarada hep babamla gidiyorum
Oylede bi sevgililer gününe daha sevgilisiz girmek istemiyorum.zaten bu yasa kadar hic boyle bi takintim yoktu.boşver herkesin bir nasbib vardır çok küçüksün üstelik 21sin ya gez toz eğlen hayatı yaşa boşver
Maliye canimne okuyorsun bakalım:) tamam inandım:) gönlün güzel olsun...
ozana biraz kurslara falan katıl girişken ol hep karşı taraftan beklemeOylede bi sevgililer gününe daha sevgilisiz girmek istemiyorum.zaten bu yasa kadar hic boyle bi takintim yoktu.
İste ben bakis atamiyorum oyle yeteneksizim o konuda.yanlis birsey mi gibi geliyo.karsi taraftan bekliyorum ama bu devirde erkekler kizlarin pesinde kosmuyo biri olmazsa oburu diyolar sanki bir suru kiz var sonucta etrafta.Vhalla demek ki yeterince guzel degilsin sekerim
ben bi bakisla ayarliyordum istedigimi
hatta istemedigimi dekizmet meselesi birazda....
ey gidi genclik heyyyyyy:)
Simdi 18 olsam varya kimseye yuz vermezdim
Sikayet etmek soyle dursun....
Bana da oyle diyorlar.gecen gun bi kiz arkadasim bile hic pas vermiyon havandan gecilmiyo dedi.halbuki gormemistim o beni gormus belki de gordum ama fark etmedim ben.valla ben de çok güzelim :) şaka bir yana benim duruşum çok sertmiş her an tersliycekmiş gibi sinirli sinirli bakıyormuşum tanışıp konuştuktan sonrada şu klasik yorumu duyarım sık sık hiç göründüğün gibi değilsin tam tersine çok sıcakkanlısın :)
Beklenti icindesin de ondan kasiyorsundur bakarken....İste ben bakis atamiyorum oyle yeteneksizim o konuda.yanlis birsey mi gibi geliyo.karsi taraftan bekliyorum ama bu devirde erkekler kizlarin pesinde kosmuyo biri olmazsa oburu diyolar sanki bir suru kiz var sonucta etrafta.
Sırf bu yüzden ehliyete yazilmayi düsünüyorum.kismetin nerden gelecegi belli olmazozana biraz kurslara falan katıl girişken ol hep karşı taraftan bekleme
Benim ne yapmam gerekiyor peki ? Öyle bakis filan atamam bakamiyorum yani utangacim biraz.Orta da fol yok yumurta yok neden yaklaşsınlar ? Uzaktan bakıp çekinmeleri gayet normal yani , ben hiç duymadım kız sırf güzel diye gidip konuşan erkeği, o işler öyle olmuyo.
O sana niye face adresi yazsın.Onunki de güvenlik değil mi?:) sen bana özelden face adresini yaz...numaramı neden veriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?