Buraya foto koymam istersen özelden numarani yaz ekliyim bak whatsapp dan ben söylemiyorum etrafimdaki insanlar söylüyo
Aman dikkat baska birseyin resmi gelmesinbelkide gerçekten güzel değilsin :) resim koyda görelim
Numarani yaz canim özelden o zaman
He bak bu mümkünKız mı tavlıyon hayırdır
ben böyle insanların çirkin olduklarını düşünüyorum bu nedenel zaten çokda önemli değil...kadın dayanışmasını bozacak birşey yapmadımSirf sizin merakiniz giderilsin diye neden baski yapiyorsunuz foto koyun belkide cirkinsinizdir diye yaziyorsunuz..ayip yahu.internet ortami burasi.lafa gelince kadin dayanismasi.
Konu sahibi ne denir bilemedim.ins en kisa zamanda gonlune gore biri gelir bulur seni
21 yasimdayim güzellik desen var isim var calisiyorum bakimlida bi insanim ama hic bi erkek ciddi anlamda bana yaklasmiyo hep uzaktan bakiyolar ve ya yolda yürurken laf atiyolar ama hic kimse bi adim atmiyo ciddi bi sekilde.sevgilim yok diyorum hic kimse inanmiyo seni bos birakmazlar diyolar annemi bile inandiramiyorum ama gercekten olmuyo hep uzaktan uzaga kesiyolar ben bakinca kafalarini ceviriyolar neden yani bi kisi bile cesaret edip yaklasmaz mi
Buraya niye resim koyayim.ayrica niye yalan söyleyim yüzüne bakilmayacak bi kiz degilim bakimliyim beyaz tenliyim kumral saclarim 1.60 boyum var dünyanin en guzel kiziyim demiyorum sevgilisi olamayacak bi kiz degilim ama hic teklif eden olmuyo genelde hep bakiyolar ben gorunce kafalarini ceviriyolarKız mı tavlıyon hayırdır
ne düşündün bilemedim güxelse gösteriri kendini bence bu..Aman dikkat baska birseyin resmi gelmesin
He bak bu mümkün
Yeni uye malumne düşündün bilemedim güxelse gösteriri kendini bence bu..
yok bu kadın belli..Yeni uye malum
Gecen birinin basina gelmis meger erkek uyeymis nahos bir resim gondermis evlerden irak
Yeni uye malum
Gecen birinin basina gelmis meger erkek uyeymis nahos bir resim gondermis evlerden irak
Yoldan gecen biri degil ama uzun süredir gordugum biri olursa tanisirim neden tanismiyim tabi bende ufak da olsa bisey hissedersem.ama utangacim biraz ondan sanirim bilmiyorum birinin benden hoslandigini fark edince bakmiyorum utaniyorum cokCanım önemli olan güzellik vs değil, nasıl enerji yansıttığın.
Yani illa güzelsin diye yolda yürürken biri gelip ne kadar güzelsiniz tanışalım mı dese kabul mu edeceksin?
Bence sen bu olayı ego meselesine çevirmişsin.
Etrafta her bakan sana iltifat etse güzelsin dese egon okşanacak hepsi bu.
Yanılıyor muyum, herhangi biri tanışmak istese kabul edecek düşüncede misin?
Lutfen dikkat edelim ama.benimde yegenlerim var.istemem herkesin ulasabilecegi yerlere fotograf koymasini.nacizeneben böyle insanların çirkin olduklarını düşünüyorum bu nedenel zaten çokda önemli değil...kadın dayanışmasını bozacak birşey yapmadım
Koymam zatenn inanmayan cevap yazmasin.Lutfen dikkat edelim ama.benimde yegenlerim var.istemem herkesin ulasabilecegi yerlere fotograf koymasini.nacizene
Benden kucuk kuzenlerimin bile sevgilileri var ne biliyim benim niye olmuyorDaha 21 yasindasin..bu bunalimlar icin erken degil mi..
Arkadaş ortaminda olur böyle seyler..sokaktan patates,sogan secilir gibi kiz mi ayarlaniyor sanki
Böyle konulari da anlamsiz bulurum..cevabi belli iste..cok güzelsin ama kaderin güzel yavrum denilmesini mi bekliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?