erkekler icin aile nekadar onemliymis

yalcinn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
58
3
6
Adana
Nisanlim sirf ailesi istemiyor diye sevgimizden vazgeciyor ya ben bunu niye kabulleniyorum

Son düzenleme:
Nisanlim sirf ailesi istemiyor diye sevgimizden vazgeciyor ya ben bunu niye kabulleniyorum

Canın acıyor biliyorum ama bu karakterde biri ile evlensen hayatın boyunca ezilmeye mahkum olursun çünkü evliliğide hayatıda sana zehir ederler. Sakin ol, hiç bir şeklde iletişime geçme sular durulsun seni gerçekten seviyorsa iletişime geçecektir.

Kabulleniceksin hatta sen biran once ayril inan cok mutsuz olursun aile cok onemli seni istemeleri lazim uoksa hergun onlari kafana takip esinle mutsuz olursun hepsinin kokune...... hayat senin bosver degmez sevseydi birakmazdi emin ol bahanesi olmus

Ah ah canim kader denilen bişey var. Olmuyorsa olmuyordur dua et

Allah'in sevdigi kulluymusunki yol yakin iken görmüs yasamissin bunlari, ya evlilikte ailesinin sözüyle biraksaydi? öyle kendi akli olmayan insanlarla hayat zor be gülüm

Sakin olamadim buzamana kadar hep aramayacagim dedim yeter dedim engel olamadim kendime aradiginda kendi ofkesini kusuyordu ben hep susuyordum sonra hic birsey olmamis gibi tekrar konusuyorduk bir ara aslim bitanem.yine diyordu akli bir gelip bir gidiyor birseylerden etkileniyor surekli ve bugun aradigimda artiK arama beni dedi biz konusmaya devam ettikce bu yara kapanmayacak dedi.kapatti

Kabullenmeyip ne yapacaksın ki.. O vazgeçmiş bir kere hemde ailesi istemiyor diye sen ne yapabilirsin..

hiç sevmedi mi onu bilemeyiz belki sevmiştir ama her sevgi her bağlılık ömürlük olmuyor.. iyiki evlendikten sonraya kalmamış bu vazgeçme..
şanslı saymalısın kendini.. "olmadı" "kısmet değilmiş" diyebilmeli insan.. yoksa çok çekersin boşu boşuna..

E tamam işte adam arama demiş sana, arama... Arama ki sana olan sevgisini ölçüp biçme imkanı olsun bırak seni özlesin üzerine gidersen boş yere kırılırsın. Erkeklere bu kadar yüz vermeyin, peşinden koşan değil peşinden koşturan olun, doğanın kanunu bu...

Cok sig olmus boyle.
Bir insanin nisandan aile istegiyle donmesi icin birseyler olmus olmasi lazim. Ailesinin keyfine nisan atmamistir herhalde? Demek ki o raddeye gelecek kadar birseyler yasanmis diye tahmin ediyorum. Bilmeden adami suclamiyamiyorum. Demek ki birseylerden olmayacagini dusunmusler. Hayirlisi olsun diyim.

Siz düşkün değil misiniz ailenize? Ya da sadece erkekler mi düşkün? Nasıl bir konu başlığı o? Benim düşünceme göre aile her şeyden önemlidir. Vardır adamın bir bildiği muhakkak. Siz de önünüze bakın artık. Sizi istemeyen birinin peşinde koşmayın.

Bence anasının sözünden çıkamayan erkekler bi zahmet evlenmesinler zaten. Sonra eşinin, çocuklarının yanında surat asıp, anasının kardeşlerinin yanında ağzı kulaklarında olan babalar çıkıyor ortaya.

Sen de ucuz kurtulmuşsun bence. Evlenseydin ilerde daha büyük problemleriniz olurdu. Sen yerine diğerlerini asıl ailesi zanneden bir kocan olurdu muhtemelen. Üzülmen çok normal ama kurtulduğun için de şükret. Aradaki dengeyi kurabilen kişiyle kur yuvanı.

olsun canım evlendikten sonra çok daha kötü şeyler yaşayıp ailesi yüzünden boşanma eşiğine de gelebilirdin.... bence yat kalk dua et nişan aşamasında öğrendin, bitti ve güle oynaya kabullen bittiğini ...

Olan.tek sey benim kapanmam kolsuz gelinlik giymek istememdi yani surekli bu konuda bir baski vardi kendisi baski gosterdigi.gibi aileside baski gosteriyordu en sonda annesine ben.kapanmayi dusunmuyorum dedim bu saygisizlik.oldu.

Cnm sana bu sahizdan ne nisanli olur ne de es ailesinin lafindan cikmayan bir insandan daha ne hayir bekliyorsunki anlamis degilim belliki adam olgunlasmamis henuz ! Boylesi erkeklerin aileleri ayril der ayrilirlar bosan der bosanirlar zararin neresinden donersen kardir !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…