erkekler için fedakarlık yapmaya değermi

hak etmeyene sizin için çaba harcamayana fedekarlık yapmak eneyilikten başka bir şey değil malesef sadece kendinizi kullandırmış oluyosunuz o kadar ancak aynı değeri size gösteren ve fedakarlık yapan birinede sonuna kadar fedakarlık yapılır elbet diyorum tabi bunu anlamak zor bence ilk önce karşıdakinin sizin için neleri feda edebileceğine bakın sonra siz koyun kendinizi ortaya sengözlerimebaksanab

erkeğine göre değişir kuzum böyle genellemeler doğru değil bence. hakediyosa ve kendi de fedakarlık nedir biliyosa değer tabi yerimseniben

Dünyada sadece bir insan için fedakarlık yapılmalı sonuna kadar o da anne için, geri kalan hiçbir kişiye sınırsız fedakarlık yapılmamalı. Birtek insan annesinden bilinçli bir şekilde darbe yemez çünkü. Geri kalan herkesten herkesin darbe yeme ihtimali hep vardır, hep olacaktır.

erkek yada kadın için değil ama insan olan için değer....

eşim için değer, çünki bilirim oda benim için bir çok şeyden feragat etmiştir.
Benden beklediği bir fedakarlık varsa bunun bugün olmasada elbet bir gün her ikimize de yarar sağlıyacağını bilirim.

önce karşı taraf fedakarlık yapmalı bence de...
bizim için ne kadar fedakarlıkta bulunduklarını görmek lazım...

zaten fedakarlık yaparsan da kıymetin olmaz... tecrübeyle sabit maalesef... :1closedeyes:

biz nişanlımla ilişkimizde çok şükür o sınavı geçtik karşılıklı....
tıpkı onun benim için yaptığı gibi ben de onun için gerekirse bazı fedakarlıklarda bulunabilirim

eşim benim için kimsenin yapmıyacağı birşey yapmış bir fedakarlık yapmış..

ben onun kölesi olsam yinede ona fedakarlık yapmış sayılmam..

erkeğine göre değişir....

kendi sevdiceğim erkeğim adına konuşursam değer hemde fazlasıyla ne yapsam azdır

bende fedakarlık ederim o da:asigim:

Fedakarlık yapılır ama bi yere kadar, sürekli fedakarlığı kadın yaparsa erkekde kaçıyor sıkılıyor. Hep fedakarlık yapan bayan olmamalı erkeğede fırsat verilmeli karşılıklı olduğu sürece fedakarlık çok güzel..

Bizim için ne kadar fedakarlık yapıldgına ya da sevgının ne kadar sunuldguna baglı aslında,

yani fedakarlık yapmak zaten bır seyı aslında cok ıstemeyerek yapmaktır ve onu kendınıze borclu

hıssedersınız bu eger artarsa sadece duygusal açıdan ılıskının gıdişatını bozabılır

herseyde olduğu gbi bundada genelleme yapmak bence doğru olmaz kimi için fedakarlık yaparsın haddinden fazla değer pisman olmazsın kimi içinde hiç değmez...
kisiden kisiye değisir....

ben hayatimda birtek kisi icin hicbir bayanin yapmayacagi fedakarlik yaptim..ama karsinizdaki buna degsede yinede yapmamak lazim yipranan bayan oluyor..artik sunu anladim kasikla verip kepceyle alacakmisiz...ama sevgide hesap,plan olmuyor ama olmasi sartmis..:1closedeyes:

önce karşı taraf fedakarlık yapmalı bence de...
bizim için ne kadar fedakarlıkta bulunduklarını görmek lazım...

zaten fedakarlık yaparsan da kıymetin olmaz... tecrübeyle sabit maalesef... :1closedeyes:
herkes böyle düşünüp önce karşı tarafı beklerse sizce orta yol bulunur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…