erkekler için fedakarlık yapmaya değermi

Neden fedakarlık denilince tüm gözler,oklar kadına hedefleniir anlamış değilim.Kadının yükü daha ağır,Erkekler fedakarlık yapsa ne olacak ki ? naniknanik

Kimse için fedakarlık yapmaya değmez heleki erkekler için. Onlar bize fedakarlık yapsın. Tabii bulursak öle birisini.

bunu evliyken bekarken die ayırmamak lazım.bekarken yani sevgiliyken yaptığın fedakarlığa değmeyen adam evlenince de değmez.ve dozunu ayarlamayı becerebildiğimiz sürece erkekler çin fedakarlık yapmaya değer neden olmasın

bilmem ki..karşındaki erkeğe bağlı bu...
bende çok fedakarlık yaptığımı düşünüyorum...

ewet kizlar karsinizdakine bagli zaten bunu dusunup degecegine inandiginiz icin yapiyorsunuz ama o sizin kadar cesaretli cikmayabiliyor..sorunda bu zaten...evliyken ewet olabilir ama bekarken yapmis gibi gorunmek lazim oyle gorunenlerin isi daha rast gidiyor..tecrubeyle sabittir..hep gecerli bir bahane bulacaksin fedakarlik yapmamak icin erkege birakacaksiniz gerisini..o zaman karsinizdaki pasa gibi yapiyor..iste herkeste boyle yapamiyor..erkege atanlar sorumlulugu hem kafalari rahat hemde yipranmamis oluyor..kural boyleymis...

erkeğine,ne için olduguna göre değişir ama fedakarlıgında sınırı vardır bı yerden sonra cok ozur dılıyorum enayılık oluyo cunku.ayrıca hersey karsılıklıdır hakedene herseyı verırım

valla ben kendi adima yaziim bizim iliskimizde karsiliklidir fedakarligimiz ve esime hayat arkadasima kizimin babasina allah nasip ederse ahiret yoldasima yaparim ama hersey dozundadir ki biz birbirimize fazlasini yapmis vede bunlari asmissizdir

değer verdiğim sevdiğim insana niye fedakarlık yapmıyım ki :uhm: , şahsen ben fedakarlık yaparım ve bu kadın yada erkek fark etmez. bence tek önemli olan sadece karşındaki kişinin bunu hak edip haketmediğiyle ilgilidir :1closedeyes:
Ve yeri gelecek sen yapıcan fedakarlığı, yeri gelecek o yapacak. Eğer kimse hiç bi şeyden fedakarlık yapmıyorsa ne anlamı kalıyorki bi ilişikinin

değmez olarak düşünmüyorum ben
değenlerde var şöyle diyeyim hakettiği gibi davranırım ben eğer bana hakettiğimi veriyor ise bende ona veririm seviyorsam seviliyorsam fedakarlık değilde mutlu olmak mutlu etmek mutlu edilmek için özverili davranırım elbette

Walla zamanında bende hiç bi erkek için fedakarlık yapmaya değmez diyodum ama şu anki sözlüm için her türlü fedakarlığı yaptığımı gördükçe kendime şaşırıyorum eski feminist benden eser kalmadı..Tabi yeri geliyo acaba hakediyomu diye düşünmüyo değilim umarım hakeder hepsini bunlarıda ancan ilerde görebilirim umarım bu sefer yanılmam...

eRKeKLeR iCiN aSLa FeDaKaRLıK YaPMaYa DeqMeZ.. aMa BuNu BiLe BiLe HeRZaMaN FeDaKaRLıK YaPMıSıMDıR.. aMa HiCBiRZaMaN YaPTıqıM FeDaKaRLıqıN KaRSıLıqıNı aLaMaDıM..SiZ SiZ oLuN SaKıN FeDaKaRLıK YaPMaYıN..!!

değecek varsa gelsin valla yaparımda degenine denk gelmedi ama ben saftirik oldugum için yıne karşıma biri cıksa degmesede yapardım ama coguna degmıyor :S

aşkım için değer :asigim:
fedakarlıkta karşılık aranmaz .. :1closedeyes:
birbirine yapılan karşılıksız fedakarlık bence en güzeli :asigim: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…