Erkekler Kadınları Neden Ağlatır

neymiş efendim ben onu hiç dinlemiyormusum,düşünmeden hareket ediyormusum,sözlerini ciddiye almiyormusum..
ornek ver diyorum,veremiyor..
robot olmamı istiyor kısaca..bardağı al dediği an dusunmeden hemen almamı istiyor gibi..
saçmalık yani başka bir şey değil..
gecen gün elimde çanta vardı ağırdır baya,havada sicakti,of dedim bu cantayla nasıl kuaföre gidicem ordanda eve yuruycem dedim,ilk önce eve çantanı bırak o zaman dedi,benimde kafam meşgul o sıra yok kuaföre goriyim ilk yürürum bı sekilde dedim..iki dakika sonra da senin dediğin gibi ilk önce eve gidiyim dedim ve..olay oldu..
5. gün hala afra tafra gına geldi!!!

ne var ki bunda anlamadım yani kızıcak çok yüz verme canım sende ona tafra yap madem ki ne sanıyolar bu erkekler kendilerini ya her durumda kendilerini haklı görmelerine sinir oluyorum ama biz buna izin vermemeliyiz:dilcikar:

bizler erkeklere gore daha kırılganız..daha nariniz..daha duygusalız...
.bızım yapımızda var bu özellık ama onlar bızden daha farklı bu konularda
biz herşeyın en iyisını yaptıgımızı düşünurken bırden olumsuz cumlelerı bır arada duydugumuz zaman kırılıverıyoruz hemen onların soyledıgı gibi paattt !! diye soyleyemıyoruz
hatunlar düşünup konuşurlar erkekler ise önce konuşup sonra düşünmeye başlarlar aramızda farklardan bırısıde bu aslında..

Back
X