Erkekler Kimi Kimle Aldatiyor?

burtay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2006
244
3
96
52
İzmir
:kızgın: ERKEKLER KIMI KIMLE ALDATIYOR?

Durun hemen bozulmayin hanimlar.
Erkekler kadinlari kimlerle aldatiyorlar?
Kadinlarla degil mi? Evli olan ya da baska bir kadinla
birlikte olan erkeklerle
kimler bile bile birlikte oluyor?
Kadinlar degil mi? Basi bagli erkeklerden gelen teklifleri
kimler kabul ediyor?
Kadinlar degil mi?Zengin evli erkeklerden gelen
pahali hediyeleri
kimler kabul ediyor?
Kadinlar degil mi?Erkeklerin evli oldugunu
ya da baskasiyla birlikte oldugunu bile bile
onlarla seyahatlere cikan,
"gecelere akan"
kadinlar degil mi?Hatta erkeklerin hayatinda
baska bir kadin varken
kalkip da adamlarin evine yerlesen
kadinlar degil mi?Erkekleri bastan cikaranlar,
onlarin dikkatini cekmeye calisanlar
kadinlar degil mi?Cikarlari ugruna
ozellikle parali,
guclu ve kendilerinden
YASLI erkeklere yanasip
istediklerini yaptirmak,
istediklerini aldirmak,
borclarini odetmek icin
onlari tavlayan
yine kadinlar degil mi?Erkekler karilarini, sevgililerini
kimlerle aldatiyorlar?
Kadinlarla degil mi?Butun bunlar bir anda
aklima gelip de yazabildiklerim.Erkekler bir isler ceviriyorlar,
tabi ki bunu karsi cinsle yapiyorlar.
Sonra da kadinlar
kendi cinslerini suclayacaklari yerde
kalkip erkekleri sucluyorlar. Tabii ki her kadin icin
gecerli olmayabilir ama
bir cok kadin
hayatinda bir zamanlar
evli bir erkekle flort etmis
ya da birliktelik yasamistir.
Sonuc ayrilikla sonlanabilecegi gibi,
kadinin etki cemberi altina aldigi erkek,
karisini ya da
birlikte oldugu kadini birakip,
kendisiyle birlikte olmus,
buyuk bir ihtimalle de
sonunda erkek,
etkisi altina girdigi
yeni kadinla birlikte olmus,
hatta onunla evlenmistir.Sadece erkekler degil
yeni bir dokunus,
yeni bir ten,
yeni bir beden arayan...Bazi kadinlarin da
birlikte oldugu erkekten
ya da kocasindan sIkilip,
ona karsi sevgisi tukenip,
baska birine asIk olup,
baska erkege gonul verebilecegi gibi
o zaman ayni durum neden erkekler icin de
gecerli olmasin di mi ama?Bu isler bir kisiyle yapilmadigina gore...
Gonul denen seyin
kime, ne zaman kayacagi
belli olmadigina gore...
ASKa da engel olunamayacagina gore...Galiba en dogrusu
ask-mesk konusunda
kimsenin kimseyi
suclamamasi. ..Bu is,
"tavuk mu yumurtadan cikar
yumurta mi tavuktan" bilinmezi gibi
dunya yok olana kadar surup gidecektir. Bosuna suclu aramayalim.Haaa!
Ille de bir suclu aranacaksa,
ille de bir suclunun olmasi gerekiyorsa,
o zaman tek suclu ASKtir.
Cunku ASK tutulamaz.
(Tipki cisin tutulamayacagi gibi)ASKin cani kimi isterse
pesinden onu surukler.
ASK, kadin-erkek ayrimi yapmaz.
O zaman,
ne erkekler sucludur,
ne de kadinlar...
Ah ASK ah!
Sen yok musun sen!!!

FUSUN ONAL
____________ _________ _________ ____

fusun onal ın kalemine sağlık.çok doğru söylemiş.
paylaşım için teşekkürler..

sağolasın paylaşımın için, kimsenin bozulmaya hakkı yok.
bu konuda sırf erkekler değil suçlu olan....

Canim paylasitin icin tsk; hepsi gercek bunlarin kadinlarda suclu erkeklerde, tek basina aldatma olmaz

:kahve: :sm_confused: :mymeka:
doğru söze ne denir,eline sağlık fisun önalında ağzına sağlık

Füsun Önal'ı oldum olası hazzetmezdim zaten şu yazısıyla iyice sıtkım sıyrıldı kadından. Ancak kendine güveni olmayan, (dayanamıcam söylicem) 'aptal' kadınlar böyle düşünebilir. Kocam beni aldattığında kiminle aldattığının ne önemi olabilirki!!! Hatta hatta bir erkek bile olabilir beni ilgilendirmez. Ben düşürüldüğüm duruma bakarım, incinen gururuma bakarım. Neymiş adamın bi suçu yokmuş, bir kadına bu kötülüğü yine başka bir kadın yapıyormuş. Geçin bunları hanımlar, kocalarınızı aklamak için böyle ipe sapa gelmez saptamalar yapmayınız...

Füsun Önal hanım hiçkimsenin bilmediği birşey anlatmamışki bunları zaten herkes biliyor.Cosmo nunda dediği gibi bir erkeğin eşini yada sevgilisini aldatmasını sineye çekip kadınları suçlayarak işin içinden sıyrılmak olmaz,hiçbir kadında bir erkeğin evli olduğunu bile bile ve erkeğinde ona ilgisi alakası yoksa zorla koynuna gireceğini sanmıyorum,yani kadın istediği kadar ısrar etsin eğer erkek adam gibi adamsa aklı başında uçkuruna sahip bir eşse eşini aldatmaz.

Çok yanlış burda yazılanlar bu pisliğe aşk deniliyorsa AŞKIN adı batsın kimse AŞIK olmasın kadınlar kadar erkeklerde suçlu allah göstermesin eşim yapacak böyle birşeyi asla ama asla affetmem:mymeka: Bekarken bazı sebepler aranır belki ama evliyken herşeyinle onun olmuşken başka bi kadına gidiyorsa pılısını pırtısını alsın gitsin hatta ben kovarım:mymeka:

Çok yanlış burda yazılanlar bu pisliğe aşk deniliyorsa AŞKIN adı batsın kimse AŞIK olmasın kadınlar kadar erkeklerde suçlu allah göstermesin eşim yapacak böyle birşeyi asla ama asla affetmem:mymeka: Bekarken bazı sebepler aranır belki ama evliyken herşeyinle onun olmuşken başka bi kadına gidiyorsa pılısını pırtısını alsın gitsin hatta ben kovarım:mymeka:

bu ne şiddet melisam :1shok:

bende böyle bir durumda erkeği suçlu bulurum kadın gel dediğinde neden gitmiş

Kadinlar degil mi?Erkeklerin evli oldugunu
ya da baskasiyla birlikte oldugunu bile bile
onlarla seyahatlere cikan,
"gecelere akan"
kadinlar degil mi?Hatta erkeklerin hayatinda
baska bir kadin varken
kalkip da adamlarin evine yerlesen
kadinlar degil mi?Erkekleri bastan cikaranlar,
onlarin dikkatini cekmeye calisanlar
kadinlar degil mi?

hele burdaki söze hiç katılmıyorum
ya kadın bunu yapıyosa tamam da erkek unutuyo mu evli olduğunu neden baştan çıkarılmasına izin veriyo,red etsin bu kadar mı iradesizler, madem bu kadar iradesiz o zaman başkasının canını acıtmasın allah allah ya erkek gidip aldatıyosa kesinlikle suçludur kadında aramam kimle aldattığıda önemli değil onu yapmış ya gerisi boş

Erkek niçin aldatır?

Cem Hakko'nun 23 yıllık eşi Bettina'yı 29 yaşındaki Ronit Gülcan ile aldatması, 2006'ya damgasını vurdu. Peki erkekler niçin aldatır? Cevabı bu dizide...

Aldatan erkeklerin ilginç hikayeleri...

Murat, ten uyumsuzluğu nedeniyle eşine ihanet ettiğini söylerken; Semih ise 11 yıllık karısını arkadaş zoruyla aldattı... Ama, ava giderken avlandı!.

Aslında erkeklerin aldatmak için çok önemli bir nedene ihtiyaçları yok. Maksat heyecan olsun, skor olsun! Çok sayıda kadınla ilişkiye girmek, arkadaş çevresinde bir saygınlık olarak algılanmaktadır. Hatta artı puan toplamak uğruna, bu konuda gerçek dışı hikayeler anlatan erkeklerin sayısı da az değil. Evli ve çocuklu olan, yaşını başını almış erkekler ise kendilerinden yaşça küçük genç kadınlarla birlikte olarak, güçlü olduklarını kanıtlamaya çalışıyor. Kısacası, aldatan erkeklerde bahane bitmiyor... Cinsel Tıp Enstitüsü'nün 500 erkek ve kadın üzerinde yaptığı araştırmada yine görüyoruz ki; erkekler eşlerini ya da partnerlerini en sık şu sebeplerle aldatıyorlar:

* Heyecan olsun. Arkadaşlara hava için.
* Başka bir kadına aşık oldukları için.
* Sorunlu bir ilişkileri olduğu için.
* Eşinin kendisiyle ilgilenmediği kanısına vardığı için.
* Gözüne kestirdiği kadını elde edebileceğini kanıtlamak için.
* Başka bir kadın tarafından baştan çıkarıldığı için.
* Cinsel olarak tatmin olmadığı için.

YAŞANMIŞ OLAYLAR...
Murat, 8 yıl evli kalabilmiş eşiyle. Bir çocuk babası. Severek evlenmiş ama zamanla ten uyumsuzluğu ortaya çıkmış. Sonra oturup bir plan yapmış ve Güzin Abla'ya mail yazmış. Yazdıkları Güzin Abla'nın gazetedeki köşesinde yayınlanmış. Murat'ın hikayesi de burada başlamış. İşte Murat'ın aldatma öyküsü:

GÖZÜMÜ ONDAN ALAMADIM
O zamanlar 25 yaşındaydım. Bir akşamüstü arkadaşımın doğum günü partisine gittim. İçerisi oldukça kalabalıktı. Aç karnına bir-iki duble viski içtim. Bir süre sonra çakır keyif olmuştum. Mekandaki herkes deliler gibi eğleniyordu. Sonra 3 tane kızın içeri girdiğini gördüm. O an, o kızlardan birisine aşık oldum. Gözlerimi ondan alamıyordum. Ne yapacağımı şaşırdım. Doğum günü olan arkadaşımın yanına gittim. Beni, kendisine aşık eden kızın kim olduğunu sordum. Arkadaşım güldü. "Seni tanıştırayım" dedi. "Olmaz" dedim. "Neden?" dedi arkadaşım. Sonra düşündüğüm zaman o aptallığı neden yaptığıma ben bile bir anlam veremedim. Gecenin ilerleyen saatlerinde doğum günü çocuğu yanıma geldi. Üstelik yanında ismini bilmediğim o kızla.

4 AY İÇİNDE EVLENDİK
Doğum günü akşamı o kızın bir gün eşim olacağını sezmiştim. Tam 4 ay sonra büyük bir aşkla evlendik. İlk aylar her şey mükemmeldi; ama adını koyamadığım bir şeyler beni rahatsız etmeye başlamıştı. O sırada eşim hamile kaldı. Oğlumuz dünyaya geldi. Ancak eşimin ten kokusu beni kendisinden uzaklaştırıyordu. Ona parfümler satın aldım, ama boşuna... Artık eşimle seks yapmak istemiyordum. Her şeyden önemlisi ne yapacağımı bilemiyordum. Bir gece aklıma bir fikir geldi. Nasıl olsa eşimin dünyadan haberi yoktu. Dünyası oğlumuz olmuştu...

takvim gazetesi

Cok dogru kimseye guvenilmiyor.Yaninizdakini kollayin kizlar:1shok:

Çıldıricam ama artık ya.
O zaman sizde eşlerinizi aldatın. Erkekler desin ki aldattığı kişi yine bizden değil mi o da erkek değil mi? Bu mu mantık. Aldatan in kimle aldattığı önemli değil, neyle aldattığı önemli değil. Aldatması yeterli!
Hala kadınları suçlama, pes yani ! :KK62:

Çıldıricam ama artık ya.
O zaman sizde eşlerinizi aldatın. Erkekler desin ki aldattığı kişi yine bizden değil mi o da erkek değil mi? Bu mu mantık. Aldatan in kimle aldattığı önemli değil, neyle aldattığı önemli değil. Aldatması yeterli!
Hala kadınları suçlama, pes yani ! :KK62:

@Iyyyss işte tam olarak bu geldı aklıma :KK66:

Sevmedim ben bu yaziyi.Kadinlarin da erkeklerin de iradesi var ask diye soyut bir kavrami insani salaklastiriyor gibi anlatmis sucu da aska atmis.

Back
X