erkekler nasıl dize getirilir en etkili çözüm nedir??

evett bu konuda fikri olan arkadaşlar lütfen paylaşsın dizginler nasıl bizim elimizde olur kızlar çözüm önerilerinizi bekliyorumkaydirigubbakcemile3

Pardon aydan...
Acaba sevgilin at veya türevi miydi?
kafamçokkarıştı
Sen de seyis filan olmalısın sanırım. :1rolleyes:
Dizgin filan demişsin de...
delikafadulden

Pardon aydan...
Acaba sevgilin at veya türevi miydi?
kafamçokkarıştı
Sen de seyis filan olmalısın sanırım. :1rolleyes:
Dizgin filan demişsin de...
delikafadulden

yok cnm o daha çok öküzdü ama hani ben burada ayıp kaçmasın diye biraz daha kibar olayım dedim. ee erkelerin genelde her daim eğitilmeye ihtiyacı olduğu için:)) aslında başka şeyler de söylenirde neyyseekaydirigubbakcemile3

:sinifsinif:
ben evli değilim ama kendi aramızda sözlüyüz. 8 sendir beraberiz 1gün bile ayrı geçmedi. lise arkadaşıyken başladık sevmeye. üniversitede sevgili olduk.yani 4sene lisesen- 4sene sevgili olarak beraberiz. aslında elinde tutmanın dizginleri eline almanın sırrı yok.zamanla oluyor. en önemlisi en gereken şey SEVGİ. AŞK. ben çok kıskanırım sevgilimi oda beni tabi.benim için birsürü kız arkadaşı varken bir kalemde hepsini sildi.telefonunda bir kız ismi bile yok. kız arkadaşı hiç yok. evden çıkarken haber verir. ne yapıyor nerde ne yapıyor illaki arayamıyorsada msj atar.eve girerken haber verir.bide en önemlisi GÜVEN. birbirinizi sevip güvenirseniz hiç sorunkalmıyor. benim istediğim herşey olur her dediğimi yapar. ama onun isteklerinide ben yaparım yani kıyafet yönünden şunu giymesen iyi olur der mesela yaparım.onun gibi benimde hiç erkek arkadaşım yoktur. kısıtlamam nereye gidip gitmiceğini zaten oda bilir beni.kızacağım yerse gitmez. şuan askerde ve ilk defa bu kadar ayrı kaldık. ilk günler çok zordu 4.ay bugün bitti. alışmadım ama yapıcak bişe yok sabrediyorum bekliyorum. telefonda canı sıkkınsa mutlaka onu neşelendirmeden mutlu etmeden telefonu kapamıyorum alttan alıyorum. yani kendimden sözettim hep ama bu yani. GÜVENde saklı herşey SEVGİDE saklı. 8senemiz ağustos 2de biticek. ben hala ilk günkü gibi aşkıma aşığım onu çok seviyorum. bide herşey düşüncelerinde bitiyor. bu benim aşkım ve ben bundan başka kimseyi sevemem benim başlangıcımda sonumda onda biticek dersen zaten gerisi geliyor..inş.askerden sonrada evlenicez o zamanda böyle olucağına eminim..:1rolleyes:

ne mutlu cnm sana böyle güzel ve uzun bir ilişkin var.ama herşey karşılıklı olmalı değilmi o sana sevgisini ve güvenini vermiş sende ona bence önce erkek hissettirmeli sevgisinide güveninide.sahiplenmeli bu erkekde olmayınca kızda ona uygulayamıyo aynısını malesef

yok cnm o daha çok öküzdü ama hani ben burada ayıp kaçmasın diye biraz daha kibar olayım dedim. ee erkelerin genelde her daim eğitilmeye ihtiyacı olduğu için:)) aslında başka şeyler de söylenirde neyyseekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 erkeklerin egoları çok yüksek, Türk aileleri çok şımartıyo erkek çocuklarını, mesela tatilde memlekete gideriz ben sürekli ev işi yaparken abim çok afedersiniz dana gibi yatar, gel gelelim bu erkek dediğimiz cins hayatı boyunca sürekli hizmet edilen insan boyutuna ulaştığı vakit-ki yaklaşık 14-15 yaşında oluyo bu dönem- ben erkeğim diye havalara girmekte, her türlü özgürlüğü kendine hak görmektedir, işte bundan mütevellit erkekleri dizginleyemezsiniz, öyle olduğunu zannedersiniz belki ama bu da onların izin verdiği müddetçe devam eder, bazı anlarda "dizginler elimden kaçıyo mu ne" dersiniz ki işte onda zaten elinizde olmadığını anlarsınız, erkek olan şahsiyet canı öyle istediği için size boyun eğmiştir, sıkıldığını hissettiği ilk anda da elinizden kurtulur, yani en azından bugüne kadarki tecrübelerim bunu gösterdi bana:delphin::utangac:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 erkeklerin egoları çok yüksek, Türk aileleri çok şımartıyo erkek çocuklarını, mesela tatilde memlekete gideriz ben sürekli ev işi yaparken abim çok afedersiniz dana gibi yatar, gel gelelim bu erkek dediğimiz cins hayatı boyunca sürekli hizmet edilen insan boyutuna ulaştığı vakit-ki yaklaşık 14-15 yaşında oluyo bu dönem- ben erkeğim diye havalara girmekte, her türlü özgürlüğü kendine hak görmektedir, işte bundan mütevellit erkekleri dizginleyemezsiniz, öyle olduğunu zannedersiniz belki ama bu da onların izin verdiği müddetçe devam eder, bazı anlarda "dizginler elimden kaçıyo mu ne" dersiniz ki işte onda zaten elinizde olmadığını anlarsınız, erkek olan şahsiyet canı öyle istediği için size boyun eğmiştir, sıkıldığını hissettiği ilk anda da elinizden kurtulur, yani en azından bugüne kadarki tecrübelerim bunu gösterdi bana:delphin::utangac:

valla ne güzel konuşmuşsun cnm çok haklısın aynen öyle işte bu yüzden aslında onlar birer öküzdür ama biz bunu her daim dile getirmiyoruz.dizgin falan filan diye geçiştiriyoruz.benimkide zaten accayip şımarıktı tek erkek ailede o yüzden accayip şımartmışlar canı ne isterse yapıyodu hersene tatil eğlence hiç kaçırmazdı bir günlüğüne bodruma gittini biliyorum günibirlik gezmeye ama şimdi bakıyorum yapamıyo yapmıyo hayır anlşamadım gitti ben şikayet edince suçlu oluyodum.bu kıza maşallah hiç bişi diyemiyo.kız buna her dedini yaptırıyo bende diyorum ben nerde yanlış yaptımbilmiyorumkismile

ben evli değilim ama kendi aramızda sözlüyüz. 8 sendir beraberiz 1gün bile ayrı geçmedi. lise arkadaşıyken başladık sevmeye. üniversitede sevgili olduk.yani 4sene lisesen- 4sene sevgili olarak beraberiz. aslında elinde tutmanın dizginleri eline almanın sırrı yok.zamanla oluyor. en önemlisi en gereken şey SEVGı. AŞK. ben çok kıskanırım sevgilimi oda beni tabi.benim için birsürü kız arkadaşı varken bir kalemde hepsini sildi.telefonunda bir kız ismi bile yok. kız arkadaşı hiç yok. evden çıkarken haber verir. ne yapıyor nerde ne yapıyor illaki arayamıyorsada msj atar.eve girerken haber verir.bide en önemlisi GÜVEN. birbirinizi sevip güvenirseniz hiç sorunkalmıyor. benim istediğim herşey olur her dediğimi yapar. ama onun isteklerinide ben yaparım yani kıyafet yönünden şunu giymesen iyi olur der mesela yaparım.onun gibi benimde hiç erkek arkadaşım yoktur. kısıtlamam nereye gidip gitmiceğini zaten oda bilir beni.kızacağım yerse gitmez. şuan askerde ve ilk defa bu kadar ayrı kaldık. ilk günler çok zordu 4.ay bugün bitti. alışmadım ama yapıcak bişe yok sabrediyorum bekliyorum. telefonda canı sıkkınsa mutlaka onu neşelendirmeden mutlu etmeden telefonu kapamıyorum alttan alıyorum. yani kendimden sözettim hep ama bu yani. GÜVENde saklı herşey SEVGıDE saklı. 8senemiz ağustos 2de biticek. ben hala ilk günkü gibi aşkıma aşığım onu çok seviyorum. bide herşey düşüncelerinde bitiyor. bu benim aşkım ve ben bundan başka kimseyi sevemem benim başlangıcımda sonumda onda biticek dersen zaten gerisi geliyor..inş.askerden sonrada evlenicez o zamanda böyle olucağına eminim..:1rolleyes:

nasıl bi "güven"se bu tüm kızların telefonu sildirilmiş.

en iyi sen tercüme etmişsin arkadaşım tam bir erkek tanımlaması bu olsa gerekalkisalkisalkissana sonuna kadar hak veriorum artık ben en iyisi evlenmeyin kızlar tek başınıza iktidarlık gibi yok öyle düşünüorum:umursamaz:

Çok sevsen kendini ona bıraksan bi dert , kendini geri çekip dengeli yaşamaya çalışsan daha da dert .. tadında yaşayım derken bu sefer insan aşkı doyasıya yaşayamıyor..
oysa aşk biraz da çılgınlık demek ..
ALLAH inş gönlümüze göre verir arkidaşlarım :)

Son düzenleme:
nasıl bi "güven"se bu tüm kızların telefonu sildirilmiş.

Benim aşkıma güvenim tam.ama kız arkadaşı çoktu önceden ve sürekli rahatsız ediyorlardı.yanımda bile sevgilime sarkan kızlar vardı.arkadaşız diye kendini sanki bişe sandı kızlar.beni çekemediler.çünkü benimkinin peşinde çok kız vardı açıkcası. sorunda buydu zaten o arkadaşı olan kızlar bizi ayırmaya çalıştı bende son çare olarak onlarla muhattabı kesmesini söyledim. sonra telefonla yetiştiler baktım olmuyor sildirdim telefon numaralarını,engellettim. bu sefer gene başladı aranmalar falan derken telefonunun numarasını değişti ben demeden.çokta mutlu oldum tabi. benim aşkıma güvenim sonsuz.. sadece eski kız arkadaşları başımıza dert oldu o kadar.

kızlar gerçekten erkekleri "dizginletmenin" tek yolu bence sizi sevmesinden geçiyor. çünkü bakıyorum benim bi dediğimi iki etmeyen sevgilim bile zamanında kızlara pislik gibi davranmış yani ilk amacınız kendinizi sevdirmek olmalı..
ayrıca çok enteresan ama benim ilişkilerimde yaşadıklarıma baktığımda görüyorum ki kime kıskançlığın alasını yaptıysam deli gibi sevmiş beni. kimi kıskanmadıysam da çekip gitmiş. hatta yalandan kıskanıyormuş numarası fln yapardım eski ilişkilerimde ben. kafama göre açardım bu kız kim numarasını siliyorum bunu da siliyorum fln fln yapıyordum ya :) bilmiyorum ama inanın ki bu kıskançlık lafı altında her istediğinizi yaptırtabilirsiniz bence :) bi de çok enteresan felaket hoşlarına gidiyor, ben olsam sinir olurum halbuki :D
ama ben hiç kız arkadaşın olmıcak gibi bişi demem asla.. açıkçası öyle olmasını da istemem yani ama karşı tarafın ters bişiyi olursa sezmesini isterim hoş şimdiye kadar da öyle oldu o yüzden kıskançlıktan kuduruyorum bazı zamanlar evet ama çok da müdahale etmiyorum eski sevgilileri dışında! o da aynen...
ayrıca biraz ilişki dengeli olmalı bence. denge + sevgi ilişkilerin sırrı bence

çok doğru söyledin. kıskançlık çok ayrı birşey. insan sevdiğini deli gibi kıskanır bence. sevgi-güven herşeyin anahtarı. benim aşkım kalbime girdğinden beri ondan başka kimseyi düşünmedim. tabi onunda öyle. birazda naz yapmak gerekiyor aslında :) azcık naz aşık usandırmaz dahada tatlı olur herşey:) nebilim bana öyle geliyor. ben mesela hala büyümedim çocuk gibi herşeyden mutlu olurum oda bu yönümü çok seviyor hep gülergüzlüyümdür. karşındaki kişiye surat asarsan hep bıkıyor bir süre sonra. en iyisi hiçbirşeyi kafaya takmamak hep gülmek:)

kızlar gerçekten erkekleri "dizginletmenin" tek yolu bence sizi sevmesinden geçiyor. çünkü bakıyorum benim bi dediğimi iki etmeyen sevgilim bile zamanında kızlara pislik gibi davranmış yani ilk amacınız kendinizi sevdirmek olmalı..
ayrıca çok enteresan ama benim ilişkilerimde yaşadıklarıma baktığımda görüyorum ki kime kıskançlığın alasını yaptıysam deli gibi sevmiş beni. kimi kıskanmadıysam da çekip gitmiş. hatta yalandan kıskanıyormuş numarası fln yapardım eski ilişkilerimde ben. kafama göre açardım bu kız kim numarasını siliyorum bunu da siliyorum fln fln yapıyordum ya :) bilmiyorum ama inanın ki bu kıskançlık lafı altında her istediğinizi yaptırtabilirsiniz bence :) bi de çok enteresan felaket hoşlarına gidiyor, ben olsam sinir olurum halbuki :D
ama ben hiç kız arkadaşın olmıcak gibi bişi demem asla.. açıkçası öyle olmasını da istemem yani ama karşı tarafın ters bişiyi olursa sezmesini isterim hoş şimdiye kadar da öyle oldu o yüzden kıskançlıktan kuduruyorum bazı zamanlar evet ama çok da müdahale etmiyorum eski sevgilileri dışında! o da aynen...
ayrıca biraz ilişki dengeli olmalı bence. denge + sevgi ilişkilerin sırrı bence

işte cnm ben bu kıskançlık olayını hiç beceremedim:(( bi kere belli ettim ondada kızdı sonra hep geri çektim kendimi:(( deli gibi kıskanıyodum aslında ama işte herzaman tepkiyi zamanında vermek önemli.ama oda beni hiç kıskanmadı yada kıskandı belli etmedi bilemiyorum ama diyorum ki şimdi herşeye rağmen keşke ben belli etseydim:sinifsinif:ama artık çok geç giden gitti.şimdi millete diyo yok artık ben sizinle gezmeye gelemem sevgilim kızıyo:gitme:

akannehirev arkadaşım sözlü ve çocuğa dmediğini bırakmıyor ağzına geleni sayıyor ama ondan da değerlisi yok. .anlamıyorum valla çözemedim henüz belki de oluruna bırakmak içinden geldiği gibi davranmak en iyisidir. .

akannehirev arkadaşım sözlü ve çocuğa dmediğini bırakmıyor ağzına geleni sayıyor ama ondan da değerlisi yok. .anlamıyorum valla çözemedim henüz belki de oluruna bırakmak içinden geldiği gibi davranmak en iyisidir. .

canım zaten yerden yere vurursan kıymetli oluyosun baş üstünde tutarsan daha çok tepene binmeye kalkıyolar işte.erkeklere kötü davranılması gerektiğini anlıyorum sanırım acı tecrübem neticesinde:sinifsinif:

ah canım ah derdım benımde tam olarak
bence hersey her erkege hak getırmez
yanı benım sevgılıme baska taktık senınkıne baska taktık gerekebılır
o yuzden gerıde durup tanımaya calısacaksın
adamın zaaflarını gormeye calısacaksın
ama sonucta ıkımızde aynı noktaya gelecegız
benım sevgılıme pasıf agresıf davranmak ıyı gelıyor
ben mesela dıyelımkı kavga ettık kawgadan sonra arayıp car car etmem yanı
aksıne o arasın dıye beklerım
cok zorlandık bız oyle donemlerde
sımdı ıse bakıyorum kasınıyor kasımıyorum resmen
kendım mantıklıca lafımı soyleyıp tak dıye konuyu kapıyorum
eger uzatırsa suclu o oluyor
gerısındede guleryuzlu oluyorum bazen hosuna gıden seylerı yapıyorum
dengelemeye calısıyorum
yanı kavga etmeden uzak duruyorum bıraz
hemen gene uyuz duruyorsun dıyor anlamı ılgı ıstıyorum oluyor

cveo çoook özendim sana ne güzel anlatmışsın...Rabbim bitanemle banada böyle nice seneleri devirmeyi nasip etsin :Saruboceq: inş seninde mutluluğun böyle devam eder

Back
X