kızlar gerçekten erkekleri "dizginletmenin" tek yolu bence sizi sevmesinden geçiyor. çünkü bakıyorum benim bi dediğimi iki etmeyen sevgilim bile zamanında kızlara pislik gibi davranmış yani ilk amacınız kendinizi sevdirmek olmalı..
ayrıca çok enteresan ama benim ilişkilerimde yaşadıklarıma baktığımda görüyorum ki kime kıskançlığın alasını yaptıysam deli gibi sevmiş beni. kimi kıskanmadıysam da çekip gitmiş. hatta yalandan kıskanıyormuş numarası fln yapardım eski ilişkilerimde ben. kafama göre açardım bu kız kim numarasını siliyorum bunu da siliyorum fln fln yapıyordum ya :) bilmiyorum ama inanın ki bu kıskançlık lafı altında her istediğinizi yaptırtabilirsiniz bence :) bi de çok enteresan felaket hoşlarına gidiyor, ben olsam sinir olurum halbuki

ama ben hiç kız arkadaşın olmıcak gibi bişi demem asla.. açıkçası öyle olmasını da istemem yani ama karşı tarafın ters bişiyi olursa sezmesini isterim hoş şimdiye kadar da öyle oldu o yüzden kıskançlıktan kuduruyorum bazı zamanlar evet ama çok da müdahale etmiyorum eski sevgilileri dışında! o da aynen...
ayrıca biraz ilişki dengeli olmalı bence. denge + sevgi ilişkilerin sırrı bence