Benim esimde aynı bebekten önce umursamiordumama insan cocuktan sonra azda olsa yardım bekliyor ama nerde. Ben artık soylenmeyi biraktim. Sonradan ogrenemeyecigini kabullendim. Anaları nasıl yetistirirse öyle devam ediyorlar maalesef.
Hep öyle olur zaten bazen eşimede söylüyorum..biri gelse eşi dağınık demez kadın pasaklı der beni niye mahcup ediyorsun diyorum..o an dikkat ediyor sonra yine aynı..
Bu arada çook titiz bi kayınvalidem var ve hiçbir zaman mazeret kabul etmiyor...yorgundum bebek uyutmadı hastaydım dinlemez..hesap sormaz sonuçta evim yolum ayrı ama azcık laf dokundurur..
flört dönemimizde bi ara annem kuaföre gitti ben yemek yaptım dedi..ne yaptın dedim yeşil fasülye pilav....kayınvalidemem çok sonradan sordum yoook cnm ben yaptırmam dedi
flört dönemimizde bi ara annem kuaföre gitti ben yemek yaptım dedi..ne yaptın dedim yeşil fasülye pilav....kayınvalidemem çok sonradan sordum yoook cnm ben yaptırmam dedi
işte bu mantığı değiştirmen lazım bence, sana pasaklı deseler nolur çalışan ve bebekli bi bayansın temizlik diye diye can mı vericeksin, evde düzen isteyen adam destek olmuyosa köstek olmaz en azından, çocuk gibi arkasınımı toplıcaksın, bebeğin ayaklanmaya başlayınca sadece onunla baş etmek bile çok yoracak seni
benim eşim düzenlidir. benden daha düzenli... o konuda sorunum yok. eğer evin güzel olmasını istiyorsa yardım etmeli. dırdır etmeden onun hiç bir şeyine karışma kendi toplasın. sen kendi işlerine bak. dört dörtlük olmasın evin. eşinde birşey derse oda elinden geleni yapsın....
ben bile öğrenmişsem düzeni eşinde öğrenir. pis değilim dağınıktım sadece
madem çok titizdide neden oğluna öğretmedi....
Yaptirmazlar oğulları paşa gibi görürler gelinleride cariyesi hizmetçisi gibi. Benim kv oğluna çay bile doldurtmama izin vermez. Oglusu yorulmasin bizi anamız elin oğluna hizmetcilik yapalım diye doğurdu sanki. Of depreşti sinirlerim:113:
k.valideler evde iş yaptırmayalım diye ben oğluma ekmek bile aldırmadım derler... benim eşim dolap düzenlermiş evlenmeden öncede. şimdide düzenler... halbuki k.valide yapmadı birşey demişti....
Yaptirmazlar oğulları paşa gibi görürler gelinleride cariyesi hizmetçisi gibi. Benim kv oğluna çay bile doldurtmama izin vermez. Oglusu yorulmasin bizi anamız elin oğluna hizmetcilik yapalım diye doğurdu sanki. Of depreşti sinirlerim:113:
evde misafir varken bırak yapmasın eşin. ama misafir gidince yardım ederse sorun yok... k.valide desin dursun ozmn... şahsen bizim evde öle. kimse yokken yardım eder. misafir oldumu bişey yapmaz. evde kimse yokken yardm etsinde, varsın misafir varken ben yapayım...
ewet olayı öyle görüyorlar.geçenlerde balık yapıyorduk bende kv bak heryeri yağda bırakmış dedim.içine oturmuşya oğlu balık kızartmış...biraz geçince balığı yaptı ama heryeri batırdı dedi bende ewet dedince e sende yaptırmaaa dedi.sinir oldum bende..pilav mı yapayım çorba mı salatamı balık mı ?? hepsini nasıl yetiştireyim bi yandanda bebek varken o balık yaptı bende diğerlerini dedim..güzdüzki temizlikde cabası..öyle deyince ben senin için diyorum evi daha çok batıryor dedi bende bana diyeceğine oğluna azcık düzenli ol de dedim..
evde misafir varken bırak yapmasın eşin. ama misafir gidince yardım ederse sorun yok... k.valide desin dursun ozmn... şahsen bizim evde öle. kimse yokken yardım eder. misafir oldumu bişey yapmaz. evde kimse yokken yardm etsinde, varsın misafir varken ben yapayım...
bak yinede yardım ediyormuş.... düzeni sen öğret. canımlı cicimli. birde dürmesini isteme. askıya assın. dürmek zor gelir atar. askıya asmak daha kolay.... bende dağınığım ya ondan diyorum. eşim bana birsürü askı aldı, şimdi askıya asıyorum, düzenli oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?