- 3 Temmuz 2021
- 83
- -224
- 1
- Konu Sahibi Ciceklerilemutluym
-
E siz de bile isteye kullandırtmayın kendinizi?gönül eğlendirmek için vs aklınıza ne geliyorsa bunlar için beni seviyomuş istiyomus gibi yapıyolar ve kullanıyo beni
Şöyle düşünün birini seviyosun ve o süreçte seni kullandığını bilmiyosun çünkü sana asıl yüzünü göstermiyo sonradan seninle oyun oynadığı cikiyo? Yani bile isteye yapılan bisi değilE siz de bile isteye kullandırtmayın kendinizi?
Şöyle düşünün birini seviyosun ve o süreçte seni kullandığını bilmiyosun çünkü sana asıl yüzünü göstermiyo sonradan seninle oyun oynadığı cikiyo? Yani bile isteye yapılan bisi değilOlayları yazmadan şimdi biz ne diyelim size
Bana direkt olay anlatın bence çünkü kullanılmanın anlamı farklıdır her insan için mesela burada ya benle seks yapıp beni kullanmak istiyordu diyen insanlar da varŞöyle düşünün birini seviyosun ve o süreçte seni kullandığını bilmiyosun çünkü sana asıl yüzünü göstermiyo sonradan seninle oyun oynadığı cikiyo? Yani bile isteye yapılan bisi değil
Açıkladım ya işte benle çıkarken amacı beni sevmek değil sdece gönül eglendirmekmis daha ne kdr ayrıntıya gireyimBana direkt olay anlatın bence çünkü kullanılmanın anlamı farklıdır her insan için mesela burada ya benle seks yapıp beni kullanmak istiyordu diyen insanlar da var
Başka erkek yok benim beğendiklerim beni begenmiyo beni seven biri vardı oda tipi bana göre değildi.Kullanmak derken kastın nedir? Cinsel ilişkiye girip ayrılmak mı?
Gündemi sürekli erkek ve ilişki olan, sürekli sevgi arayan kadınlar erkekler tarafından maddi, manevi, cinsel olarak kullanılmaya daha meyilli oluyor. Biraz oluruna bırakıp sal sürekli arayışta olunca it kopuk eksik olmuyo.
Ayrıca çevresinde bolca kız olduğunu görüyorsan iletişimini kopar neden devam ediyorsun ki?
Kimi sevsem beğensem beni kullanıyor diyorsunuz. Nasıl ve kaç kişiyi hemen beğenip sevebiliyorsunuz da iş kullanılmaya varıyor? Davranışlarınızı bir gözden geçirin, ortamınızı değiştirin..Şöyle düşünün birini seviyosun ve o süreçte seni kullandığını bilmiyosun çünkü sana asıl yüzünü göstermiyo sonradan seninle oyun oynadığı cikiyo? Yani bile isteye yapılan bisi değil
Çok abartmayın bence.Açıkladım ya işte benle çıkarken amacı beni sevmek değil sdece gönül eglendirmekmis daha ne kdr ayrıntıya gireyim
Bakım hanımefendi yıllar önce birini sevdim beni kullandı ve aşka inancımı yıllarca kaybettim kimseyle konuşmadım etmedim yani yıllardır yalnızım. Son zamanlarda birinden etkilendim o da pekde sağlam değil anladiniz ?Kimi sevsem beğensem beni kullanıyor diyorsunuz. Nasıl ve kaç kişiyi hemen beğenip sevebiliyorsunuz da iş kullanılmaya varıyor? Davranışlarınızı bir gözden geçirin, ortamınızı değiştirin..
Karşıma çıkan herkes ya başkasına aşık başkasi var. Ya sadece başkasını tavlamak için benimle birlikte vs. Sorun buÇok abartmayın bence.
Biri gider biri gelir.
Ahmetle olmuyorsa Mehmetle denersin, O da olmazsa İsmail'e bakarsın.
Adamdan bol ne var?
Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
KARI KIZ hadi şimdi işine bakBeğendiğiniz erkeklerin çevresindeki hemcinslerinizden " karı kız" diye bahsetmeyin. Önce kendinize sonra baskalarina saygınız olsun devami daha kolay gelir.
Ozaman böyle yazın. ErkekLER beni kullanıyor diye başlık atmayın....Bakım hanımefendi yıllar önce birini sevdim beni kullandı ve aşka inancımı yıllarca kaybettim kimseyle konuşmadım etmedim yani yıllardır yalnızım. Son zamanlarda birinden etkilendim o da pekde sağlam değil anladiniz ?
Ozaman böyle yazın. ErkekLER beni kullanıyor diye başlık atmayın.... o zmn soruyu 2 kere oku anladın iki saat sana açıklama yaptım şimdi inş anlamışsındır
Bakım hanımefendi yıllar önce birini sevdim beni kullandı ve aşka inancımı yıllarca kaybettim kimseyle konuşmadım etmedim yani yıllardır yalnızım. Son zamanlarda birinden etkilendim o da pekde sağlam değil anladinizKullandırmayın, sevgisinden emin olmadan hemen sevgili moduna girmeyin, ağırdan satın kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?