benim ayrıldığım sevgilim oğlak eylül başından beri ayrıyız facebookta sildim,numaramı değiştim,msn de engelledim ayrılır ayrılmaz.şimdi bana hemen her hafta alakasız konularda mailler atıyor,en son perşembe akşamı dün seni annenle çarşıda gördüm bakamadım sende beni gördünmü diye yazmıştıaptalmı,aptala mı yatıyor yoksa hep aptaldıda ben aşkımdan mı görmedim bilmiyorum sanırım yanaşmaya çalışıyor bu yöntemlerle
canim yaa gerçekten çok tsk ederim sana, inan benim dusunduklerimi sen soyluyorsun ama ben hep acaba acaba diye konusuyorum, demek sende ayni seyleri dusundun bunu sevindim.. Bi yandan diyorum bitirmek isteseydi o an sinirle bile soyluyebilirdi ama demedi sadece biraz konusmuyalim dedi, bi yandan face silme konusunda bende diyorum acaba oyle cvp vermeyerek beni sinirlendirip silmemi mi bekliyor ki ben sildim diyipte dedigin gibi, ama bunu da yapmam sonuçta dedigim gibi suçlu olan kendisi, zamanla daha iyi çozerim kendinden silerse o zaman bittigini anlarim su an hep soru isaretiyle kaliyorum ama artik susucagim. Beni rahatlatin gerçekten çok tsk ederim
kesinlikle yanaşmaya çalışıyor. kendi çaplarında "zekice" bir yöntemle ilgini çekmeye çalışıyor cnm. herzamanki numaraları :)
o kadar üzgünüm ki ...
ben aradığımda beni sürekli meşgule atan sevgilime şakadan aşkım sen beni sürekli meşgule atıyorsun bende seni atacağım dedim ve güldüm ama adam bir celallendi ve 3 gündür telefonu açmadı bugün konuşmaya gttim çok kızgın bir ifadesi vardı kızmış belli ama bunda kızılacak ne var bir türlü anlamıyorum derdimi de anlatamıyorum neyse sonra telefon etti sen beni ben seni tanıyamamışım falan bir laflar etti dedim ki ne demek bu laflar ne demek tanıyamamışız saçmalama sen bana bile kızmadım ben seni kıracak birşey söyler miyim falan dedim ama off bilmiyorum çok üzgünüm bence herşey çok anlamsız çok saçma bilmiyorum fikri yorumu olan var mı ?
cnm peki meşgule neden attığının sebebini öğrendin mi. çünkü aynı şey benimde başıma geldi. beyfendi o an başka kızla meşgulmuş. bende arayınca kızdı tabi. sebebi öle normal bişey olamaz cnm. kötü şeyler söledim ama
yoğun çalışıyor farkındayım aslında başka bir kız olduğunu düşünmüyorum ama ...
bana haksızlık ediyor gibi geliyor
rica ederim canım:) çok sevindim rahatladığın için... :) bazen ani kararlar kötü oluyor... o yüzden en iyisi senin yaptığın gibi kendi haline bırakmak herşeyi... bakarsın herşey yoluna girer... ki hep şuna inanırım; bazı olayları kendi akışına bıraktığında sandığından daha hızlı ve güzel şekilde çözülüyor sorunlar... mutluluklar dilerim canım..umarım en hayırlısı olur...
sagol cnm, ama artik 1 haftayi geçti pekte umudum kalmadi açikçasi ne kadar facete silmese bile benibirde su var hep ilgisiz diye ustune gidiyordum yaa sonunda oglan patladi tabiki bi yandan hakli olarak, simdi bunun yuzunden belki donmeyebilir gerçi deger verdigimi gordu ama ne bileyim, birde çok yeniydi daha 3 haftalikti insanin hisleri belli olmuyor birden de sevebilirsin karsindakini, kafam iyice karisik..
Artik msnde engelledim onu, zaten o bana oyle yapti o gunden beri, birde facete hiç birsey yazmiyacagim bi muddet bakalim
bu erkeklerin hepsi aynı galiba canım
canım üzerinden daha 1 hafta geçmiş… bak benimkisi hiç örnek gösterilecek bir ilişki değil ama ayrılık olayı açısından yazıyorum sadece… biz bi kere 3 hafta küsmüştük… demiştim kesin bitti bu sefer… 3 hafta sonra her şey düzelmişti… bir keresinde de 3 ay geçmişti üstünden… yani demek istediğim devam edeceği varsa bir şeylerin, bir şekilde devam eder…
ama canım şu nokta çok önemli bak… bir insanla aran bozuk olabilir… hemen engellemek falan çok hatalı… erkek arkadaşın aşırı şekilde abartmış ve seni engellemiş… açıkçası böyle bir durumda silinmeyi bile hak ediyor… sen kötü bişi yapmamışsın ki… üstüne gitmişsen, ilgisizsin demişsen seninle açıkça konuşabilir bu durumu çözmeye çalışabilirdi… açıkça isteklerini dile getirebilirdi… hemen suskunluğa bürünmek engellemek bi süre konuşmayalım demek bunlar çözecek mi her şeyi.. ilerde sana dönerse bile senin kırgınlığın geçecek mi… çok ayıp etmiş…
katılıyorum canım sana…hiç bişi yazma… hiç konuşma arama vs… hayatından çıkmış gibi yap… eğer istiyorsa zaten paniğe kapılır seni kazanmaya çalışır… ama eğer dönmezse, sen de böyle bir insanla zaman kaybedip kendini boşuna hırpalamaman gerektiğini anlamış olursun… tek taraflı sorun çözülmez…
benim ayrıldığım sevgilim oğlak eylül başından beri ayrıyız facebookta sildim,numaramı değiştim,msn de engelledim ayrılır ayrılmaz.şimdi bana hemen her hafta alakasız konularda mailler atıyor,en son perşembe akşamı dün seni annenle çarşıda gördüm bakamadım sende beni gördünmü diye yazmıştıaptalmı,aptala mı yatıyor yoksa hep aptaldıda ben aşkımdan mı görmedim bilmiyorum sanırım yanaşmaya çalışıyor bu yöntemlerle
Insallah cnm dedigin gibidir, sonuçta kotu ayrilmadik kendisi kapris yapan su an, bende elimden geleni yaptim yinede.. Yoruldum artik..
Beni msnden engelledi, faceten niye silmiyor o zaman madem orda engelli tutuyor sonuçta ayni seye geliyor sohbet penceresi surekli açik bende artik ç disi takilmaya çalisyorum, kendi profilime bile birseyler yazmiyorum 2 gundur..
Silmemesi umut var mi demektir sence cnm?
Burçtaş olduğumuz için sizi gayet iyi anlıyorum. Sabırsızsınız ve muallakta kalmak sizi deli ediyor. Belki de bu en zoru ama inanın onu umursamazsanız ve en önemlisi o da umursamadığınızı düşünürse işte o an o sizin elinize düşer. Ama duygularınızı iyice bir gözden geçirin, geri döndüğünde onu kabul edemyeceğiniz kadar büyük bir sorun var mıydı aranızda vs...
Insallah cnm dedigin gibidir, sonuçta kotu ayrilmadik kendisi kapris yapan su an, bende elimden geleni yaptim yinede.. Yoruldum artik..
Beni msnden engelledi, faceten niye silmiyor o zaman madem orda engelli tutuyor sonuçta ayni seye geliyor sohbet penceresi surekli açik bende artik ç disi takilmaya çalisyorum, kendi profilime bile birseyler yazmiyorum 2 gundur..
Silmemesi umut var mi demektir sence cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?