Erkekler neden bir müddet sonra geri dönmek isterler?

Güzelmişş buuu ..

Kendimce sebepler bulsam da kafamdan , kendisi sebepsiz yere terketti,uzaklaştı.. Ve ben 'dönecek' kişilerden oalcağını sanmıyorum..
Ama insan pişmanlığını görmek istiyor gerçekten..

Kendimce sebepler bulsam da kafamdan , kendisi sebepsiz yere terketti,uzaklaştı.. Ve ben 'dönecek' kişilerden oalcağını sanmıyorum..
Ama insan pişmanlığını görmek istiyor gerçekten..

en ummadıgın anda olur derler dönmeleri..

Son düzenleme:
durup dururken kayboldu,geri döndü yeniden başlayalım dedi.samimi değilsin sen dedim bu sefer beni suçlu çıkarıp ben bitirmişim durumuna getirdi ve anında her yerden sildi beni.çok zoruma gitti ilk başta ama şimdi önemli değil.ha döner mi hiç sanmam hiç..

bunun tek açıklaması arkadaşlar istediği peşinde olduğu kızı ikna ettiyse beraberlerse herşey bitmiştir o artık ona aitmiş gibi düşünürler beni bırakmaz diye düşünürler ama öle olmadığını ayrıldığında kız bıraktığında anlarlar yani elindekiin değerni kaybedince anlar ama iş işten geçmiş olur sonra dolanıp dururlar peşimizde

benm öyle çok olay geçti başımdan.hemen anlatıyım mesela birinden çok hoşlanırdım.elimde olmadan ona sürekli bakardım.yani hoşlandığımı belli ederdim tabi o ozaman çok ilgisiz olurdu veya görmezden gelirdi bi süre snra ben sıkılırdım artık hani hep bak bak nereye kadar bi süreden snra insan vazgeçiyo tbi.sonra tam tersi olurdu o peşimden koşardı ama iş işten geçtikten sonra neyleyim bana dönmesini ben severken oda karşılık verseydi ikimizde amacımıza ulaşırdık...

Peki ya erkek terkettiyse ve geri dönmek isterse?

buna bayıldım süper:))))

benim erkek arkadaşımda okul bitince sessizce terketti beni aniden ne olduğunu bile anlamamıştım zamanla terkedildiğimi anladım bu süre zarfında atmadığım msj kalmadı hiç birşekilde tepki bile vermedi.ben tam alışmışken duruma unutmaya başlamışken beni aradı aylar sonra pişmanlığını dile getirdi.affettim ama hiçbir zaman eskisi gibi olmadı bana hiçbirşekilde vakit ayırmadı..en son geçenlerde kontrolümü kaybettim ona yine ulaşamayınca yazın yaptığım hataya birkez daha düştüm ve onu çok aradım yine tepkisiz kaldı ama bu sefer sadece 2 gün aradım. ne yapmaya çalıştığını çok iyi anladım çünkü o gün aramakla ben kabahatli olmuş olsamda bana hiçbir zaman vakit ayırmadığı için asıl hatalı olan oydu. arkadaşların paylaşımları eleştirileri benim kendime gelmemi sağladı.inş diyorum geri dönerde onu süründürmenin zevkini bende yaşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…