• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden bir müddet sonra geri dönmek isterler?

Bugumnde bir an olsun aklindan cikmadigimi cok ozledigini Yazmis. Zafer sarhoslugu yasiyorum :d ama su da var, tek bir kelimesine dahi inanmiyorum ve cesaretine hayran kaldim. Bu ne curret ya :s

Bugumnde bir an olsun aklindan cikmadigimi cok ozledigini Yazmis. Zafer sarhoslugu yasiyorum :d ama su da var, tek bir kelimesine dahi inanmiyorum ve cesaretine hayran kaldim. Bu ne curret ya :s
arkadaşım sakın inanma sen zaferinin tadını çıkar ne kadar olmuştu ayrılalı peki bide daha önce hiç arayıp sormuşmuydu? merak ettim..

ayrildigimiz gunden beri hic arayip sormamisti. 3 ay oldu ayrilali. ve kesinlikle hic birseyine inanmiyorum. zerre guven kalmadi. sevgim ise eksilerde. nefret ediyorum desek daha dogru. o boyle ozledim seviyorum falan dedikce ondan daha cok igreniyorum. pis yalanci

Sakın telefondan falan sana ulaşmasına izin verme sakın çok iyi biilirim geri dönmeleri ,giderken sessizce kabul edilen terkedilme, dönünce o içerde kopan fırtınalar dışarı vurur her gün işkencedir her seni seviyorumlar küfür adledilir soru işaretleri tahmin edemeyeceginiz kadar cevaplanır cevaplar bile soruları doğurur inanırsınız dönem dönem en mutlu gününüzde onu terketmek istersiniz yaşasın o acıyı istersiniz en kötüsüde bir erkeğe karşı bu kadar zayıf olmak yıkar insanı..

bugun ne oldu biliyor musunuz? Sacma bir sebepten ayrildigimiz, ayrildiktan sonra etmedigi cirkinlik kalmayan hatta beni aldattigini ve baska kiza gonul verdigini soyleyen o asagilik, 3 ay sonra bana mail atma curretini gosterdi. Soz gumusse sukut altindir demisler. Sizi temin ederim 3 ay boyunca ona soyleyecek onlarca seyim olmasina ragmen tek bir kelime dahi etmedim. O beni kiskirttikca sustum ve son sozum "canin sagolsun.." oldu. Facebooktan engelledim, msn den sildim. Telefondan sildim cikarttim onu hayatimdan. Ve o kendini bilmez asagilik bugun cok ucuz bi numarayla bana mail atti. "iki gecedir ruyamda seni goruyorum merak ettim hersey yolunda mi umarim iyisindir".. yazmis. Bari biraz daha yaratici olsaydi. Ahmak! Hic oyle surundurme gibi bir cabam yok.. Lakin ona edilecek bir cift sozum var. Onun icin biraz daha bekleyecegim. Elbet o gun de gelecek. Simdi hic birsey demem. Henuz vakti degil. Ama yapanin yanina kalmayacagi da kesin ;)

Neredeyse aynı şey başıma geldi, bana yapmadığını bırakmayan üstüne önüne gelen kızla flört eden eşim (gerçi yakında eski eşim olacak), saçma sapan bahanelerle arayıp duruyor. Aynı cümleyi söyledi hatta:"iki gecedir ruyamda seni goruyorum merak ettim hersey yolunda mi umarim iyisindir".. Bu klişe cümlenin aynısını söyledi, ben de daha bekliyorum, henüz sürünme aşamasında değil, boşlukta ve ne yaptığını bilmiyor bence bu tarz mesajlar atan erkekler. Bekleyip görelim kızlar böyle şeyler yaşıyorsak...

Neredeyse aynı şey başıma geldi, bana yapmadığını bırakmayan üstüne önüne gelen kızla flört eden eşim (gerçi yakında eski eşim olacak), saçma sapan bahanelerle arayıp duruyor. Aynı cümleyi söyledi hatta:"iki gecedir ruyamda seni goruyorum merak ettim hersey yolunda mi umarim iyisindir".. Bu klişe cümlenin aynısını söyledi, ben de daha bekliyorum, henüz sürünme aşamasında değil, boşlukta ve ne yaptığını bilmiyor bence bu tarz mesajlar atan erkekler. Bekleyip görelim kızlar böyle şeyler yaşıyorsak...

Matahari bende senin konunu merak etmiştim gelişme var mı diye .Elinin altındayken kıymet biilmiyorlar hayatlarından çıkınca tutuşuyorlar çok acı çektiğini biliyorum canım rabbim bir daha yaşatmasın inş.

Matahari bende senin konunu merak etmiştim gelişme var mı diye .Elinin altındayken kıymet biilmiyorlar hayatlarından çıkınca tutuşuyorlar çok acı çektiğini biliyorum canım rabbim bir daha yaşatmasın inş.

Canım ben eşimin hiç tutuştuğunu sanmıyorum keşke öyle olsa. Hani tekrar barışma ihtimali yok, asla istemiyorum ama insan yine de ondan bir dönüş bekliyor sırf gururu için. Konumu güncelledim aslında, son durum bugün davamız vardı ve bitti ama resmen bekar sayılmamız için 2 ay geçmesi gerekmiş. Son zamanlarda beni arayıp hatırımı soruyordu hatta rüyamda gördüm merak ettim diye uyduruk bahanelerle arıyordu ama hepsi bu yani hatır sorup kapatıyor ötesi yok. Bugün mahkemede ben ona çok soğuk durduğum halde yine halimi hatrımı sordu, dışarı çıkalım hava alalım dedi ama kabul etmedim, tersledim çünkü çok sinirliydim. Anlamsız bir arkadaş olma çabası içinde şu anda beyefendi ama ötesi yok. İnan canım çok yanıyor, ama onun beni kaybettiğini anlayıp pişman olup tutuştuğunu görsem içim soğuyacak.

Peki bu pişman olup aylar sonra dönüş yapmaya çalışan gereksizler sadece hiç sesimiz çıkmazsa mı bunu yapıyorlar yoksa hissettiklerimizi içimizde tutmayıp mesaj yazdıysak bir kaç kere ve hem suçlu hem de güçlü olarak hiç birine cevap vermeyip,hiç aramayıp bir gün yine de özür dileme ihtiyacı hissediyorlar mı?aramızdakilerin bitmiş olması neyse de yaptıgı butun terbiyesizliğe,yalanlarına rağmen ve ben butun gercekleri öğrenmiş olmama rağmen özür dilerim bile demedi.bu çok koyuyor hatta mide hastası oldum.hastanelerde sürünüyorum o ise keyfinde ohhh

ayrildigimiz gunden beri hic arayip sormamisti. 3 ay oldu ayrilali. ve kesinlikle hic birseyine inanmiyorum. zerre guven kalmadi. sevgim ise eksilerde. nefret ediyorum desek daha dogru. o boyle ozledim seviyorum falan dedikce ondan daha cok igreniyorum. pis yalanci

Benim durumum gibi.. gerizekalı mahluk ne cesaret -pişkinlik ve endini beğenmişlik yaa! Sen kimsin ki sana dönücem kabul edicem.Başka dünyam mı yk beniM??!!! sEnsiz pekala dönüyor hayat,hatta çok daha iyi! yaklaşık 5 ay önceki sevgilim(ıyyy bu kelime bile tiksindiriyor) aldattığı halde kendini hala bişey sanıyor herhalde ki dönmemi istiyor.

Buna puhahahaha denir ancak,sen kiiiim sevmek kim yavrumm, abdest aldır ağzına öyle kullan sevmeyi..diyesim geldi ama boşveer,muhattap almadım,bir daha rahatsız etme dedim.
:DD

Benim durumum gibi.. gerizekalı mahluk ne cesaret -pişkinlik ve endini beğenmişlik yaa! Sen kimsin ki sana dönücem kabul edicem.Başka dünyam mı yk beniM??!!! sEnsiz pekala dönüyor hayat,hatta çok daha iyi! yaklaşık 5 ay önceki sevgilim(ıyyy bu kelime bile tiksindiriyor) aldattığı halde kendini hala bişey sanıyor herhalde ki dönmemi istiyor.

Buna puhahahaha denir ancak,sen kiiiim sevmek kim yavrumm, abdest aldır ağzına öyle kullan sevmeyi..diyesim geldi ama boşveer,muhattap almadım,bir daha rahatsız etme dedim.
:DD

sen yine cvp vermissin. ben hic cevap vermedim. muhattap olmuyorum hahah :D

hemen yeni durumdan haberdar edeyim kzlar. Eski erkek arkadasim suanda yalvarma boyutunda. "don gel kapim acik hep seni bekleyecegim" diyip duruyor. Ve ayrildiktan sonra yaptigi cirkefliklerin, beni aldattiginin falan hepsinin yalan ve ofkeden yapilmis oldugunu soyluyor. Beni hic aldatmamis, benimleyken baska kimseyi gormemis gozu. Oyle diyor. Ama yine de beni suclamaktan da geri kalmiyor "kendine hic sordun mu bu cocuk bunlari neden yapti" diye soruyor. Ben ona bunlarin hic birinin artik bi oneminin olmadigini ve beni artik beklememesini bir daha hic donmeyecegimi soyledim. O da binde bir bi ihtimal de olsa ben seni yine hep bekleyecegim diyor. Beklesin. Cok bekler!

gelen giden yokk.... gittiği gün öldü zaten o...yeni bi sayfa açtım bende ağır yaralarımın üzerine:1:

Peki hepsi mi dönmek ister? Dönmeyen olmaz mı? Benim çevremde arkadaşlarımdan ve kendi hayatımdan gördüğüm hep dönüyorlar ama hiç dönmeyene rastladınız mı?

Eğer giderken sesinizi çıkartmadıysanız, nasıl istersen öyle olsun yolun açık olsun şeklinde olursa tepkiniz dönme olasılıkları çok daha yüksek.

bence boşta kalınca canları sıkılınca geri dönme olasılıkları yüzde yüz !

bir kere gitmis adamdan hayir gelmez valla. istedigi kadar donmek istesin. onun donecek yeri yok.

Du bi Bakiiim belki ölmemiştir:-)))
"dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır" diye bir şey yok. dönecek. bir katil, olay mahaline mutlaka geri döner

(Karamsar)

Eğer birini seviyorsan

O'nu serbest bırak...

Dönerse senindir;

Zaten dönmeyeceği de kesindir.

(iyimser)

Eğer birini seviyorsan

O'nu serbest bırak...

Üzülme, dönecektir!...

(Aldırmaz)

Eger birini seviyorsan

O'nu serbest bırak...

Bi muddet bekle.

Dönmezse unut gitsin..

(Şüpheci)

Eğer birini seviyorsan

O'nu serbest bırak...

Dönerse bu işte bi bit yenigi var demektir..

(Greenpeace)

Eğer birini seviyorsan

O'nu serbest bırak...

Aslına bakarsan tüm canlılar hür olmalıdır..

(Biyolog)

Eğer birini seviyorsan

O'nu serbest bırak ki

Evrimini tamamlaması mümkün olsun..

(istatistikçi)

Eğer birini seviyorsan

O'nu serbest bırak...

Seviyorsa dönme ihtimali çok yüksektir..

Sevmiyorsa zaten korelasyon yoktur..

(Aşırı sahiplenici tip)

Eğer birini seviyorsan

O'nu kesinlikle serbest bırakma...

(Psikolog)

Eğer birini seviyorsan

O'nu serbest bırak...

Dönerse kendine güveniyor demektir..

Dönmezse süperegosu baskın demektir..

Gitmiyorsa manyak demektir..

(Mali eksper)

Eğer birini seviyorsan

O'nu serbest bırak...

Dönerse borç almaya devam edebilirsin

Dönmezse ara ve borçlarının üstüne yattıgını söyle..

(Bencil)

Eğer birini seviyorsan

Kendini serbest bırak..

Niye diye sorarsa

Seni hiç alakadar etmez! de.

(Muzip)

Eğer birini seviyorsan

O'nu serbest bırak...

Dönerse bi daha serbest bırak.

Gene dönerse gene bırak...

Back
X