- 2 Aralık 2022
- 72
- 54
- 8
- 29
- Konu Sahibi lemansgel1
-
Sırtları bile sıvazlanıyor. Hemcinsleri tarafından hayvan gibi kollanıyorlar, açıkları örtülüyor. Neden korksunlar ki gerçekten? Hiçbir şekilde itibar kayıpları yok, üstüne artıyor.Aldatan erkeğin ismine leke gelmiyor ki. Bizim toplumumuz iki yüzlü bir kadının eşini aldatınca gördüğü muamele ile erkek aldatınca gördüğü muamele aynı mı? Aldatmak bir karakter meselesidir. Neden aldatırın bir sürü farklı cevabı olabilir.
Sırtları bile sıvazlanıyor. Hemcinsleri tarafından hayvan gibi kollanıyorlar, açıkları örtülüyor. Neden korksunlar ki gerçekten? Hiçbir şekilde itibar kayıpları yok, üstüne artıyor.
Hemcinsleri kral adam diyorlar. Haset edeni var yahu.Bunu övünerek arkadaşlarına anlatanı bile var
Aldatan erkekte,kadın da aşağılıktır.Bunun cinsiyetle bir alakası yok.Erkekler neden hem isimlerine leke geleceğinden korkup eşlerinden korkup yuvalarına zarar gelmesinden korkup ısrarla aldatır ısrarla bekar kızların peşinden koşar cidden anlamıyorum.. e korkuyorsan yapma kardeşim bu nasıl iş?
Evli biriylemi birliktesiniz? Sorun ne tam olarak ?Erkekler neden hem isimlerine leke geleceğinden korkup eşlerinden korkup yuvalarına zarar gelmesinden korkup ısrarla aldatır ısrarla bekar kızların peşinden koşar cidden anlamıyorum.. e korkuyorsan yapma kardeşim bu nasıl iş?
Şu konuda bahsettiğiniz ve size sadece 3 saat geç yazdığı için ( yorumlarda belirtmiştiniz) kavga çıkardığınız sevgilinizin sizi aldattığını mı düşünüyorsunuz?Erkek arkadaşım esnaf, geçen yanımda bi telefon geldi morali bozuldu sana yansıtmak istemedim ama duydun az çok ben gideyim hallediyim dedi. Daha sonrasında baya bi ortalıktan kayboldu ben benimle ilgilenmiyorsun diyince bana patladı. Ne biçim biri oldun bazen bi insanın sıkıntılı zamanları vardır ama sen anlamazsın sana yansıtmayım diyorum ama zorla beni patlatıyorsun diye kızdı. Bugün hiç yazmadı ben yazdım ısrarla üst üste, beni mi istemiyorsun anlamıyorum açık açık konuş yaptığın ayıp oluyor diye, bana biraz müsade et lütfen senlik mesele yok başımda bi iş var onunla uğraşıyorum sinir olma rahat ol dedi nasıl istersen dedim. Acaba beni mi istemiyor gerçekten hiç böyle olmamıştı nasıl davranmam lazım şuan konuşmuyoruz?
Kadin yapinca ismi farkli oluyorLeke filan geldiği yok ki. İsmi bile çapkınlık. Kadın yapsa çapkın mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?