Erkekler neden hem isimlerine leke gelmesinden korkup hemde çapkınlık yaparlar cidden anlam veremiyorum ?

lemansgel1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
72
54
8
29
Erkekler neden hem isimlerine leke geleceğinden korkup eşlerinden korkup yuvalarına zarar gelmesinden korkup ısrarla aldatır ısrarla bekar kızların peşinden koşar cidden anlamıyorum.. e korkuyorsan yapma kardeşim bu nasıl iş?

Aldatan erkeğin ismine leke gelmiyor ki. Bizim toplumumuz iki yüzlü bir kadının eşini aldatınca gördüğü muamele ile erkek aldatınca gördüğü muamele aynı mı? Aldatmak bir karakter meselesidir. Neden aldatırın bir sürü farklı cevabı olabilir.
Sırtları bile sıvazlanıyor. Hemcinsleri tarafından hayvan gibi kollanıyorlar, açıkları örtülüyor. Neden korksunlar ki gerçekten? Hiçbir şekilde itibar kayıpları yok, üstüne artıyor.

Çünkü, ayın yüzeyine altın harflerle yazılı olan isimlerini lekeleyen şey kendi namussuzlukları değil, hayatlarındaki kadınların (eş, sevgili, kız evlat, anne, abla-kızkardeş) yaşantılarındaki özgür tercihleridir.
O insan erkeği, kendi yaptıklarının binde birini bu saydığım kadın güruhtan herhangi birinden görürse, hatta görmesine de gerek yok birinden duysa da yeter, hemen kirlenen ismini(!) temizlemek ister.
Çünkü insan erkeği, onuru için yaşar.
Fıkra bu kadar.

Erkekler neden hem isimlerine leke geleceğinden korkup eşlerinden korkup yuvalarına zarar gelmesinden korkup ısrarla aldatır ısrarla bekar kızların peşinden koşar cidden anlamıyorum.. e korkuyorsan yapma kardeşim bu nasıl iş?
Aldatan erkekte,kadın da aşağılıktır.Bunun cinsiyetle bir alakası yok.

Evli biriylemi birliktesiniz? Sorun ne tam olarak ?

Erkek arkadaşım esnaf, geçen yanımda bi telefon geldi morali bozuldu sana yansıtmak istemedim ama duydun az çok ben gideyim hallediyim dedi. Daha sonrasında baya bi ortalıktan kayboldu ben benimle ilgilenmiyorsun diyince bana patladı. Ne biçim biri oldun bazen bi insanın sıkıntılı zamanları vardır ama sen anlamazsın sana yansıtmayım diyorum ama zorla beni patlatıyorsun diye kızdı. Bugün hiç yazmadı ben yazdım ısrarla üst üste, beni mi istemiyorsun anlamıyorum açık açık konuş yaptığın ayıp oluyor diye, bana biraz müsade et lütfen senlik mesele yok başımda bi iş var onunla uğraşıyorum sinir olma rahat ol dedi nasıl istersen dedim. Acaba beni mi istemiyor gerçekten hiç böyle olmamıştı nasıl davranmam lazım şuan konuşmuyoruz?
Şu konuda bahsettiğiniz ve size sadece 3 saat geç yazdığı için ( yorumlarda belirtmiştiniz) kavga çıkardığınız sevgilinizin sizi aldattığını mı düşünüyorsunuz?

Diğer konudaki Tüm yorumları okumadım ama, aldatıldığınız kesin mi? Yoksa siz biraz evhamlı mısınız?

Yani aldatıldım moduna girmek için gerçekten bir sebebiniz var mı?

Bir erkek olarak hayatın anlamını mi ariyorsunuz sevgili konu sahibi...
Siz soyleyin madem ; neden bu şekilde davranıyorsunuz 🤔
Dert olmaktan çıkmış bildiğiniz yer yapmış 🤣
Başınıza geldiyse anlatın yoksa çok fazla sorgulamayın :)

Genelde çapkınlık övünç kaynağı oluyor onlar için. Erkek adam sonuçta(!) ismine niye leke gelsin ki şanı yürür aksine

Gerçekten korkunç gölgeleri var konunun. Ne gerek var bu tarz aşağılık insanlar hakkında kafa yormaya?

Back
X