Erkekler neden kıskanır?

Asla özgüven eksikliğinden oldugunu düşünmüyorum ..
Soruda erkek neden kıskanır deniyor ama mesela bende kıskancım sevgilim herseyden cok kıskanıyorum ama kendime özgüvenim tam

He kıskananlar gerçekten sever diye birşey söylenmez ..

süperrrmiş yaaa

peki senin tercihin hangi tarzdan yana olurdu ?????

peki senin tercihin hangi tarzdan yana olurdu ?????

Kıskanılmayı severim :)
Aşırı değil "bakkala giderken haber verceksin, arkadaşlarınla buluşmak yok" tarzı şeyleri sevmem. Bu kıskanmak değil zorbalıktır bence.
Ama tatlı kıskançlıklar, ne bileyim; "niye ona baktın ? Ya da göğüs dekolteni kapa" tarzı şeyleri severim.

Kıskanmaya gelirsek, ben artık erkeklere güvenimi kaybettim. Ben , pek kıskanç değilimdir. Hani bir kızla aşırı samimiyeti olmadığı sürece kıskanmam. :)​

Son düzenleme:

yani sen modern maço dediğimiz tiplerin tarzından hoşlanıyorsunn...biz kadınlar dediğin gibi o sahiplenmeyi bi şekilde hissetirmesini isteriz amaaaa dozunnda

yani sen modern maço dediğimiz tiplerin tarzından hoşlanıyorsunn...biz kadınlar dediğin gibi o sahiplenmeyi bi şekilde hissetirmesini isteriz amaaaa dozunnda

Evet canım modern maçoları seviyorum ben :) Dozunda. Hastalık gibi olmayanlardan

sewen insan kıskanır bana göre...

niişanlım çok kıskanç ama hiç rahatsız olmam

ilk zmanlarda olur derler böyle kıskançlıklar. sonradan geçermiş annem öyle der:) dogruda aslında ilk zman daha bi sıkıyodu sevgilim beni ama şimdi biraz daha rahatım. o süreç içinde sakin davrandın davrandın yoksa bitiyo ilişkiler çogu zman. seven erkek evet kıskanır... dengesiz erkekde aşırıya kaçar :) sevmeyen saten ilgilenmez bile. bide yanındaki kıza bakarken başka erkegi görseler çıldırırlar bazı erkeklerin huyu öyledir yani kişiden kişiye degişir bu kıskançlık olayı. benimki karşıdan bi erkek geliyosa bana belli etmeden hafif kendine dogru çeker dokunmasın deymesin bana die :) bizimkide böyle işte. bi zmandan sonra bıtkınlık yapıyor

Benim sevgilimde kıskanç,sanırım aşırı..Hatta bu yüzden cevremde arkadaslarımdan tepki aldım bu kadar cekilmez ya demek ki sana güvenmiyo gibisinden..
Halbü ki benim hoşuma gider,aynı iş yerinde çalıştığımız için etraftakileri tanıyo ve ona göre tepkisini koyuyo haklı olarak..Bence seviyosa kıskansın da asla birşey söylemem o konuda güzel bi duygu,hani bende çok kıskanırım ama kendi kendimi yerim belli edemem ,bence kıymetini bilin tabi şuda var,kıskançlık yüzünden şiddete kadar giden ilişkiler var bu kadar abartılmadıgı sürece iyi eger ki kıskançlık ilişkiye veya iki taraftan birine zarar veriyosa orası biraz düşündürücü... :26:

aynı iş yerinde olduğunuz için sevgilin pek sorun yapmıyordur.... anlattığına göre bu kadar kıskanç ise ayrı iş yerlerinde çalışsaydınız daha çok zorlanabilirdin

Doğru söylüyorsun,ben aşırı kıskanç olduğunu kabul ediyorum ama bu ikimizede zarar vermediği sürece iyi..Zaten saatlerimiz farklı o yüzden beraber değiliz bana her iş çıkışında sorar var mı bi asılan yada bir laf eden gibisinden.Umarım bize zarar verecek raddeye gelmez :)

[sıze=3]güzell...erkek sahip çıktığını hissettirecek şekilde kıskanınca bizde memnun kalıyoruzzz....adam kıskanmasa; neden kıskanmıyo,sevmiyor mu beni,aşk mı bitti gibi kendimizi bunalıma sokan sorular sorarız[/sıze]:18::18::18::18:

Tabi ki öyle,misal benim annem babam 23 yıldır evliler Ama sevgili gibiler zarar vermeyecek sekilde kıskanırlar birbirini.Hep özenmişimdir öyle bir evliliğim olsun,erkek arkadaşım kendisi de söyler belki aşırı kıskançlıkla bunaltırım seni kabul ediyorum ama elimde değil beni böyle kabul et diyo bu yüzden bir kaç kez tartışmammız oldu ama hatasını kabul ettiği için olay büyümüyo. Şuan çok yeniyiz birde 7 ay olcak daha normaldir diye düşünüyorum

[sıze=3]çok normal!!!bir erkekğin hatasını kabul etmesi bile çok önmeli ilişkide[/sıze][sıze=3]...umarım annen ve babanın yaşadığı güzel günleri sende yaşarsınnn[/sıze]

Amin canım.Rabbim herkese etraftan imrenerek bakılan bir ilişki nasip etsin.Bence herkes hak ediyor bunu.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…