Erkekler neden pavyona giderrr

1 sene evvel eşim youtubdan pavyon videosu izlemiş diye telefonunu kırdım siz nasıl sabrediyosunuz. Bizimkinin gitme gibi bi imkanı asssla yok ama video izlemesi deli etti beni. Bekarken bende merak edip izlemştim
ha bide kısasa kısas yaptım söylemiyim şimdi ama baya öfkelenmiştim

Size bakıp geldik diyebilecek kadar da cesur kocanız yani varlığınızla yokluğunuz bir eşinizin gözünde bu ne cesaret daha fazla yazamıycam ilk gittiğini öğrendiğinizde evi başına geçirseydiniz 3 4 ü olmazdı alışmasını istemiyorum moduna girmezdiniz

Ah Ne yazsam bilemedim .Bir hikaye geldi aklıma :) Hikayenin sahibi anlattığında çok gülmüştüm aynı etki olmayacak yazarsam ama kıssadan hisse diyelim siz çıkartın :)
Bir tanıdığımızın eşi ilk evlendiklerinde çok kıskançmış.Okadar ki perdelere işaret koyarmış adam iş dönüşü kontrol etmek için açmış mı açmamış mı camdan bakmış mı vs.
Tabi teyzemiz Yen'i evli olmanın heyecanıyla hergece sofra kurar eşini beklermiş evde ,eşi alemden zil zurna sarhoş dönermiş hergece.Bir gün yine hazırlamış masasını bu sefer kendiside hazırlanmış mum ışığı vs .
Zil zurna dışardan gelen eşi söylene söylene girmiş içeriye .....kim kesti bu Işık'ları leeen ne biçim ev burası binbir küfürle girmiş perdeleri kontrol edip ,karısının suratına bile bakmadan masaya oturmuş içkisini almış yemeye başlamış kafasını güçlükle kaldırıp kadehini kaldırırken karısıyla göz göze gelmişler ve sonraaaa Allah leeen senin ne işin var bu pavyonda diye başlamış ,çeşit çeşit küfürle Ne bulduysa kırıp dökmüş.Kadıncağız kendi evinde olduğuna zor ikna etmiş Adamı ,her akşam neden geç geldiği de ortaya çıkmış .Tabi sene bilmem kaç 70 lerinde olsalar gerek şuan.
Sonuç adam geçmişten gelen alışkanlığından asla vazgeçmemiş ve asla gerçek karı koca olamamışlar.Sene 2018 arkadaşlarıyla birşeyler içmek isteyen adam oturur nezih bir yerde bir iki kelam eder evine döner .Evliyi geçtim kaliteli doğru düzgün bir insanın gideceği yer değil !Asla izin vermeyin

En yakın arkadaşlarımdan birisi, eşinin gece klübüne gitmesindense, pavyona gitmesini istediğini söylüyor.
Pavyonda bir şey yaşayacak hali yok, gülecek eğlenecek, oradaki pis ortamda herhalde bir şey olamayacağına göre evine gelecek.
Ama düzgün bir yere eğlenmeye gittiği anda, bunu isteyen ve bekleyen, 2 içkiye tavlanan kadınlar var.
Payvonda içim rahat olur en azından diyor.
Ben de ağzım açık dinledim, dinledim.

Ha benim kocam yılda 2 3 kere oyun oynamaya gidebiliyor sadece.
O sebeple bırakın pavyonu, erkekler niye abaza abaza eğlenmeye gider bilemeyeceğim.

Bakıp geldiğini mi söyledi ? Siz ne dediniz bunun üzerine çok merak ettim.
Adam size kadınlara bakıp geldiğini söylüyor siz kalkmış nasıl bir yer diyorsunuz.
Ağzının ortasına bir tane vuramadınız mı ?
Ben delirdim burada ya.

yalnız doğru:)
birlikte içip sohbet edebilir ama oradaki kadınlardan biriyle çıkamaz. ha aşık olursa bilmem:)

konu sahibesi kocan çok mu çaresiz?
kadınları masaya çağıracak kadar parası yok bakıp çıkıyor ha.. baksam bile olur diyor yani..

Ya ben youtubda gezerken gezerken pavyon videolarina denk geldim aman aman ne pis bir yer. Valla boşarım giden adamı

Az önce başka bir sorunuzu yanıtladım. Şimdi bu konuyu farkettim. Eşiniz aldatıyor sizi haberiniz olsun . Bariz belli

niye o kadar sinir yaptın yahu:)
çok eğlenceli o adamların oynamaları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…