- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi omre_bedel
-
O da aynısını söyledi.yalnız doğru:)
birlikte içip sohbet edebilir ama oradaki kadınlardan biriyle çıkamaz. ha aşık olursa bilmem:)
konu sahibesi kocan çok mu çaresiz?
kadınları masaya çağıracak kadar parası yok bakıp çıkıyor ha.. baksam bile olur diyor yani..
biz de bilmiyoruz konu sahibi.tüm k.k kadınları ve eşleri çok mazbutEşim bazen arkadaşlarıyla pavyona gidiyorlar ama bana gittiğini itiraf etmek istemiyor.Yalan söyliyor ben sonradan öğreniyorum sonra itiraf ediyor kadın cagirmadiklarini sadece bakıp geldiklerini söylüyor.Erkekler ne yapıyor orda o bayanlar erkeklerle ne yapıyor.Nasil bir yer bilmedigim için gitmesini istemiyorum..
O da aynısını söyledi.
Zaten oradaki kadınlara bakıp da erkek olarak bir şey hissediyorsa defolsun gitsin diyor.
Enişte bey oldukça tanınmış ve maddi durumu fazlaca iyi bir aileden geliyor, çevreleri onlardan da iyi.
O sebeple bir mekana kalabalık girdiklerinde kızlar zaten pervane oluyormuş, tavlamak için.
Yanında ben varken bunu yapanlar, yokken neler yapar Allah bilir.
Gitsin pis pis içsin oyun havası izlesin, annesi yaşındaki kadına para taksın gelsin diyor.
Benim midem hiçbirini almaz, o ayrı.
Haha aslında evet ama bizimki özellikle sarı tutku felan yazmış ondan sinirlenmiştim sanırımniye o kadar sinir yaptın yahu:)
çok eğlenceli o adamların oynamaları:)
İnsanlar bilmediğinden, konsomatris ile en hafif tabirle eskort farkını ondandır.bende pavyona gidebilecek bir adamı yanımda barındırmam.
yalnız burada fahişe muamelesi yapanlar olmuş genelev değil pavyona gidiyormuş adam..
Hayvanat bahçesi bin kat daha nezih bir ortamdır. Pavyon cok leş bir yer.Hayvanat bahçesi mi ora bakıp geri dönsünler yahu? Kocaman kadınsınız yani artık şuna da çocuk gibi kanmayın bir zahmet. Youtube'a pavyon yazıp birkaç video izlesen nasıl bir ortammış görürsün.
O kadının arabulucusu tarafından onaylanmış, para yolmacı bir düzen kurmuşlardır.Valla benim maddi durumu çok çok iyi olan bir arkadaşım vardı üniversitedeyken. Pavyonda tanıştığı Rus bir hatunla (orada çalışan bir kadın yani) çıkıyordu. Kızla ben de tanışmıştım hatta o zaman. Yani oradaki kadınlarla dışarıda buluşabiliyorlar da. Hastalık kapma riski var bu durumda.
Bu bahsettiğim olay 20 yıl öncesi. O zamanlar Rus kadınlar buradan vatandaşlık almaya çalışıyorlardı. Şimdi nasıl bilmem ama belki de vatandaşlık mevzusu için (belki evlenirim düşüncesiyle) görüşmüş olabilir. Zira o dönemde o tarz Rus kadınlarla evlenen çok olmuştu Ankara’da.O kadının arabulucusu tarafından onaylanmış, para yolmacı bir düzen kurmuşlardır.
O kadınları yar etmezler kimselere.
Ben geldim burada çalışacağım diye girilmiyor oralara.
Siz anladınız arabulucu derken neyi kastetiğimi.
Sarı tutku oynamıyor yanlz başka şeyler yapıyorHaha aslında evet ama bizimki özellikle sarı tutku felan yazmış ondan sinirlenmiştim sanırım
Sarı tutku oynamıyor yanlz başka şeyler yapıyor
Zaten oraya normal erkekler gitmiyor ki hepsi abaza. O videolari izlediğimde o ortamın leş kokusu ve erkeklerin hanzolugunu anlayabilirsun.Ay izledim de burada okuyunca, o ne ayol bundan etkilenen erkek kadın yüzü görmemiş abazadır.
Çok erkeğin başı yandı onlardan.Bu bahsettiğim olay 20 yıl öncesi. O zamanlar Rus kadınlar buradan vatandaşlık almaya çalışıyorlardı. Şimdi nasıl bilmem ama belki de vatandaşlık mevzusu için (belki evlenirim düşüncesiyle) görüşmüş olabilir. Zira o dönemde o tarz Rus kadınlarla evlenen çok olmuştu Ankara’da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?