Erkekler neden pavyona giderrr

O da aynısını söyledi.
Zaten oradaki kadınlara bakıp da erkek olarak bir şey hissediyorsa defolsun gitsin diyor.
Enişte bey oldukça tanınmış ve maddi durumu fazlaca iyi bir aileden geliyor, çevreleri onlardan da iyi.
O sebeple bir mekana kalabalık girdiklerinde kızlar zaten pervane oluyormuş, tavlamak için.
Yanında ben varken bunu yapanlar, yokken neler yapar Allah bilir.
Gitsin pis pis içsin oyun havası izlesin, annesi yaşındaki kadına para taksın gelsin diyor.

Benim midem hiçbirini almaz, o ayrı.

Hayatında hiç görmediği

İki göğüse ve ............ salyaları aka aka bakıyor ve kimbilir neler neler!

biz de bilmiyoruz konu sahibi.tüm k.k kadınları ve eşleri çok mazbut yaşarlar öyle yerlerede işimiz olmaz

bende pavyona gidebilecek bir adamı yanımda barındırmam.

yalnız burada fahişe muamelesi yapanlar olmuş genelev değil pavyona gidiyormuş adam..

Bide hakikaten cinsel yolla bulaşan hastalık falan da kapmayın eşinizden

bende pavyona gidebilecek bir adamı yanımda barındırmam.

yalnız burada fahişe muamelesi yapanlar olmuş genelev değil pavyona gidiyormuş adam..
İnsanlar bilmediğinden, konsomatris ile en hafif tabirle eskort farkını ondandır.
Oradaki kadınlardan birine el sürmeye kalka olursa topuklarına sıkarkar çünkü onların çoktan sevgilisi vardır.

Hayvanat bahçesi mi ora bakıp geri dönsünler yahu? Kocaman kadınsınız yani artık şuna da çocuk gibi kanmayın bir zahmet. Youtube'a pavyon yazıp birkaç video izlesen nasıl bir ortammış görürsün.
Hayvanat bahçesi bin kat daha nezih bir ortamdır. Pavyon cok leş bir yer.

Valla benim maddi durumu çok çok iyi olan bir arkadaşım vardı üniversitedeyken. Pavyonda tanıştığı Rus bir hatunla (orada çalışan bir kadın yani) çıkıyordu. Kızla ben de tanışmıştım hatta o zaman. Yani oradaki kadınlarla dışarıda buluşabiliyorlar da. Hastalık kapma riski var bu durumda.

Eşim pavyona gidecek , banada bakıp geliyorum diyecek.. gözümde onlarca senaryo canlandı eşimin canına okumakla ilgili... Bu ne rahatlık yahu , zaten temas olsa da eşiniz gocunmaz anlatır size detayları öyle görünüyor.. kişiye göre değişir belki ama benim icin ayrılık sebeplerinden biri dir

O kadının arabulucusu tarafından onaylanmış, para yolmacı bir düzen kurmuşlardır.
O kadınları yar etmezler kimselere.
Ben geldim burada çalışacağım diye girilmiyor oralara.
Siz anladınız arabulucu derken neyi kastetiğimi.

Pavyon yani adı üstünde neye bakıp geliyomus? Adamın gidiş sebebi bariz. Çok mu safsın yanlış anlama kötü anlamda söylemiyorum. Üff çok pis geldi bana esin ya iğrenç ortamlar gerçekten oralar.

Bu bahsettiğim olay 20 yıl öncesi. O zamanlar Rus kadınlar buradan vatandaşlık almaya çalışıyorlardı. Şimdi nasıl bilmem ama belki de vatandaşlık mevzusu için (belki evlenirim düşüncesiyle) görüşmüş olabilir. Zira o dönemde o tarz Rus kadınlarla evlenen çok olmuştu Ankara’da.

Çok erkeğin başı yandı onlardan.
Hatta rezil olduğum bir anım aklıma geldi.
Ablamla tatildeyiz, yanımızda bir rus kadın ve bebeği güneşleniyor aralarında Rusça konuşuyorlar.
Çeşmedeyiz, bilenler vardır nasıl dip dibe herkes orada.
Kadın efsane güzel ve bizim aramızdaki konuşmalar aynen şöyle
‘Hangi ayı kaptı acaba kadını, bunlar çocukları burnundan mı çıkarıyor hapşurur gibi ne bu fizik, bizim erkekler çıtayı yükseltti, adam herhalde çok zengin baksana kadına VS meleği gibi ama çeşmede, ne var ki bizim erkekler hanzo nasıl bakıyorlar bunlara çocuk da pek güzel iyi ki annesine çekmiş, baksana kendi kendine yemek yiyor bizim millet böyle mi’
Derken kadının telefonu çaldı ‘efendim aşkım evet plajdayız...’ diye devam eden bir konuşma ama yengeç olup kuma gömülüp kaybolmak istedik.
Zaten denize girip totomuz donana kadar çıkmadık belki kadın gider diye.
O gün bu gündür hiçbir yabancının dibinde dedikodu yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…