- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi omre_bedel
-
Ben dışdan duydum ve olay olasıya duymadım belki bi sene sonra duydum hem bi ispatım da yok o ortamda olsam sesini kaydederdim ve kesinlikle şikayet ederdim diyorum ya böyle aileler yüzünden yaşıyoruz olaylarıçok üzüldüm , çok hemde.
Bunu duyduğunuzda ilk olarak şikayet etmeliydiniz. Neyse olan olmuş artık. Maalesef bir çocuk daha ziyan olmuş.
Eşim bazen arkadaşlarıyla pavyona gidiyorlar ama bana gittiğini itiraf etmek istemiyor.Yalan söyliyor ben sonradan öğreniyorum sonra itiraf ediyor kadın cagirmadiklarini sadece bakıp geldiklerini söylüyor.Erkekler ne yapıyor orda o bayanlar erkeklerle ne yapıyor.Nasil bir yer bilmedigim için gitmesini istemiyorum..
Valla çevremde hiç pavyona giden erkek yok . Ben severim yemeyi içmeyi gezmeyi .Eşimle bar ,meyhane gezeriz ayda iki kez. bir kez dedim ki pavyon nasıl bir yer yahu (Behzat seyrediyorduk , malum her bölüm bir pavyon var )Eşim bazen arkadaşlarıyla pavyona gidiyorlar ama bana gittiğini itiraf etmek istemiyor.Yalan söyliyor ben sonradan öğreniyorum sonra itiraf ediyor kadın cagirmadiklarini sadece bakıp geldiklerini söylüyor.Erkekler ne yapıyor orda o bayanlar erkeklerle ne yapıyor.Nasil bir yer bilmedigim için gitmesini istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?