- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 13
- 29
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Sizin değerinizi size harcanan para belirleyecekse vay hem sizin hem de bunu yapanın haline. Önemli olan karşınızdakinin karakteri, sizin ona olan tutumunuz.8 aylık bir ilişkimiz var.
Ben sevmediğim için kına nişan yapmayı düşünmüyorum düğünde de kararsızım sevgilim yaomayabiliriz gibi bişe dedi ben de o zaman gelsin bakarız dedim herhangi bir şey söylemedim malumunuz bu işler hep para. İlerde acaba bak masrafa sokmak istemedi ne anlayışlı ne akıllı gelin diye mi düşünürler yoksa evlenmeye o kadar meraklıydı kızı kolayca aldık dünden razı tarzında mi düşünürler. Hep bir laf var ya erkek zor elde ettiğini para harcatani el üstünde tutuyor çünkü ona emek verdi onu kolay elde etmedi. Mesela benim yıllar önce çok zor sartla (o ara lazımdı sonra olaylar değişti) aldığım bir altın var o altını asla satmak bozdurmak istemem küçük bir meblağ ama olsun onu çok zor aldım ben
Kesinlikle aynı fikirdeyim ama işte onlar böyle düşünür mü hani para harcamak daha çok çalışmak beklemek alacaklarını ertelemek vs demek ya o yüzden zor elde ettim algısı oluşabilir miSizin değerinizi size harcanan para belirleyecekse vay hem sizin hem de bunu yapanın haline. Önemli olan karşınızdakinin karakteri, sizin ona olan tutumunuz.
Bak masrafa sokmak istemedi ne anlayışlı ne akıllı gelin diye düşünmezler orası kesin de sevgilinizin maddi imkanı nasıl onu yazmamışsınız. İstemiyorsanız, sevmiyorsanız yapmayın bence
Maddi imkanı iyi ama borcu var biseler almış bi de calisali çok seneler olmadi
Ben değilim nişan yapmayacağım zaten elin derdini yazdım çünkü laf bana dokunduBence buradaki sözde nişanlanacak olan da sensin.Bu laftan ne anlarsınız?
Çevremde yakında nişanlanacak birisi var. Kızın annesi demelerine göre sırf doğulu diye oğlanı istemiyor. Geçen gün kızın annesi ile karşılaştık. Kadın benim eski sevgilimi örnek vererek anneme dediki bak sen de beni anlarsın seninkini de istemiyordun vs. Bu arada ben ayrilari 5 sene olmuş hiç...www.kadinlarkulubu.com
Elin derdini ayrı bir konuda toplayıp sıra buldukça kendi dertlerini yazman ise takdire şayan..
Israrla soruyorsun ya "kıza bir şey etmiş ki ayrılamıyor"..İşte ordaki bir şeye takilma sen.Ben değilim nişan yapmayacağım zaten elin derdini yazdım çünkü laf bana dokundu
Alnını getirSizin bu kadar kıskançlıkla kısıtlamayla o adamla evleneceğinizi düşünmüyorum. O yüzden dert etmeyin hiç
Tabi efendimAlnını getir
Beni o kısım ilgi etmiyor ama kötü bir manada diyorsa benim arkamdan neler denilmiştir onu düşündümIsrarla soruyorsun ya "kıza bir şey etmiş ki ayrılamıyor"..İşte ordaki bir şeye takilma sen.
Onu kızın kendisi ve ailesi düşünür zaten.
Senin üzerinden örnek verilmesine ise yanlış demişiz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?