Erkekler Sadece Güzel Kızlaramı Aşık Olur

Hay klavyene sağlık.Benim kastettiğimde yaklaşık olarak bu ben yazıya dökememişim sen çok güzel yazıya dökmüşsün

Klavyene saglik. Iyiymis pek guldum. :) Surekli bilgisayar basinda bi seyler yeyip ictigim icin kirintilarimla iyi bakiyorum klavyeme. Oldukca saglikli kendisi. :) :)

övünmek gibi olmasında en başında ben dedim zaten :103::103::103:

Ben de bu tur sohbetlerde kullanilan ikinci kliseyi kullandim az evvel. "Allah cirkin sansi versin." Dur bakalim benimki de herkesin ortak kanaati olacak mi birazdan.. :))

konuyu okuyunca cevap vermek istedim
erkekler sadece güzel kızlara aşık olmazlar
kızlarda sadece yakışıklı erkeklere aşık olmaz
mesala ben sadece yakışıklı ama işe yaramaz biriyle ilişki yaşamazdm
istisnalar haric bizim kurduğumuz bu basit denklemi onlarda kuruyodur herhal :)

"kaşlı gözlü yani bööyle temiiiz döşü kıllı,

bunu mutlaka duyan ızleyen vardır

allah aşkına kaçımız böyle bı erkek ister ama ısteyende var

herkesın talebi farklı

güzellik o kadar da göreceli değildir ama bir erkeğin aşık olması için kızın çok da güzel olması şart değil.güzellik ilk başta erkeğin dikkatini çekmek için işe yarar evet ama sonrası karaktere kalıyor.çok yakışıklı erkeklerin çok sıradan hatta çirkin denebilecek kızlara aşık olduğunu gördüm bizzat.o yüzden güzellik şart değil yani ama bakımlı olmak önemli orası ayrı

Şöyle bir örnek vereyim. Ben ortaokuldayken durakta arkadaşımla oturmuş otobüs bekliyorduk. O sırada durağa aşırı yakışıklı, boylu poslu bir erkek geldi. Elinde güllerle bekliyor. Biz ağzımız açık çocuğa bakıyoruz tabi Aynı zamanda aramızda konuşuyoruz '' bu çocuğun sevgilisi kesin dünya güzelidir'' diye. Merakla gelecek kızı bekliyoruz. Karşıdan kısacık boylu ( çocuğun boyu 1.80 civarında, kızın ise 1.50 ) , erkek kesimi saçları olan, kısacası güzel olmayan bir kız geldi. Çocuk aşkla o kıza sarıldı. Gülleri verdi. Ama bakışlarından kıza aşık olduğu o kadar belliydi ki. Yani güzellik göreceli... Karakter + güzellik olursa tadından yenmez orası ayrı mesele

Hayır sadece güzel kızlara aşık olmazlar kendilerine çekici gelen kızlara aşık olurlar.

sırf güzel bir işi var diye çirkin bir kızla evlenmeye çalışan bile var.
tanıdığım bir çocuk vardı bu kız benim sayemde memur oldu onu ben işe soktum
diye kızla evlenmeye çalışıyordu kızda inanılmaz çirkindi.
oğlanın ailesi istemiyordu kızı anlaşamayız o aileyle diyorlardı...kız ağrılıydı, oğlan ankaralıydı
iyi bir şey tabi ki hayır ...

Ne alakası var. Normal de hep karşılaşırız çok güzel bir kızın sevgilisi çirkindir bu kız nasıl bakmış buna diyoruz veya tam tersi.
Tipini sevdiğin bir insanla ömür geçiremezsin. Yürektir gören, duyan, bilen, hisseden...
Mesela benim şu an sevdiğim bir insan var genellikle çok beğenilen birisi çevresinde ama ben onun ilk önce duruşunu, konuşmasını sevdim
Çok göreceli kavramlar bunlar
Güzel bir kız soğuk duruşu, konuşma tarzı vs. ile de yalnız kalabiliyor örnekleri mevcut

Son düzenleme:
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır

Veeee seven insanın hiçbişeyi gözü görmez huyu suyu konusma tarzı vs. de ilgisini cekebilir yani bu isler böyledir

bence alakası yok. ya tabı bazı erkekler hariç güzel olsun benim olsun diyenlerde var tabi ama mantıklı olanlar güzelliğe bakmıyo zaten

Bunlar ergen soruları/sorunları gibi geliyor bana.
Yetişkin bir kadın, cevap yazan neredeyse tüm arkadaşlarım gibi, işin güzellikte olmadığını biliyor.
Yok erkek güzeli sever, yok çirkinlerde şans dener falan, bunlar basit şeyler. Takılmamak lazım.
Bir kadın olarak böyle düşünmek daha da vahim.

öyle birşey yok . ama güzelsen şöle bir durum oluyor . erkekler bunun bir sürü sevgilisi olmuştur diye düşünüyor . yani güzele ilgi çoktur evet ama burda kızın tavrı önemli .yani güzellik avantajdan çok dezavantaja dönüşebiliyor .ben çirkin olup sevgilileri olan çok mutlu olan insanlar gördüm . çok güzel olup yalnız olanlarda . kader kısmet .

öyle bi durum olsa güzeller hiç aldatılmazdı , her erkek yanındaki bayanın güzel olmasını ister ama eğer bir ilişkiye başladığında kızın güzelliğinden başka bi özelliğği yoksa çokda uzun soluklu bi ilişki olmaz

erkekler görünce kadınlar yaşadıkça aşık oluyolar genelde ama kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…