- 6 Mart 2013
- 612
- 271
- 63
Böyle bi kanıya sahibim açıkçası.Tabi bi sürü "güzel olmayan" kızında çok güzel ilşkileri olabiliyor ama o durumlarda ilişkideki erkekler "güzel kızlar bana bakmaz, hiç yoktan iyidir" kabullenmesi içinde gibi geliyo bana.siz ne dersiniz?
Kimisine erkek olsun yeter(kimse için değil bu sözüm )
Elbette erkekler güzel kızlara aşık olur.
Aynen biz kadınların da yakışıklı bulduğumuz erkeklere aşık olduğumuz gibi...
Siz daha önceden hiç tanışmadan,huyunu,suyunu bilmeden, tipini beğenmediğiniz adamla flört ettiniz mi?
Elbette ki ilk beğeni çok önemlidir.
Elbette erkekler güzel kızlara aşık olur.
Aynen biz kadınların da yakışıklı bulduğumuz erkeklere aşık olduğumuz gibi...
Siz daha önceden hiç tanışmadan,huyunu,suyunu bilmeden, tipini beğenmediğiniz adamla flört ettiniz mi?
Elbette ki ilk beğeni çok önemlidir.
öyle olsaydı şuanda nişanlı olmazdım canımnişanlım benden küçük çok çirkin olmasamda şişkoyum nişanlımda gayet eli yüzü düzgündür ilk tanıştığımızdada böyleydim 7 yıldırda böleyim
bak ilginç birşey söyleyeyim sana, kilolu olmak sadece batı da garipseniyor.. bazı toplumlarında kilo bir güzellik göstergesi.. yani ne kadar kilolu o kadar güzelsin.. ben oralara yerleşmeye karar verdim
Arkadaşların dediği gibi güzellik görecelidir ama erkek beğenirse adım atar genellikle. Ben hiç "kız çirkin ama bi deneyelim belki huyu iyidir." diye yaklaşan erkek görmedim, duymadım.Çirkin kabul edilen bir kız erkeğe güzel geliyordur orası ayrı.
Güzelliğe değil de huya aşık olmak da iki arkadaş arasında zamanla olacak bir şey bence. İnsan zamanla çok iyi tanıyıp, huyunu sevmeye başladığı birinin güzelliğini önemsemez belki.
bak ilginç birşey söyleyeyim sana, kilolu olmak sadece batı da garipseniyor.. bazı toplumlarında kilo bir güzellik göstergesi.. yani ne kadar kilolu o kadar güzelsin.. ben oralara yerleşmeye karar verdim
Hay klavyene sağlık.Benim kastettiğimde yaklaşık olarak bu ben yazıya dökememişim sen çok güzel yazıya dökmüşsün
şurayı kaçırıyorsunuz kızlar tabıkı erkek dış görünüşünü beğenıyorsa içinide tanımak ister kadındada aynı şey gerçerli
ama herkesın tanımak istediği güzel farklı yanı şekil olarak herkese farklı kişiler güzel gelebılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?