Erkekler Sadece Güzel Kızlaramı Aşık Olur

Evet, erkekler için dış görünüş çok önemli. Güzel kızlara aşık olurlar, evlenmek isterler, arkadaş olmak isterler kısaca yakın olmak isterler. En azından çok güzel olmasa bile gözlerine hoş gelsin isterler. Dış görünüş konusunda beğenmişse ancak karakter ve kişilik ahlaki özellikler zeka gibi şeylere sıra gelir onlara da bakma zahmetinde bulunup birlikte olup olmayacaklarına sevip sevmeyeceklerine karar veriyorlar. Dış görünüş testini geçemediyseniz diğer özellikleriniz mükemmel de olsa bakmazlar. Kadınlar da erkekler kadar olmasa da dış güzelliğe bakıyor önce. Az da olsa beğenmişse devam ediyor yoksa yok. Tabii şu var eğer zenginseniz erkek ya da kadın olun çok beğenen seven aşık olan çıkar, o ayrı bir konu. :)

Son düzenleme:

bana ne demeli? bana hep çok güzelsin derler, hatta TV den birçok ünlü ve erkeklerin sevgilisi olan kizlara benzetirler, hatta dergiden bir kiz bulurlar saklarlar bu sana benziyo diye, ammmmaaaa 25 yasindayim hiç sevgilim olmadi çikma teklifi eden bile o kadar azki anlatamam

aynen katiliyorum, mesela bana en çok laf atan erkekler hep çok esmerdir! ve ben esmer erkekleri hiç begenmem
kumral sarisinda bana bakmiyor
yani erkeklerin nasil gördükleriyle ilgili aslinda
benim özgüvenim tamdir aslinda ama neyse...

Yazılan cevapların tamamını okumadım ama bende konuyla ilgili düşüncemi paylaşmak isterim.

Güzellik değil de bence çekicilik erkekler için önemli bir kriter oluyor. Güzel olup ta itici olabilen insanlarda var. Her zaman güzellik tek faktör olmuyor yani.

Güzellik...
Kime göre neye göre ölçüttür bu....
Erkekler güzel kızlarlamı birlikte oluyor diye sorulursa burdan kızlarında sadece yakışıklı erkeklerle birlikte olduğu algılanıyor...
Ama insan güzel çirkin farketmez kendine yakın gördüğü kişiyi sevmez mi..
Ve sevdiği kişiyi güzel bulmaz mı...
O yüzden böyle sorular bana çok saçma geliyor...

bende tam tersini düşünüyorum çirkin kızlar daha değerli oluyo erkeklerin gözünde

etrafımda ne kadar güzel bayan varsa ya yalnız ya aldatılmış vs.

çok derin bi konu bu aslında oturup konuşsak sabahı ederiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…