- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Dindirella
-
Hic ilgisi yok.erkeklerin hepsi aynidir.yakisiklisi da cirkini de ayni zevke sahiptir.gudusel.bence altin oranla ilgili.
bu arada belirtmeden gecemicem ben de cok guzelim
Ne kotusunuz ya hu
Yani ben cok guzelim demedim bakin
Dedim ki tercih edilmiyorum
Yani bol estetikli bir kadin bile begenilirken ben begenilmiyorum.
Kadinlar begeniyor belki nezaketten soyluyor oladabilir...
Lakin ben gelmisim 30 kusur yasima
Is hayatinda sorun yasiyorum.ve gercekten sorun ben degilim insanlarin egosu.
E ozel hayatimda da tercih edilmeyince ic dokmek icin konu actim.yani veridiginiz cevaplar ne kadar can yakmaya yonelik.arkadas lonu actigina pisman oluyor insan.oneri sunanlara sonsuz tesekkurler.ama digerleri yuzunden artik bu platforma girmeyecegim.cünkü daha fazla negatif enerjiye ihtiyacim yok.
Simdi gercegi soyledik vs diyenler cikacaktir.bunu soylemenin yolu bu degildir.ustelik gormediginiz tanimadiginiz biri hakkinda sadece iki kelomeye bakarak hüsnüzanla...yok hanimlar.
Uygunsuz, kötü üslupla yazılmış, aşağılayan veya hakarete varan, dalga geçen yorumlar varsa lütfen o yorumların altındaki şikayet et butonuna basarak bildirin.Ne kotusunuz ya hu
Yani ben cok guzelim demedim bakin
Dedim ki tercih edilmiyorum
Yani bol estetikli bir kadin bile begenilirken ben begenilmiyorum.
Kadinlar begeniyor belki nezaketten soyluyor oladabilir...
Lakin ben gelmisim 30 kusur yasima
Is hayatinda sorun yasiyorum.ve gercekten sorun ben degilim insanlarin egosu.
E ozel hayatimda da tercih edilmeyince ic dokmek icin konu actim.yani veridiginiz cevaplar ne kadar can yakmaya yonelik.arkadas lonu actigina pisman oluyor insan.oneri sunanlara sonsuz tesekkurler.ama digerleri yuzunden artik bu platforma girmeyecegim.cünkü daha fazla negatif enerjiye ihtiyacim yok.
Simdi gercegi soyledik vs diyenler cikacaktir.bunu soylemenin yolu bu degildir.ustelik gormediginiz tanimadiginiz biri hakkinda sadece iki kelomeye bakarak hüsnüzanla...yok hanimlar.
Ben genelde güzel bulunurum. Estetikliyim de ayrıca. Ondan belki. Ama güzel bulunmak da iyi bi ilişki için işe yaramıyor ki. Hatta bana bu yaşa kadar ne fındıklar kırmışsındır cart curtla geliyolar. Ezmeye kalkıyolar. Orta doğu burası yatağa atmak için bakıyor çoğu kişi. Bunlar tamamen şans işi. Etrafımda bir sürü görece çirkin insanın harika ilişkileri var.
Boyle konularda konu sahibini asiri merak ediyorum. Kumral,duz sacli,biraz kaba yuzlu, kasi gozu cok vurgulu olmayan biri canlandi gozumdedegilse aksini ispatla
Evet erkekler dediğin estetikli şişme dudaklıları beğeniyorda ne oluyor bıkıp aldatıyor bütün erkekler beğenecek diye birşey yok birinin beğenmesi yeterli o biri de henüz karşına çıkmadı yada o kadar çok güzelsin ki sana yaklaşmaya korkuyorlarBeni kadinlar cok begenir.simdi buraya resim koysam kadinlar ne guzelsin der.ama erkekler begenmiyoryani bunu bugun de test ettim nasil oldugunu anlatamicam.yok erkekler begenmiyor.bol estetikli sisme dudakli kadini begeniyor ama beni begenmiyorlar.
Nasil guzellesilir nasil begenilem bi kadin olunur?
Turk erkekleri berbat gercektenSen de ne findiklar kirmissindir ne kadar saygisizca ve seviyesizce bir konusma bicimi. Valla boylelerinin yuzune rezil, ahlaksiz diceksin kafasina da cantayi gecirceksin. Siz cevaben ne demistiniz?
Takmadım dedim o fındıkları kırmasam senin gibi patatesi ciddiye alırdım. Cidden ama bu hedef kitleye kadınlarımızın kendini bu kadar yetersiz görmesi üzücü.Turk erkekleri berbat gercektenSen de ne findiklar kirmissindir ne kadar saygisizca ve seviyesizce bir konusma bicimi. Valla boylelerinin yuzune rezil, ahlaksiz diceksin kafasina da cantayi gecirceksin. Siz cevaben ne demistiniz?
Güzellikle alakası yok bu işin
Taş gibi adamların yanında kısa boylu tombik kızlar var valla ben erkek olsam dönüp bakmayacağım tiplerle birlikteler
O yüzden güzelliğin şans olduğuna inanmıyorum artık
Bilemeyiz, belki herşey güzellik değildir. Başka birşeyini beğenmiştir huyunu Suyunu karakterini vs... aynı şekilde güzel güzel kadınların yanında da yakışıklı sayılmayacak, şişman adamlar olabiliyor.Güzellikle alakası yok bu işin
Taş gibi adamların yanında kısa boylu tombik kızlar var valla ben erkek olsam dönüp bakmayacağım tiplerle birlikteler
O yüzden güzelliğin şans olduğuna inanmıyorum artık
6.hissim bayaa iyi o zamanKonu sahibesi bana foto atmis, hicbir alakasi yok bu tarifle
Kasi gozu gayet yerinde, saclari da yuzune uyumlu ve guzel yani.
Aslında güzellik görecelidir, her birimizin yakışıklı erkek, güzel kadın tanımı farklı, hepimiz bizim için yakışıklı ve güzel olan insanların görsellerini buraya koysak, birimizin beğenisi diğerinin için asla bakmayacağı beğenmeyeceği tiptir belki de ama eskilerin tecrübeye dayalı söyledikleri ve bize atasözü olarak aktarılan sözlerin gerçekliğine inanırım, mesela gönül kimi severse güzel o'dur sözü doğru bence, dış görüntüsüyle birbirine yakıştıramadığımız çiftler birbirini bizlerin gözüyle görmüyor.Bilemeyiz, belki herşey güzellik değildir. Başka birşeyini beğenmiştir huyunu Suyunu karakterini vs... aynı şekilde güzel güzel kadınların yanında da yakışıklı sayılmayacak, şişman adamlar olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?