- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Oya aydogana benziyor olabilir8mBu konuyu okuyan herkese gelsin banu alkan'dan neremi neremi
Valla konu banu alkan vs oya aydoğan kapışması gibi olmuş biraz onun neresi güzel ayol ben daha güzelim ben yarışmada 1. oldum o olamadı hahayt gibi.
Yahu begeniyor adamlar iste alla alla bana niye kiziyorsunuzHerkes ayni geziyor plastik bebek gibjsiz sklmiyor musunuz ayni tipleri gormekten?
Hic ilgisi yokBir yerini açınca herkes beğeniyoraçma da sen, şey yap bak sen ne yap biliyo musun kendini begeniyosan yetiyor o
Ne kizmasiYahu begeniyor adamlar iste alla alla bana niye kiziyorsunuz
Kendini hep karşı cinsin begenmesine endeksler sen hiçbir zaman mutlu olamazsın. Ama özgüvenin etkilemeyeceği adam yokturHic ilgisi yok
Beni kadinlar cok begenir.simdi buraya resim koysam kadinlar ne guzelsin der.ama erkekler begenmiyoryani bunu bugun de test ettim nasil oldugunu anlatamicam.yok erkekler begenmiyor.bol estetikli sisme dudakli kadini begeniyor ama beni begenmiyorlar.
Nasil guzellesilir nasil begenilem bi kadin olunur?
Hay agzini seveyimÖyle birşey yok, birçok erkek kadında estetiği itici buluyor hatta. (Ufak dokunuşlardan bahsetmiyorum,her yeri yapma bebek gibi olanlardan.) eğer sen de o tek tip kadınlardan olmak istiyorsan yaptır ama yanlış bir fikirdesin, doğal güzellik gibisi yoktur bence.
Ha bir yerden rahatsız olunuyorsa veya estetik olarak kötü bir görüntü de varsa o zaman da estetiğe karşı değilim, ama nerdeyse önceki haliyle sonraki hali yüz nakli olmuş kadar bir fark olanlar outbence üzgünüm ☺
Bir yerini açınca herkes beğeniyoraçma da sen, şey yap bak sen ne yap biliyo musun kendini begeniyosan yetiyor o
Hic ilgisi yok.erkeklerin hepsi aynidir.yakisiklisi da cirkini de ayni zevke sahiptir.gudusel.bence altin oranla ilgili.Siz şu avatar a benzetilen arkadas degil misiniz?
Bence sorun sizin kendinizi fazlaca guzel sanmaniz ve bu dogrultudaki insanlarla ilgilenmeniz, biraz kendi skalanizdaki insanlarla ilgilenin
Simdi cok yakisikli erkek, cirkin kadin ornegi gelecek ama o cirkin kadinlarin illa ki bir ustun niteligi oluyor (muthis bir aura, guzelligi takmayacak bir zeka, inanilmaz bir.yasam enerjisi vs)
Hic ilgisi yok.erkeklerin hepsi aynidir.yakisiklisi da cirkini de ayni zevke sahiptir.gudusel.bence altin oranla ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?