- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Dindirella
-
Yaw ben sormuyorum ki bugun nasilim diye yine cok guzelsiniz yasemin hanim.diye geliyorlarKadınların beğenisini baz almayın, hangi kadın arkadaşına güzel değilsin der.
Ha bu demek değil ki güzel kadın kadınlardan iltifat almaz. Yani güzel de olabilirsiniz, eli yüzü düzgün skalasında da, orta da, çirkin de.
En gerçek fikrimizi öğrenmek istiyorsanız fotoğraf koymalısınız, tip konusunda sizi görmeden ne sallasak boş.
Yok yaw sadece resme bakarak yapipan yorumlarduGüzellik bir yere kadar idare eder belki ama negatif bir enerjiniz veya yapmacık tavırlarınız varsa itici olursunuz. Öyle çok güzel olmasa da güldüren, hayat enerjisi veren kadın hep daha avantajlıdır.
Hava sartBanada bir hanım teyze zamanında " çok güzel değilsin aslında ama bir havan var bizimkileri o çekiyor" demişti ortamda ki diğerk kızlarda bir ağızdan ayyy evet demişlerdibiride yoo güzel kız demedi ya bee... erkeklerden güzelsin sözünü duydum da kadınlar hep havalısı, asilsin bla bla dedi kadın gözü mü erkek gözümü önemli bilemiyom
( yanlız konu arasında kendimi övdüm mü gömdümmü bilemicem )
Ya onu degil sadece digerini de begendi.o estetiksizdi.yani 3 ksi de beni degil.diger ikk secenegi begendi.kisilik bilmeden sadece resimle
Hic kisiligimi bilmeden sadece resme bakarak secipmedim diyeyim.o halde
Bakin onceki konum da ayniydi aslinda.secilmemek..zekayla guzellikle surekli secilmemek gibi bi.kaderim var.iki konunun da ekseni ayni.secilmiyorum.bu da beni dusundurdu.
Bi insan neden surekli hicbir konuda secilmez
İşte o yüzden kadınlar beğeniyor ya zatenAlımlı olmak, çekici olmak, sexy olmak bunlar güzellikten farklıdır. + Dişil enerji yaymak. Bu konuyu araştırın derim belki eril enerji yayiyorsunuz.
Baaakkk super vallahi dogru olabilirİşte o yüzden kadınlar beğeniyor ya zaten
Fotograftan nasil enerji yayayim kiAlımlı olmak, çekici olmak, sexy olmak bunlar güzellikten farklıdır. + Dişil enerji yaymak. Bu konuyu araştırın derim belki eril enerji yayiyorsunuz.
Ömrü yarıda kaldı,aklı kocada kaldı diye yazarlar artık mezartaşına daAyh erkek erkek derken hık diye gideceksiniz bir gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?