• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Cinsellik Yaşamak İstemeleri .

Bu demek değil ki 2-3 görüşmenin sonunda cinsellik yaşanacak. Bunun doğru zamanı ilişkiye göre şekillenir. Ama karşılıklı olarak bunun tabu olup olmadığına ilişkinin başında karar verilir. Erkeklerin kadını kullanmaya çalışması değil de insanın kafasında ilişkiyi nasıl tanımladığıyla ilgisi olan bir şey bu..

Erkek gibisin de ne demek sevişmek istemek erkek gibi olmak mı :)

Tabi ki ne sandın! Sevişmeyi istemek erkeklerin hakkıdır. Kadına düşen pay da önce birkaç damla kan sunup, sonra erkeğin cinsel tatmine ulaşmasını sağlamaktır. Malız ya biz. Erkek sevişmek isterse "Beni kullanmak istiyoooo" istemezse "Beni sevmiyoooo", İki taraf da ister ve sevişirse ve şayet erkek ayrılırsa "Beni kirletti ve kullandıııı:(" Şayet kadın seviştikten sonra ayrılırsa "Aman be ne yolluymuş bu kız da mübarek" İki taraf da sevişip ayrılmayı isterse kadın diktirir adam da bakire bir kadın arayışına girişir.

Çünkü kadın mal. Kadının istekleri, cinsel arzuları yok. Neye deliriyorum biliyor musunuz? Ben bunları yazdığım ve düşündüğüm için eminim ki birçok kadının kafasında "sevişiyor lan bu" düşüncesi hasıl olacak. Aksini ispat etmeye çabalamayacağım yahut sevişgen bir zat olduğumu dillendirmeyeceğim. Dileğim odur ki kendinizi mal olarak görmeyi bırakın, ondan sonra erkekleri eleştirin.

Tabi ki ne sandın! Sevişmeyi istemek erkeklerin hakkıdır. Kadına düşen pay da önce birkaç damla kan sunup, sonra erkeğin cinsel tatmine ulaşmasını sağlamaktır. Malız ya biz. Erkek sevişmek isterse "Beni kullanmak istiyoooo" istemezse "Beni sevmiyoooo", İki taraf da ister ve sevişirse ve şayet erkek ayrılırsa "Beni kirletti ve kullandıııı:(" Şayet kadın seviştikten sonra ayrılırsa "Aman be ne yolluymuş bu kız da mübarek" İki taraf da sevişip ayrılmayı isterse kadın diktirir adam da bakire bir kadın arayışına girişir.

Çünkü kadın mal. Kadının istekleri, cinsel arzuları yok. Neye deliriyorum biliyor musunuz? Ben bunları yazdığım ve düşündüğüm için eminim ki birçok kadının kafasında "sevişiyor lan bu" düşüncesi hasıl olacak. Aksini ispat etmeye çabalamayacağım yahut sevişgen bir zat olduğumu dillendirmeyeceğim. Dileğim odur ki kendinizi mal olarak görmeyi bırakın, ondan sonra erkekleri eleştirin.

arkadaşım lütfen konuyu saptırmayalım. kımse kimseye mal demesin . senın düşüncen budur saygı duyuyorum sen yasayabılırsın kımsenın kimseye karışma hakkı yok ok ama kadınlara mal deme hakkın da yok. konu açtım soru sordum saptırmayalım rica ediyorum.

İstemeleri normal ama kadinlar istememek zorunda birakildigi icin ulkemizde bu durum tam bir karmasa yaratiyor.
Aslinda kadinlarda cinsellik ister.sacmalamayin kizlar bir avrupada dogmus olsaydiniz gorurdum sizi.sadece sonra beni kimse almaz korkusu ve toplum ne der korkusu var.birde ailemizden ogrendiklerimiz.
Ama boyle dedigime bakmayin bende istemeyen biriyle olmayi tercih ediyorum.
Ne haldeyiz be?

hayır asla yanlış anlama benı erkek gıbısın derken kotu nıyetle soylemedım :) tmm ama yınede erken deılmııdır bişeler yasamak ısteyebılır ama bunun zamanı bırbırını tanımadan mıdır ya da sevgılı olmadan mıdır. ya da afedersın performansa gore sevgılı olmak mıdır . nedir sence ?

Hayır ama ten uyumu denen şey çok önemli bence. Ne biliyim karşımdaki adamın kokusu, temizliği, romantizmi, vs vs. :)) Hayatımı geçireceğim insanı her konuda tanımak isterim. Ben bir şeyler için özen gösterirken o da gösteriyor mu bilmek isterim. Çok açık yazmak istemiyorum şimdi genel temizlik diyim :D Performans denen şey zamanla karşılıklı bulur yolunu. Onu kastetmiyorum :)) He benim de çok sevgilim olmadı. Böyle konuştuğuma bakma. Ama eşimle uzun sevgililik dönemimiz boyunca böyle şeylere takılmadım..

kesinlikle birbirini tanımadan bir şey yaşama taraftarı değilim. Tek gecelik ilişkiden farkı olmaz o zaman. Ama karşındaki erkeğin sana niyetini 2-3 buluşmada belli etmesi inan kötü bir şey değil. Seni oyalamadı, ya da bir şeylere ikna etmeye çalışmadı. Çünkü artık 30lu yaşların olgunluğuyla davranıyor ve istediğini söylüyor. 20 li yaşların başında da niyetleri bu oluyor ama sevgililerini psikolojik ikna yoluna gidiyorlar daha çok. Ki bu kesinlikle niyeti bozuk olmak diye tanımlanmamalı. Onu yetiştiren kadın ona bu seçeneği tanıyor sonuçta. Toplum onu namussuz olarak tanımlamıyor bunu yaşadı diye. Kendi anneme bakıyorum da erkek kardeşimi ve beni yetiştirişi arasında dağlar var.

Hahah guldumcok komik cidden cok haklisin.beni.kirletti ya.s..s tripleri yok mu.kendi.secimleri oldugunu anlamiyorlar.cok iyi herkes senin gibi dusunebilse ne guzel olurdu.kendilerini mal olarak gormeseler.

iş cinselliğe gelince, toplumumuzda erkegın evlenmeden cinsellik yaşama konusunda ne kdr rahat, kadınlarında tam tersi tamamıyle baskı altında olması benide kadın olarak rahatsız edıyor.bu anlamda söyledıklerınıze katılıyorum , fakat, evliliği sadece ''cinselliği özgürce yaşayabilme'' noktasına indirgemeniz gercekten cok şaşırtıcı.yani sizin soyledıklerınızden , insanlar ,kadınlar rahatca cinsellik yaşayabilmeleri için evleniyorlar mantıgı çıkıyor..işin sevgi, aşk boyutunu nasıl görmezden geliyosunuz..
ki sevdigimiz adamla bi ömür gecirme isteği , evliliğiniz süresince de haliyle bu adama sadık kalmayı ''rahatım bozulur'' olarak mı adlandırıyosunuz? ozmn sizin için rahatlık demek, özgürce cinsellik yaşamak mı demek??
bi bayan olarak evlilik kurumunu, aile olmayı sadece bacak arası olarak değerlendirmenizi hiç yakıştıramadım.ayrıca evlenenler neden deli olsun ki? valla ben evlendim ama deli meli deilim , ömrüm boyunca hayatımı,sırf rahatım bozulmasın(!) dıye yanlız veya bı onla bı bunla gecırecek kadar deli deilim:37:

Evlilik bambaşka bir konu. Kişilere ve dahi yaşanılanlara göre evlilik hakkında düşünülenler farklılık gösterebilir. Hislerin ve değerlerin bu kadar basite indirgendiği bir zamanda yaşıyoruz evet. Her ne kadar aksini düşünen bir azınlık var olsa da. Bir kadın tanıyordum. Herhangi bir inanca sahip değildi ve de bir ailesi yoktu. Bu kadının 12 yıllık bir ilişkisi vardı. Aynı evde yaşıyorlardı ve o dillendirdiğiniz aşk da sevgi de fazlaca mevcuttu bu ilişkide. Lakin evlililiği lüzumsuz görüyordu bu kadın ve sevgilisi. Ben o kadını tanıdığım zamanlarda dehşete kapılmıştım bunları duyunca. Lakin şimdi anlayabiliyorum. Evliliği cinselliği özgürce yaşama isteğine indirgemedim. Kaldı ki böyle düşünmek evliliğin değerini düşürmek değildir. Kimin evliliğe nasıl baktığı kendisini bağlar sadece değil mi? Huzur, mutluluk, pembe panjurlar. Kaç kişi bunlara gerçekten inanarak kuruyor evliliği? Dillendirilen midir gerçek düşünceler? Burada ince bir nüans var sadece. Ya evliliğe değerler ve hisler doğrultusunda karar verir ve buna inanırsın. Ya da değerleri ve hisleri ayrı bir yerde tutup, evliliği topluma ve inanca sunulmuş bir imzadan ibaret görürsün. Bir adet imza sevgiye ve aşka bir katkı sağlıyor mu? Evlilik nedir? Allah'ın huzurunda topluma evli olduğunu duyurmak, devletin huzurunda iki imzayla evlendiğini beyan etmek. Bu ikisi olmadan kişiler birbirlerini sevmemiş mi oluyor? Aşk ve sevgi var olmuyor mu bunlar olmadan?

He söylemeyeyim dedim ama ben de evlilik dışı cinsellik yaşamıyor ve dahi evlenmeden çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum. Bunu belirtme gereği duymadım zira benim fikirlerim eylemlerimden bağımsızdır. Böyle de olmalıdır. Toplumu ilgilendiren bir hususta, toplumdaki bireylerin fikir ve eylemlerini eleştireceksek kendi doğrularımızı kısmen kullanmalı ve o zatları da anlamaya çabalamalıyız. Vesselam.

Cokk yanlış düşünüyorsun. Bu mantikla olan cok var ama evlenip yuva kurmak kadar daha güzel birsey yok. ne yanii rahatım bozulmasın ama disarda görüşüyum erkeklerle artik asiksam seviyorsam iliskimi yaşarım ama evlenmem nasil mantik bu. K bakmayin konu sahibi cok hakli, erkekler evlenmek yerine cinsellik düşünüyor. Böyle düşünen kadin ve erkekler icin evlilik rafa kalkmış durumda, ha atıyorum ciddi bi ilişkin vardir evliliği düşünüyorsunuz ozaman olabilir ama her görüştüğün insanla zevk icin değmez. Yarin arkana baktığında hiçmi pisman olmicaksin, kimi senin gibi düşünüyor olabilir saygim var ama bu mantıkla düşünen insan maalesef ömür boyu mutlu olamaz illerde pismanlikdan baska birsey olmaz tabii anlayana.

Yahu rahatım bozulmasın dışarıda görüşeyim diye evlenmeyi istememek ne kadar yanlışsa, ters mantık kullanırsak rahat edeyim dışarıda görüşmeyeyim sıcacık yuvamda sevişeyim diye mi evleniliyor o vakit? Bu mudur doğru? Sizlere gayet net bir soru sormuştum halbuki. İnanç ve namus kavramı olmasaydı kaçınız bu düşüncede olacaktınız? Dedim. Doğrusu budur, böyle olmalıdır demedim. Aslında tek bir doğru da sunmadım :) Sadece kişilerin ne istediği, onları bağlar dedim. İstekleri ve hayat tarzları onları sizin doğrularınıza göre sapık ya da kötü yapmaz dedim. Çok mu anlaşılmaz dedim ki :)

Evet az önceki mesajımda onu belirttm bunları dediğim için her önüme gelenle sevişiyorum ya da bir çok sevgilim olduğu anlamına gelmiyor. Kimse kendini cinsel anlamda kullandırtmak istemez bu bir kadının yaşayacağı en kötü duygudur. Ama kadınlar karşılıklı isteyerek yaşadığı halde sonunda bu psikolojiye giriyor.

İlk paragrafa bayıldım ayrıca:ssz:

Hayır ama ten uyumu denen şey çok önemli bence. Ne biliyim karşımdaki adamın kokusu, temizliği, romantizmi, vs vs. :)) Hayatımı geçireceğim insanı her konuda tanımak isterim. Ben bir şeyler için özen gösterirken o da gösteriyor mu bilmek isterim. Çok açık yazmak istemiyorum şimdi genel temizlik diyim :D Performans denen şey zamanla karşılıklı bulur yolunu. Onu kastetmiyorum :)) He benim de çok sevgilim olmadı. Böyle konuştuğuma bakma. Ama eşimle uzun sevgililik dönemimiz boyunca böyle şeylere takılmadım..

kesinlikle birbirini tanımadan bir şey yaşama taraftarı değilim. Tek gecelik ilişkiden farkı olmaz o zaman. Ama karşındaki erkeğin sana niyetini 2-3 buluşmada belli etmesi inan kötü bir şey değil. Seni oyalamadı, ya da bir şeylere ikna etmeye çalışmadı. Çünkü artık 30lu yaşların olgunluğuyla davranıyor ve istediğini söylüyor. 20 li yaşların başında da niyetleri bu oluyor ama sevgililerini psikolojik ikna yoluna gidiyorlar daha çok. Ki bu kesinlikle niyeti bozuk olmak diye tanımlanmamalı. Onu yetiştiren kadın ona bu seçeneği tanıyor sonuçta. Toplum onu namussuz olarak tanımlamıyor bunu yaşadı diye. Kendi anneme bakıyorum da erkek kardeşimi ve beni yetiştirişi arasında dağlar var.

haklısın ama en azından bu konuların geçme zamanı duygusal bir ilişkiye başladıktan sonra olsaydı olabılırdı. sevgılı olmadan sadece 2-3 kere gordugu kızla cınsellık ıstemesı bana tuhaf gelen . ama çok güzel açıklıyosun tsk ederım aydınlandım :)

arkadaşım lütfen konuyu saptırmayalım. kımse kimseye mal demesin . senın düşüncen budur saygı duyuyorum sen yasayabılırsın kımsenın kimseye karışma hakkı yok ok ama kadınlara mal deme hakkın da yok. konu açtım soru sordum saptırmayalım rica ediyorum.

Kimseye mal dediğim yok sevgili arkadaşım :) İki yıl sevgili olup, karşılıklı isteyerek sevişip, sonra adam terk edince "beni kullandı" diyen kişi kendini mal olarak görüyordur. Zira insanlar malı ve eşyayı kullanır. Bu şekilde tanımlıyorsa yaşadıklarını ve dahi "Kullanıldım, kirletildim" tabirlerini kendine layık görüyorsa, kendisini mal olarak görüyordur. Benim mal kelimesini kullanmam da, onun yansıttıklarının eseridir. Kanepe kirlenir, mikseri kullanırız. Bardağın içine su doldurup içer sonra da yıkarız. Zira kirlenmiştir. Tüm bu eşyalar da maldır insanlar tarafından kullanılır. Eşyanın tabiatına elverişlidir kullanmak ve kirletmek. Ancak bir kadın kendine kullanıldım ve kirletildim diyebiliyorsa (Tecavüz yoksa) Kendisini mal yerine koyuyordur. Rica ediyorum söylediklerimi saptırmayın. Hakaret etmediğim, kişilerin sözlerini açıkladığım halde hakaret ediyormuşum gibi bir hava estirmeyiniz :)

Son düzenleme:
hayır açık açık soyledıgı ıcın başka anlamlara cekmeyelım.

Hayır hayır yanlış anladınız,sadece bir soruydu benim ki.
Her birey kendinden sorumludur.
Kadın yada erkek diye ayırmıyorum "birey" demek daha doğru.
Bir ilişkide taraflardan biri cinselliğe sıcak bakıyor diye o kişiyi "ciddiyetsiz" yada "sapık" gibi düşünmek ne kadar doğru?
Beyefendi cinselliğe sıcak baktığını,normal bişey olduğunu belirtmiş...
Siz bu teklifi kabul edersiniz yada etmezsiniz ama bu o kişinin niyetinin bozuk olduğunu yada ciddi olmadığını göstermez "bana göre".
Her 30 una yaklaşan erkek yada kadın "evlilik" düşünecek diye bişey yok bence.
Ciddiyetsiz bir ilişki birden ciddiyete dönüşür,ciddi bir ilşki birden ciddiyetsizleşir.

benim sorduğum soru en başta belli. kişiler ,olaylar,eşyalar ,kadınlar,erkekler açısından bakmıyorum. sorum ve konum açık ve net.

Evlilik bambaşka bir konu. Kişilere ve dahi yaşanılanlara göre evlilik hakkında düşünülenler farklılık gösterebilir. Hislerin ve değerlerin bu kadar basite indirgendiği bir zamanda yaşıyoruz evet. Her ne kadar aksini düşünen bir azınlık var olsa da. Bir kadın tanıyordum. Herhangi bir inanca sahip değildi ve de bir ailesi yoktu. Bu kadının 12 yıllık bir ilişkisi vardı. Aynı evde yaşıyorlardı ve o dillendirdiğiniz aşk da sevgi de fazlaca mevcuttu bu ilişkide. Lakin evlililiği lüzumsuz görüyordu bu kadın ve sevgilisi. Ben o kadını tanıdığım zamanlarda dehşete kapılmıştım bunları duyunca. Lakin şimdi anlayabiliyorum. Evliliği cinselliği özgürce yaşama isteğine indirgemedim. Kaldı ki böyle düşünmek evliliğin değerini düşürmek değildir. Kimin evliliğe nasıl baktığı kendisini bağlar sadece değil mi? Huzur, mutluluk, pembe panjurlar. Kaç kişi bunlara gerçekten inanarak kuruyor evliliği? Dillendirilen midir gerçek düşünceler? Burada ince bir nüans var sadece. Ya evliliğe değerler ve hisler doğrultusunda karar verir ve buna inanırsın. Ya da değerleri ve hisleri ayrı bir yerde tutup, evliliği topluma ve inanca sunulmuş bir imzadan ibaret görürsün. Bir adet imza sevgiye ve aşka bir katkı sağlıyor mu? Evlilik nedir? Allah'ın huzurunda topluma evli olduğunu duyurmak, devletin huzurunda iki imzayla evlendiğini beyan etmek. Bu ikisi olmadan kişiler birbirlerini sevmemiş mi oluyor? Aşk ve sevgi var olmuyor mu bunlar olmadan?

He söylemeyeyim dedim ama ben de evlilik dışı cinsellik yaşamıyor ve dahi evlenmeden çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum. Bunu belirtme gereği duymadım zira benim fikirlerim eylemlerimden bağımsızdır. Böyle de olmalıdır. Toplumu ilgilendiren bir hususta, toplumdaki bireylerin fikir ve eylemlerini eleştireceksek kendi doğrularımızı kısmen kullanmalı ve o zatları da anlamaya çabalamalıyız. Vesselam.

beni anlayamadınız veya ben anlatamadım, evlillk olmadan cinsellik olmaz, evlenmeden birlikte yaşanmaz, evlenmeden aşık olunmaz, tarzı bi yaklaşım deil soylemek ıstedıklerım.dediginz gibi insanların ne üzerine evlilik yaptıklarıda kendılerını bağlar, kağıt uzerınde göstermelik dediginiz seyi kimileri aidiyet hissinden kimileri maddi sıkıntılardan kimileri baskıcı ailesinden kurtulmak icin kimileri cinselligi özgurce yasayabılmek ıcın ımzalıyor.o tanıdıgınız kadın sevglısyle aynı evde yasayıp evlenmeyı dusunmemesi, tamamen kendi kişisel değerleriyle alakalı ki bu onu karşısında farklı düşünenlerce ''deli''yapmaz. nasıl sevip evlenen bı ınsan 'deli' olamayacagı gıbı , sevip evlenmeyen bi insanda 'deli' olamaz.
siz sevipte evlenmeyen bi kadının değerlerini , sevipte evlenen bı kadının degerlerıne göre kendinizie daha yakın bulmuşsunuz, bu normaldir ama evliliği (gercek anlamda evlilik baskı olmadan zorbalık olmadan, karşılıksız sevgi saygı aşk sadakat vb.. degerler uzerine kurulmus bi evllık) rahatı bozulmak , delilik gibi kavramların icine sıkıştırmanız benım ıcın anormaldir.

yoksa kagıt uzerıne ımzanın ne önemı var? ask olmayınca sevgı baglılık olmayınca imzanın ne onemı var? bu apayrı bı konu ve su an konumuz bu deil..

beni anlayamadınız veya ben anlatamadım, evlillk olmadan cinsellik olmaz, evlenmeden birlikte yaşanmaz, evlenmeden aşık olunmaz, tarzı bi yaklaşım deil soylemek ıstedıklerım.dediginz gibi insanların ne üzerine evlilik yaptıklarıda kendılerını bağlar, kağıt uzerınde göstermelik dediginiz seyi kimileri aidiyet hissinden kimileri maddi sıkıntılardan kimileri baskıcı ailesinden kurtulmak icin kimileri cinselligi özgurce yasayabılmek ıcın ımzalıyor.o tanıdıgınız kadın sevglısyle aynı evde yasayıp evlenmeyı dusunmemesi, tamamen kendi kişisel değerleriyle alakalı ki bu onu karşısında farklı düşünenlerce ''deli''yapmaz. nasıl sevip evlenen bı ınsan 'deli' olamayacagı gıbı , sevip evlenmeyen bi insanda 'deli' olamaz.
siz sevipte evlenmeyen bi kadının değerlerini , sevipte evlenen bı kadının degerlerıne göre kendinizie daha yakın bulmuşsunuz, bu normaldir ama evliliği (gercek anlamda evlilik baskı olmadan zorbalık olmadan, karşılıksız sevgi saygı aşk sadakat vb.. degerler uzerine kurulmus bi evllık) rahatı bozulmak , delilik gibi kavramların icine sıkıştırmanız benım ıcın anormaldir.

yoksa kagıt uzerıne ımzanın ne önemı var? ask olmayınca sevgı baglılık olmayınca imzanın ne onemı var? bu apayrı bı konu ve su an konumuz bu deil..

Haklısınız delilik kelimesi yanlış anlamaya müsait. Ancak o kelimenin sonuna eklediğim soru cümlesini, zatımı kastederek kullandığım için genel algılanmayacağını düşünmüştüm yanılmışım :) Benim yaşadıklarım doğrultusunda böyle bir ayrıcalık sunulsaydı, evlenmek istersem deli olabileceğim ihtimalini vurguladım. Tüm bunlara rağmen evlenmeyi isteyenler elbette olacaktır ki dediğiniz gibi delilik alameti değildir bu. Yorumum kişiseldi ve sadece beni kapsıyordu. Düzelteyim o vakit. Bir önceki yazdıklarım gerçek olsaydı, mevcut yaşantımı göz önünde bulundurarak evlenmek için deli olmam gerekirdi :) Farklı yaşantılara ve değerlere sahip insanların evlenmek istemesi delilik değildir efem :)

konu sahıbı arkadasım, erkekler her zmn şanslarını denemek ısterler, ve ınan bunun yaşla başlada hıc alakası yok, senin yapacagın iş kendı degerlerıne ve dusuncelerine zıt düsen erkekleri kendınden uzaklastırmak. daha sonrasında daha fazla üzülmemek, kırılmamak için...

Haklısınız delilik kelimesi yanlış anlamaya müsait. Ancak o kelimenin sonuna eklediğim soru cümlesini, zatımı kastederek kullandığım için genel algılanmayacağını düşünmüştüm yanılmışım :) Benim yaşadıklarım doğrultusunda böyle bir ayrıcalık sunulsaydı, evlenmek istersem deli olabileceğim ihtimalini vurguladım. Tüm bunlara rağmen evlenmeyi isteyenler elbette olacaktır ki dediğiniz gibi delilik alameti değildir bu. Yorumum kişiseldi ve sadece beni kapsıyordu. Düzelteyim o vakit. Bir önceki yazdıklarım gerçek olsaydı, mevcut yaşantımı göz önünde bulundurarak evlenmek için deli olmam gerekirdi :) Farklı yaşantılara ve değerlere sahip insanların evlenmek istemesi delilik değildir efem :)

olsun olsun sen genede 'dogru insan' dedigin biriyle karşılasırsan evlen :6:
toplumda kadının hali zaten harap bide biz arap saçına cevirmeyelim.:1: amannn hanımlar ister evlenın ıster evlenmeyın paşa gönlunuz bilir:34::64:

Erkek ve kadın doğası gereği cinsellik ister. Kimisi bunu bastırarak kendisine bile itiraf edemezken, kimisi daha ilk gördüğü anda belli edebilir. Bence burada sorunlu olan kesim kendisine bile itiraf edemeyecek duruma gelen kesim. İlk görüşmede bir erkeğin ve bir kadının birbirinden hoşlanması/arzulaması da bir cinsel istektir ve gayet doğaldır. Bunu görür görmez dile getirmesi belki kişiden kişiye garipsenebilir. Ama erkeklerin cinsellik istemesini garipsemek bence en büyük gariplik. Burada ince çizgi erkeğin isteği değil, sizin ve erkeğin ortak istekleri olmalı.

Erkeğin ve kadının karşı cinsine gösterdiği bütün ilginin temelinde(duygusal anlamda) cinsellik yattığına göre, bence insanlara bu istekleri sebebiyle farklı bir yaratıkmış gibi davranmayın. Cinselliği yaşayıp yaşamamak sizin kararınızken, aynı şekilde karşınızdaki erkeklerin de kiminle ne yaşamak isteyeceği yine kendi kararları.

Sizinle bu konularda aynı düşüncelere sahip insanlarla ilişki kuracaksınız. Sizinle aynı düşüncelere sahip kimseyi bulamıyorsanız belli ki düşüncelerinizde biraz abartı var; bunu gözden geçirip gerçekçi olacaksınız.

arkadaşlar neden özellikle yası 27+ olan erkekler artık ciddi düşünecekleri yerine ön plana hep cınsellıgı atıyolar. En son biriyle tanıstım adam dr 30 yasnda oldukca yakısıklı sevgılı olmadan daha ıkı uc görüşmeden sonra cınsellıgı on plana attı gerı gerı cekıldım hayatından. neden artık ciddi düşünecekleri yerine böyle seyler ıstıyolar acıkcası ben bıktım güvenilecek adam gibi adam kalmadı..

Sizin geçtiğiniz yollardan ben de geçtim.özellikle 25 yaşından sonra sevgili olduklarımın ya da görücü usulü tanıştırıldıklarımın %90'ı bir iki görüşmeden sonra bir şeyler ima etmeye başladı.Ben de sizin gibi sinir oluyordum hep.Bunu görücü usulü tanışmaya gitmeyerek çözdüm.Aile yapımı bilen biriyle sevgili oldum ve şu an nişanlıyım.Aile yapılarımız benzer olduğu için sınırını biliyor ve bu güzel bir şey.Tartışmanın gereği yok.Yaşadığımız ülkenin gerçekleri ve ailelerimizin katlanamayacağı şeyler var.Ben de isterdim Avrupalı hemcinslerim gibi özgür olmayı ama Avrupalı değiliz.Türk erkeklerinin eski sevgiliye tahammülü yok ki evlilik öncesi ilişkiye tahammülü olsun.İki de bir yüzüne vurup dururlar ki forumda kaç tane okuduk bunlardan.sen duruşunu bozma derim, eminim karşına daha iyi adaylar çıkacaktır.

Erkek ve kadın doğası gereği cinsellik ister. Kimisi bunu bastırarak kendisine bile itiraf edemezken, kimisi daha ilk gördüğü anda belli edebilir. Bence burada sorunlu olan kesim kendisine bile itiraf edemeyecek duruma gelen kesim. İlk görüşmede bir erkeğin ve bir kadının birbirinden hoşlanması/arzulaması da bir cinsel istektir ve gayet doğaldır. Bunu görür görmez dile getirmesi belki kişiden kişiye garipsenebilir. Ama erkeklerin cinsellik istemesini garipsemek bence en büyük gariplik. Burada ince çizgi erkeğin isteği değil, sizin ve erkeğin ortak istekleri olmalı.

Erkeğin ve kadının karşı cinsine gösterdiği bütün ilginin temelinde(duygusal anlamda) cinsellik yattığına göre, bence insanlara bu istekleri sebebiyle farklı bir yaratıkmış gibi davranmayın. Cinselliği yaşayıp yaşamamak sizin kararınızken, aynı şekilde karşınızdaki erkeklerin de kiminle ne yaşamak isteyeceği yine kendi kararları.

Sizinle bu konularda aynı düşüncelere sahip insanlarla ilişki kuracaksınız. Sizinle aynı düşüncelere sahip kimseyi bulamıyorsanız belli ki düşüncelerinizde biraz abartı var; bunu gözden geçirip gerçekçi olacaksınız.

ben derdimi anlatamadım sanırım ya da sız anlayamadınız. ERKEKLERİN CINSELLIK ISTEMESI BİRİNİ ARZULAMASI GAYET NORMAL AMA DAHA SEVGILI OLMADIĞI,TANIMADIGI IKI UC KEZ GORUSTUGU BI KIZA BUNU SOYLEMESI BANA TUHAF GELEN ARKADASLAR.

Back
X