- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Bu demek değil ki 2-3 görüşmenin sonunda cinsellik yaşanacak. Bunun doğru zamanı ilişkiye göre şekillenir. Ama karşılıklı olarak bunun tabu olup olmadığına ilişkinin başında karar verilir. Erkeklerin kadını kullanmaya çalışması değil de insanın kafasında ilişkiyi nasıl tanımladığıyla ilgisi olan bir şey bu..
Erkek gibisin de ne demek sevişmek istemek erkek gibi olmak mı :)
Tabi ki ne sandın! Sevişmeyi istemek erkeklerin hakkıdır. Kadına düşen pay da önce birkaç damla kan sunup, sonra erkeğin cinsel tatmine ulaşmasını sağlamaktır. Malız ya biz. Erkek sevişmek isterse "Beni kullanmak istiyoooo" istemezse "Beni sevmiyoooo", İki taraf da ister ve sevişirse ve şayet erkek ayrılırsa "Beni kirletti ve kullandıııı

Çünkü kadın mal. Kadının istekleri, cinsel arzuları yok. Neye deliriyorum biliyor musunuz? Ben bunları yazdığım ve düşündüğüm için eminim ki birçok kadının kafasında "sevişiyor lan bu" düşüncesi hasıl olacak. Aksini ispat etmeye çabalamayacağım yahut sevişgen bir zat olduğumu dillendirmeyeceğim. Dileğim odur ki kendinizi mal olarak görmeyi bırakın, ondan sonra erkekleri eleştirin.